Potreboval bych pomoct ohledne bugu u tohodle questu. mor v mrchojedech mam hotovej, lapku ve vezeni, ale Racek na vyhlidce neni, ani kun ani on…takze nevim co mam ted delat?? koukal jsem ze nekdo ma problem se s nim domluvit, ale ja ho tam ani nemam…
Mě se stalo že jsem za rackem dojel, ale nespustila se cut scéna. Což znamená že se mi neukončil a nespustil další úkol. Hrál jsem zvesela dál vedlejší questy a ve finále se vracel o x hodin zpět protože jinak bych se neposunul v hlavní linii
takze to nejak vyresit jde? fungovalo ti to pak? ze bych zacal hledat ne netu
zkusil jsem to uplne cely od zacatku jinak … a stejne nic Racek nidke!
ted by me zajimalo kdy bude novej patch! jestli na to budu cekat tyden, tak je to nehoraznost
jo mam stejnej problem nemuzu se snim domluvit vse jsem mu povedel ale pak se me znovu zeptat jestli jsem zajatce vyslechnul a to je konec nejde pokracovat
Musíte za vězněm do ratajské věznice a po té k Rackovi…
Měl jsem naprosto stejný problém jako ty. Nebyl na vyhlídce, ale měl jsem ho na dolním hradě v Ratajích. Stačilo s ním promluvit a pak odjet zpátky na vyhlídku a cutscéna se spustila.
dobrej tip, ale v dolnim hrade se ani neukaze. ja ho mam v Neuhofu, a tam me vzdycky odsekne a na vyhlidce nedorazi. jako 3 dny zkouseni v trapu a nic. a ted cekat na nakej patch nevim jak dlouho to me jako stve
to je divný že je v Neuhofu…tam měl bejt naposled po tom masakru když si mu oznámil že víš o kulhavom lubošovi…to se muselo posrat někdy v tý době…
nojo ale vzdyt byl pred tim questem v hlavnim sale nahore v rataji. kde te posle do mrchojed
navic s tim ma problem tady na foru skoro kazdej druhej
ok a jak ses za nim dostal do zalare? me to nijak nejde ja uz ho totiz vylsechl v Mrchojedech
Udělal jsi to správně, dokončení questu je momentálně bugnuté, v jiných jazycích se to tady mockrát řeší. Zkus načíst save hned poté, co jsi vyslechl zajatce v mrchojedech, mělo by se to jmenovat: Zajatec - Informuj Racka. Načti tuto pozici a nedělej nic jiného než jeď za Rackem. To byl u mně jediný způsob jak s tímto questem pokročit.
tak to bude problem mam nahrano dalsich 30h od tohodle problemu a nehodlam to splachnout do hajzlu
ani vlastne nemam ulozenou pozici jsou prepsany
Mám stejný problém, po vyslechnutí zajatce jsem odehrál asi 16 hod a teprve pak šel za Rackem, takže nemůžu pokročit dále a čekám na 1.3 patch. Nemá cenu dělat ani side questy, pokud budu nucen načíst starý save… mě aspoň stará pozice zůstala.
Taky jsem narazil na stejný problém - nákaza v Mrchojedech zažehnána, zajatec vyslechnut a odveden do vězení, dva večery jsem potom dělal side questy a hledal poklady…Pak přijdu k Rackovi na vyhlídku a místo cut scény odkráčí pryč. Quest nejde dokončit ani v něm nijak dál pokračovat.
Nahrávat dva dny starý save nebudu, to radši hru odložím k ledu a počkám až to vývojáři opraví…nechápu že tohle nevychytali v beta testu.
U questu se slavíkama jsem si říkal OK, bugy tam jsou, ale není to tak kritické, 6 kg slavíků holt budu nosit do konce hry u sebe když nejdou odevzdat ani zahodit, ale tohle už hrát dál znemožňuje…
prosim te kde je ta vyhlidka ja ji hledma jak blbec a ne ji zase najit… nemuz nikde po tom bugu najit racka
Nejde dokoncit úkol Bohatým brát chudým dávat přečtěte si comment ( ten nejdelší dole pod tématem)
Racka mám seklého v Neuhofu, loadovaní pozice ještě před léčbou v mrchojedech nepomohlo, plnění questu bez loadování nepomohlo a odlišné způsoby plnění questu také ne…