Ahoj mam stale 1.3 na xonex nevi nekdo kdy prijde dlasiiiii patch?cetl jsem žen ten dlasiiiii 1.3 .1 by mel resit to doskakovani textur atd…a na pc uz jsou snad dalsi 3 patche???to touhle rychlosti buduem mit na xone tak na.mikulase velikonocni patch ?
Myslim že snad behem tydne. Patch jiz asi bude hotový, ale pak to ještě blokuje microsoft nějakou svojí kontrolou, ktera par dni trva.
Jo vím cetl jsem ze to trva kvuli nejaky kontrole ze strany . Microsoftu ale co zatím ctu tak ty dlasi patche tu hru spise rozbili nez by ji daly dokupy ja jsem fakt asi jeden z tech stastnejsich:blush: me hra jede a jede a jede ja denne ctu tady prislevky …me jede vsechno mam nahrano uz docela kotel mrknu az prijdu domu ale vse bezi jak ma …bugy .naprosto minimalne …ale spise nevyladenost hry …me jedine co sere je to donacitani textur a obcas postavy ze chodej jak roboti neni v tom plynulost …ale vse co se da doladit
Tak ja musim relativne zaklepat, hru jsem nahrál na jiny xbox co mi poslali z reklamace a zatim jedina vetsi chyba bylo nekonecne načítání při questu, kdy jsem sel vyhrát vino pro Štěpánku z talmberka a zatim jsem se pres to nedostal, tak asi po patchi. Jinak většina stížností, že se to po patchi zhoršilo, tak je z pc.