(Zajatec) Zajed za panem Rackem na vyhlidku BUG

Mám to samé strávil sem tím úkolem asi už 4 hodiny a Racek je zaseklej v Neuhofu…zkoušel jsem quest Zajatec dělat různými způsoby a nic…takže čekám na patch tak doufám že bude co nejdřív!

:)) vězně jsem zabil což jde a Racek nikde

Ja jsem všechno vyléčil. Melichar souhlasil že mi otevře a nic, chodí kam chce a to vracím save. Když jsem ho zabil a mapu ukrad přečetl s rackem apod. Tak stejně mi nezmizel quest vyslechni zajatce, tak nevím co dál :frowning: Mně to prostě melichar nechce otevřít. :frowning: A racka jsem měl v tom táboru na severu a dal mi quest s tím dolem, ale pořád nemůžu jet tu hlavní linii :frowning:

Patch 1.3 vyřešil všechny moje starosti. Paráda vše jede jak má :slight_smile:

U mě už taky OK…konečně po týdnu a půl čekání na opravu můžu pokračovat dál :slight_smile:

Hra se mi aktualizovala na verzi 1.3, ale bugnutej Q mi to neopravilo, jak se ta oprava projevila u Vas? Museli jste ho opkaovat, nebo se ukazala na mape znacka kde pokracovat?

V jaké fázi questu jsi? Já měl ten problém že když jsem Rackovi oznámil situaci, řekl že ještě nemám odcházet a místo cut scény odešel pryč… Uloženo jsem měl předtím než jsem Rackovi situaci oznamoval, takže jsem po loadu s Rackem radši ani nemluvil a pokračoval jinými questy. Po patchi jsem za ním na vyhlídku zašel a vše už problěho jak má, quest pokračuje.
Jestli jsi s Rackem mluvil, odešel ti a pokračoval jsi po bugu v hraní, možná se ti to už neopraví…resp. můžeš ho zkusit ještě někde najít co řekne dál…

Vylecil jsem mor, vyslechl zajatce a vse oznamil v tabore Rackovi, ten me pochvalil a dal Q (mam i v deniku zminku) ze mam vypatrat toho predavace s falesnyma grosema (ale jiz neni na mape). Kdyz s Rackem pokecam mimo, neni zadna moznost dialogu, podle toho co jsi psal, to vypada. ze mam smolika, ale mezitim mam odehrano cca 20 hodin a predstava zpetneho nacteni je dost demotivujici :confused:

Bohužel mě patch vůbec nepomohl. Racek stále není na vyhlídce a dokonce mi zmizel i z neuhofu. hledal jsem ho i v ratajích,ale nikde není. Upřímně jsem dost nasr… :rage:
Je sice fajn že hra běží po grafické stránce líp,ale to mě předtím nějak netrápilo.

jÁ DĚLAL NĚJAKÝ BOKOVKY A ŠEL SEM NA TEN PLÁCEK POZDĚJI A ON TAM PROSTĚ NIKDE NENI …

Před patchem jsem měl Racka v Neuhoufu, teď mi to napíše, že quest Zajatec a Informuj Racka na vyhlídce je nesplnen, Racek už na Neuhoufu není a zadnej hlavní quest už nemám… A nevím co dál

Me patch taky nepomohl , a to mam starsi loady kdy du potomvsem za rackem co mam vyleceny mrchojedy a vyslechl zajatce jen mi vzdycky odejde pryc , takze nvm mam ps4 tak sem zvedavej jestli to opravi i na plejak :smiley:

našel sem ho v ratajích, pokecal a stejně sem v hadovi mám vyslechnout zajatce co už sem udělal než sem ho odvez do báně ted už tam ani neni v base

Tak to už máš asi dohráno :slight_smile:

Tak jen doufám že to čte někdo kdo s tim může něco udělat zkusim dál vedlejšáky a s nim ted kecat nebudu snad další oprava . Taky sem přišel o inventář v truhle takže snad nějaká oprava bude. Nechce se mi to ted hrát znova když konečně mám natrénováno a dávám jim čočku :slight_smile:
Jinak na hru mě dostali poněvač je to česká hra a z Čech což je pecka škoda že bez dabingu to mě kapku mrzí když sou to naše luhy a háje. Ale i s těma trablema je to pecka a ty sejvy maj taky koule :slight_smile:

Narazil jsem na toto vlákno 1.3 Main Quest bug is still there. Questions and Answers - no cutscene, no new quest

• Večer poslal save a ráno reakce od vývojáře, že děkuje o problému ví a dělají na něm