Nevíte někdo, jak postupovat v klášteře? Můžu omráčit “Svatýho”, hodit si ho na rameno a utéct, ale nemám klíče a také nejsem schopen získat ty paklíče od bratra, co je ochoten to vyměnit za jídlo. Kdy mu nějaké jídlo přinesu, tak to zdaleka nestačí ani na jeden paklíč! Prolezl jsem celý klášter a už nevím, kam dál. Ostatním sem v noci probral taky kapsy a nic jsem nenašel. Ten bratr. co má paklíče je bohužel nemá v u sebe, když ho chci okrást. Převor je zamčenej u sebe, k němu se nedostanu, léčitelskou knihu od Aviceny jsem bratru nevlasovi už předal. Taky už jsem tam splnil nějaké ty další questy, ale ty s tím nějak příliš nesouvisí.
Kľúč od kláštora nájdeš v skladovej miestnosti za kuchyňou (vedľa je jedáleň, kam chodíte jesť). Je tuším položený na jednej z políc. Mal by pasovať (asi) do všetkých dverí v kláštore.
Pakľúč sa zasa povaľuje na oltári v kostole, do ktorého chodíte každé ráno na modlitbu. Keď stojíš pred oltárom, tak ho nájdeš v jeho ľavom zadnom rohu.
Uplne nejrychlejsi je do toho klastera vubec nejit, nebo se nechat vyhodit, vylezt na to leseni co tam je, skocit dolu a hezky ho zabit se zbrani.
ok, jdu na to! to jsem teda zvědav!
Dík. Tak jsem ten klíč od kláštera našel i když jsem to tam už několikrát prohledával. Toho kluka jsem musel zabít, protože když jsem ho omráčil a přehodil přes rameno, tal jsem ho musel u těch dveří položit, ten mi utek, chvíli jsem ho tam naháněl v noci po klášteře a stejně by se nedal dopravit omráčený na koni k rychtáři do Ratají. :))
Teď zase pro změnu nechápu, že jak jsem u lapků v tom jejich táboře nad Sázavou, jedhoho tam omráčím, převlíknu se za něj, nasadím přílbu s hledím, tak mně hned každý pozná! Myslel jsem, že se tam pak budu moci logicky nerušeně promenádovat po celém táboře a v klidu uprchnout!
Asi se navzájem všichni poznají po čichu nebo co. Nebo mají rengenový zrak.
Ty jsi tam neměl jít na tajno, ale poslali tě tam verbíři, a měl jsi se hlásit u brány s hrací kostkou z kapsy od svatýho, jako žoldák.
Šmarja to už jsem samozřejmě dávno za tím! V táboře u končím, poznal mě vrchní velitel a majitel, když jsem se vracel z tréninku od Vency nebo se jmenoval. Pak výslech a nechali si se mně tam na výkupné od Racka. No a pak mi pomohl jeden ze Skalice, no a teď prchám! A nemůžu se dostat přes tu horní bránu. Obvykle jsou u ní 2 lapáci, a když jednoho omráčí přiběhne ten s tou plechovkou na hlavě a za ním už další plecháči co mně tam pak otloukají jako píšťaličku. K tomu u brány se nedá přiblížit, aniž by si mně nevšiml a pak je zase povyk. Ale kdybych se v reálu převlíkl za lapku a mě sklopené hledí, tak bych se tam mohl v klidu procházet, nerozumím záměru tvůrců
Musíš počkat, až odejdou oba pryč.
Ne, ty jsi u té horní brány, přes ni vůbec nechoď, stojí tam na palisádě jeden maník sám, vylez k němu po žebříku, a zezadu ho zabiješ, pak seskočíš přes tu palisádu.
To jsem tam čekal a ten plechovka se u brány max protahoval a zíval, ale nikam furt nešel. Na jakou palisádu mám vylízt? Nikde jsem tam žádný žebřík nenašel a kolem palisády se taky jít nedá, musí se přes tu bránu ne?
Ten žebřík je vzadu za domkem, jak jsi byl zavřený, jak vylezeš z té stodoly tak se místo doprava k bráně dáš vlevo mezi baráky.
Ty jsi tam ještě nebyl co? Jinak já jdu seshora, od velitele kempu, takže musím zpátky přes tu horní bránu, jak jinak? A horní hradba přece žádný ochoz nemá
ok, zkusím a dám vědět :))
Já už mám dohráno celé, a jedu znovu.
Aha, tak to jsi borec! Já zase tolik času nemám a někdy jsem docela v bezvýchodné situaci - Přibyslavice (boj), klášter (klíče) a teď ten kemping lapků
Hraj to co nejvíc sám, ale pokud si opravdu nevíš rady, tak na youtube vždy najdeš řešení, a je to lepší jak tady čekat na radu.
Počkej, já tam mám vlastně 2 problémy. Ten druhý byl, že se mám, dle rad toho co mně osvobodil, dostat přes hradby a to konkrétně v místě navršených odbadků nebo hnoje a že rovna v tom místě je otvor v palisádě, kterým se dá vyskočit z hradeb. To jsem taky zkoušel X krát, přeskočit tam nikam nejde. Což taky nechápu, jak se mám pak dostat z tábora???
Tam jsem našel. Např. jak zabít Prcka, tak jsem to zkusil přes průbojné šípy a šlo to.
No, když to zkoušíš X krát a nejsou tam další možnosti, tak už bych se docela rád posunul. Už jsem párkrát myslel, že jsem dohrál a že budu muset odinstalovávat, že je to nehratelné + ty chyby a podivnosti.