Zajímavosti, hnízda a pod

Tak by mě fakt zajímalo k čemu tyhle místa roztroušené po mapě jsou, hlavně teda hnízda, ty sem vůbec nepochopil,ani sem nic nenašel (žádný vejcata)…dá se s nima něco dělat? Chápu boží muka kde sou jména backerů, ikdyž to po přečtení ani to čtení nezvyšuje. Zajímavosti tak nějak moc zajímavý většinou nejsou,nic se tam nedá najít ani dělat…to samý nehody, kde nic tu nic vlastně (ok některý sou vtipný/easteregg)…je to jen takové grafické oživení… má to nějaký hlubší smysl…???

Hnízda - sestřel je, semtam v nich něco je (minimálně pár grošů)
Boží muka - orientační bod + s jistým perkem ti jejich čtení dává bonus k charismě nebo výřečnosti
Zajímavosti - většinou je tam něco někde uryto. Zakopaný poklad, barel s věcmi (obvykle ve vodě) apod.
Nehody - většinou v okolí nehody najdeš nějaký loot. Někdy pěkně šťavnatý.

tak to sem velká lama že sem nikdy nic nenašel a přitom bych řek že sem to procházel docela důsledně, no asi musim zvětšit rádius a dát se na pixelhunting :slight_smile:

To považuju trochu za problém téhle hry. Někde něco leží a ty to nevidíš. Hledání šípů v jehličí? Nemožné něco najít. Hledání věcí v poličkách? Jedině když ti někdo řekne, kde leží. Nebo třeba úlomek meče královny ze sáby? Byl jsem v té místnosti dvakrát a neviděl to. V Zaklínači měl člověk ty “smysly”, které ukazovaly aktivní objekty. Tady by to nedávalo smysl, ale možná by tam mohla být funkce, která pomůže odhalit aktivní objekty.

hey střílim z luku a můžu ti říct ,že to hledání šípu je hodně realistický :smiley: néé zaklínače sem fakt neimportovat nijak ,stačí že je tu Klepna :slight_smile: Tahle hra je timhle právě vyjímečná.

2 Likes

Když najdeš například hrob tak doporučuji vždycky vykopavat někdy najdete opravdu poklad fakt hodnotny věci a jinak některa mista kde nic neni ale je to jako zajimavost je podle mě tim že když dělali vegetaci a teren tak udělali třeba krasné odlehlé misto a chtěli tam prostě něco přidat aby to nebylo uplně prazdny.

Je to tak. Některé věci prostě nenajdeš. Třeba chytíte lumpa, odzbrojite ho a ty zbraně vám “sjedou” z terénu někam do pryč. Nebo někoho (nebo zvíře) sejmete lukem na dálku a pak ho najít? Mohlo by se to místo označit alespoň křížkem jako to bylo v Red dead redemption!

Na tohle má ten Zaklínač radar, kde máte na mapě různé objekty. Ale asi bych nechtěl, aby to v KC:D bylo.
Jo a taky se mi líbí, jak hodně věcí můžete najít, když vám o nich někdo řekne. Ale ne, že se vám to objeví na mapě. Třeba Ulrich, když vám poví o tom hrobě. Nikde se nic neukáže, ale když pojedete podle toho, co říkal, tak ten hrob tam v houští je a dá se vykrást. To mě hrozně baví.

1 Like

Já teda na těchto místech taky skoro nikdy nic nenajdu. Jo - leda tak pálenku v nádobce ve vodě.

No, před chvilkou jsem honil mrtvého kumána, ujíždějícího z dlouhého svahu. Nicméně předpokládám, že rag-doll fyziku mají koupenou. Ona ta rag-doll fyzika nefungovala uvěřitelně nikdy nikde v žádné hře.