Zlepšení grafiky při opilosti

Zjistil jsem, že jakmile se ve hře napiju, tak se mi grafika tak zjemní a zlepší, že je to prostě nádhera (vizuální orgie). Nejde to někde v nastavení udělat tak abych tu nádheru měl před očima pořád? :slight_smile: v normálu je to oproti opilosti nuda…
Nebo jestli se do budoucna o nějakém patchi neuvažuje? Díky!
Přikládám screen.

Zkus BRB Reshade, případně jiné shadery odsud: https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/

Většina je ale úplně přepálená.

1 Like

Spíš bych řekl, že @milby už je závislý na alkoholu :slight_smile:

1 Like

No… Ne.:slight_smile:
Jen zjistuju, jestli to neni proste chyba u me. Jak jste na tom vy? Registrujete to taky? A tim nemyslim ten chlast…:slight_smile:
Nedokazu to definovat odborne. Vse je pak takove ostrejsi, na pohled vymazlenejsi.

Ano mam to taky, Kdyz se napijes tak se obraz zaostri :slight_smile: na 32" pri 2k to vypada brutalne :slight_smile: jeste jsem nezkousel kdyz se ozeru poradne :smiley: dneska vyzkousim :slight_smile: a diky za info myslel jsem ze je to jen u me

Cau Seki:). A taky ti to nepřijde škoda, že je ta nádhera jen dočasně? Upřímně… Jakmile jsem střízlivej, tak je ten obraz prostě o pár levelů níž. Zastává tenhle názor víc lidí? Jinak já si nemůžu moc vyskakovat, ale mám to vše na velmi vysoké detaily, plus dohlednosti, vegetaci a LODy na max. I5 4690, GTX 970, při cca 48 - 58 FPS a ve městě cca 32 FPS. Bál jsem se, že to bude bída, ale jsem překvapenej, jak to běhá… :slight_smile:

Díky, tohle vypadá cool :). Bylo by ale fajn, kdyby to samotná hra nabídla v nastavení. :slight_smile:

Drunk mode on/off :smiley:

Ono to proste sharpne obraz, urcite bych to nedaval jako default, uprimne me se libi jak je to ted.