Zdravim, dá se úbec udělat tento quest ? hraju to snad po 10x ! uložit to nejde takže furt od žebříku jak vocas a hned když mam zabít stráže tak prostě si mě všimnou … tichý zabití a stejně to ten o 10 metrů dál zaregistruje a spustí poplach přidusit taky nejde, šípy taky ne ! Copa s tim mam dělat ?
Stráže potichu zabít jde. Bez vyvolání poplachu. Ale abych ti ušetřil nějaký čas a nervy:
Spoiler
Tenhle quest nelze splnit, tj. nemůžeš je zachránit. Dostaneš se maximálně na nádvoří kde v domku objevíš rukojmí, ale ne Štěpánku a Racka. A pak se začneš dohadovat s Ptáčkem jestli je jít hledat dál nebo ne. Tak či tak ho potom trefí šípem a ty ho musíš zachránit. Jenže v tom na nádvoří a do té úzké uličky naběhne asi 10 nepřátel a i kdybys je postupně pobil, tak Ptáček mezitím vykrvácí…
Jednoduše tedy spusť poplach a uteč. Jinak to stejně dopadnout nemůže
ok díky
Úplně bych nesouhlasil…
Spoiler
Quest nelze splnit ve své podstatě, tzn. neodvedeš Racka a Štěpánu, tedy nezkoušel jsem se proplížit přímo do komnat, takže to nezaručuji na 100%. Ale je možné porazit protivníky na dvoře a odnést Ptáčka zpět k žebříku a dolů z hradeb. Pro boj na uzavřeném prostor se značnou přesilou je dobré přenést boj do užších prostor, aby se šance vyrovnaly. V mém případě to bylo 15:4 a pokud si dobře pamatuju pouze jedna ztráta na naší straně.
Co se týká zabití dvou stráží, toho který kouká z hradeb jsem vzal lukem do týla ve chvíli, kdy se druhý vrátil do zbrojnice a jeho jsem následně zabil dýkou. Zabití prvního, který kouká z hradeb, dýkou v mém případě vždy vyvolalo poplach.
Já už z toho skoro vzteky málem rozsekal klávesnici Nejde mi to! A ten blb ptáček nikdy k tomu žebříku ani nejde! Jak ho tam mám asi dostat??
Odnést ho
A jak? Vždyť on bojuje… Normálně se tam řeže se strážema… Nenechá se vzít. Není jak ho vzít… Akorát když já přežiju, tak mi hra skončí, že vykrvácel…
Lol tak to bude bugenzi
Všiml jsem si, že tenhle quest se rozbije, pokud si uložíš hru po vylezení na hradby (jojo, taky mě sral ten savepoint kdy musíš pokaždý čekat 3 minuty, než tam ti ostatní vylezou).
První dvě stráže na hradbách je lepší nezabíjet, neb jejich zabití je dost hlučné, ve dvou ze tří pokusů mi to vyšlo, když jsem ty stráže jen omráčil a pak je už v klidu za rohem bacil sekerou.
spoiler
I když se vám podaří zabít všechny stráže, stejnak Ptáčka trefí do zadku a i když potom opět zabijete všechny stráže, tak stejně nejde udělat nic víc, než odtáhnout Ptáčka k žebříku, všechny dveře do vnitřních prostor hradu jsou po celou dobu úkolu zablokované a je to logické, přece jen záchranou Racka by pak ten velký kus příběhu byl zbytečný. Pro ušetření trochy stresu je nejlepší spustit poplach hned po vylezení na žebřík a utéct, stejnak to ani jinak nedopadne.