Živá voda a měsíčkový odvar?

Zdravím, naučil sem se vařit tyto dva lektvary ovšem problém je v tom že i když jsou bezalkoholu, pokaždé když se napiju abych se vyléčil , jsem opilý jak po kalbě s Ptáčkem, nevíte proč ? co to má bejt ? jesli je to bug nebo snad nějaký perk který mam v alkoholizmu ? Pivař a slovan

Musím se přidat, mě toto taky bylo vždycky divné. Asi je to tím, že jedna ze základních ingrediencí těchto dvou lektvarů při výrobě je líh?

Popravdě teď si ani nevzpomínám že je to spiritus myslel sem ze vínko ale dobrý já jen že mi to že začátku nedělalo :frowning:

nesmíš jich vypít několik, dej si jeden, to stačí ty násosko

Já je piju jen když mám na kahanku, jsem revenant takže s tím problém nemám a zranění mám většinou od lukostrelcu

Ahoj.

rada je víc než prostá:

  • proti šípům používej štít (ten svůj) takže jdeš proti lukostřelci - stisknu pravé tlačítko myši - tím zvednu štít, a jdu přímo proti lukostřelci - max se šíp zabodne do štítu,mě nezraní. Horší to je pokud je střelec z boku, ale stačí se krýt za překážky - stromy,budovy - upižlat toho co jde po tobě mečem a pak už se jen rozeběhnout proti střelci - horší někdy je právě tyhle mobíky pak dohánět/honit po lese - tak nějak rádi zdrhaj mamlašové.

  • Co se týče opilosti - existují myslím si že 2 elixíry co tě opilosti okamžitě zbaví - jedním je myslím alkoholik.
    -K měsíčkovému - má nevýhodu, ne v tom že opíjí, ale v tom, že tě zasytí, tzn pokud často využíváš tento elík,dost často se přejíš.

A konečně - bohužel zatím jsem to neověřoval, Ale zřejmě i tohle funguje:
Ve hře je - sůl,psí sádlo a další přísady - pro které není recept,ale u popisku těchto předmětů je možné je využít k alchymii. Myslím si,že přidáním oné příměsy (není v receptu,zřejmě úmyslně = experimentuj) mohou oslabit jisté účinky … ale tohle by pak byl spoiler, stejně jako pár věcí třeba s tím elíkem pro koníky když tam … ale nic :slight_smile: Nebo ten elík čarodějnice - a hodíš tam nějakou tu příměs navíc (kořenářka píše že zjsitila že to má jiný účinky - mast = sádlo) ale nic už mlčím :slight_smile:

1 Like

Čus, nějak nechápu tvou odpověď, ptal sem se proč se opijim po odvaru z měsíčku a živí vodě, nemám problémy s lukostrelcema ani s žádným experimentem a třeba živá voda má zbavovat kocoviny přitom mě haze do alkooparu tak co to má bejt?

Jen klid, mně to dělalo taky. Fakt je dobrý mít u sebe alkoholiky, který tě opilosti zbaví. A na přesycenost je taky nějaký lektvar, že můžeš jíst a pít zase smelo dál. :grinning:

Zažívací odvar se to jmenuje, tuším…

Zřejmě je to tim perkem, co zvyšuje účinnost léčivých lektvarů. Mě totiž ani měsíček ani živka neopíjí. Zkontrolujte a dejte vědět.

Můžu potvrdit perk nemám aktivovanej a taky se neopíjím z jmenovaných lektvarů.