Zavřená brána na Talmberk

Už od začtku mám bugnutou bránu na Talmberk a nevím co stím, nejdou mi udělat v důsledku toho questy jako Žofina Svatba a ani ten nájezd na Přibyslavice. Díky za rady

Mám tentýž problém. Dostal jsem se z Talmberku skokem z padaciho mostu. Teď se tam neumím dostat.

To néní bug ta zavřaná má být. Můžeš ukrást z tuhly na Talberku oblek stráží a strážnej u brány přimouhří oko a pustí tě. Nabo skočíš z padacího mostu a pohřbíš rodiče a pak se na to stejně příjde že si utek přes výslovný zákaz a brána se otevře. A jestli jí máš zavřenou furt a je to opravdu bug tak dej New Game vždyť je to úplnej začátek :rofl::rofl::rofl::rofl:

Oblek jsem ukradl, Strážný Radim mi co se pamatuji měl otevřít. Vyhrožoval mi ať to nikomu neříkám. Ale po splnění převleku neřekl “open the gate”. Brána zůstala zavřená, a já nemohl vůbec nic. Koukal jsem na různá videa na YouTube kde jeden borec skočil z mostu a Nezbylo mi nic jiného než to udělat taky.

No já skočil taky, protože jsem neměl už ani jeden paklíč a ten Votava nebo jak se jmenuje chtel 10grošů a ty jsem taky neměl čili u mě nastala patová situace kterou jsem musel vyřešit jako “hejsek” :slight_smile:

10 grosu by slo asi natrhat v koprivach :smiley:

No jo, to já moh Votavovi prodat cokoli co jsem nakrad v kuchyni, ale on měl hotovost hen 8.5 já 0 a jeden paklíč stál 10 a ty dva nebo tři co jsem měl jsem zlomil. Se neboj WH to vymysleli moc dobře :slight_smile:

Nutí mě to chodit sem a tam, pořad dokola přes ten padací most. Nevím proč ještě tyto zásadní bugy neodstranili. Kazi to požitek ze hry. Zavřená brána na talmberk mi neumožňuje splnit quest Žofiina svatba, protože přes zábradlí toho mostu ten kůň bohužel opravdu neskočí.
Je sranda sledovat k jakým kreativním postupům mě ta hra opravdu nutí…

PS: strážný Radim se při otevírání brány bugnul, a nesvolal “open The gate” od tohoto okamžiku je vše KO…

Rad bych, aby vymysleli od jisté úrovně hry (splneněného questu) aby ta brána byla opravdu otevřená, fakt už mě nebaví skákat přes ten most :)))

Nevíte co dělat, když už mám zbroj ale ten kůň leeží na zemi a nejde osedlat ? Vypadá jako zraněný a jiného vzít nemůžu protože bych ho ukradl. Dík

Tak už jsem to vyřešil, musm jsem celou misi udělat znovu.