Zasek jsem se v klášteře, nevím kam dál

Vylezeš z té stodoly, dáš se vlevo a tam je průchod mezi barákama, dostaneš se k té palisádě, vylezeš na palisádě maníka zabiješ nebo omráčíš, přeskočíš a dáš se vlevo podle palisády, ale místama musíš až dolů k cestě, tam bacha na stráže, takhle se dostaneš až k té horní bráně, ale už venkem, tam přeběhneš cestu ke stanům, schováš se pod tím ochozem u palisády, vylezeš na ten ochoz, a čekáš až ti dva maníci od toho místa s odpadky odejdou, ale bacha z druhé strany chodí strážný, a musíš se před ním občas schovat.

To jsi ty? Ale jak už jsem psal, na té palisádě s otvorem jsem už byl a našlo to tam vůbec přeskočit právě! Jinak bych v pohodě tím táborem proběhl i když bych měl lapky v patách! :smiley:

No vodíš! Doleva jsem nešel! :smiley: Ale trochu jsem nepochopil od toho you-Trubce, proč když prychá z tábora, tak proč nachlastá Jindu 5 pivy? Pak ho tam skolili. Je normální nebo taky chlastal? Měl mu tám spíš dát nabumbat nějaký ten Red Bull, co dává křídla! :DDD

Nejsem, odtud jsem čerpal já, když tam dojdeš mělo by se ti objevit vpravo dole na obrazovce E použít, a tím přeskočíš.

Já tam taky spoustu věcí nepochopil, ale každý to hraje jinak, jen když jsem se někde zasekl, a už si nevěděl rady, tak jsem si tam našel ten jeden moment.

To jsem zvědav, jestli tvůrci na to třeba naváží a vytvoří pokračování nebo trochu jiný příběm. Prostředí mají, vymyšlené to taky je, stačilo by málo :slight_smile: