Zasrany ukladani

Vcera se me pri hrani samo updatovalo z verze 1.2.5 na 1.2.2. cimz me spadla cela hra a nesla nastartovat dokud se neudelal restart. Potom jsem hral dal a ukladal jsem hru naposled pres pres saviour snaps cca 4x. dneska jsem zjistil, ze ty ulozeni tam zase nejsou i kdyz to normalne kontroluju. nevim kam zmizeli, ale proste nejsou.

dale bych navrhnul aby se ukladalo po splneni ukolu, protoze se me uz take stalo, ze jsem si chtel ulozit hru po splneni ukolu a kdyz jsem sel na saviour snaps do inventory, tak me hra spadla a hodina hrani v prdeli.

Nevim, mně to za 115 hodin nespadlo ani jednou a žádnej problém se sejvama jsem taky neměl. Způsob, kterým hra sejvuje, mi vyhovuje.

3 Likes

lordali: V tvým případě zato může SteamCloud. Tím jak ti hra spadla, tak se nesynchronizovaly savy se SteamCloudem a po restartu si zapnul hru ta se spojila se SteamCloudem a stáhla si savy na tvuj disk z něj a načetly se ty pri posledním puštění. SteamCloud mužeš vypnout, ve Steamu pravou myší na hru pak Vlastnosti/ Aktualizace a Steam Cloud a odfajfkuj to. Já ho taky vypnul protože už dříve jsem sním mel podobný problémy. Je to služba dobrá pro ty lidi co furt někudy couraj a hrajou na více PC’s doma, herna, v práci tak nemusí tahat sebou na flashce savy a kopírovat je do složky se savema. Jinak je to kničemu.

Ja ten steam cloud mam rad uz jenom proto ze kdyz padne disk nebo pri reinstalaci pc zapomenu na nejaky save tak o nic neprijdu. Kdyz steam cloud funguje tak jak ma tak je dobrej :slight_smile:

Ok, diky. zkusim to. Mam totiz pocit, ze to nebylo poprve co mi chybeli nejake savy. Diky