Zjistil jsem, že jakmile se ve hře napiju, tak se mi grafika tak zjemní a zlepší, že je to prostě nádhera (vizuální orgie). Nejde to někde v nastavení udělat tak abych tu nádheru měl před očima pořád? v normálu je to oproti opilosti nuda…
Nebo jestli se do budoucna o nějakém patchi neuvažuje? Díky!
Přikládám screen.
Zkus BRB Reshade, případně jiné shadery odsud: https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/
Většina je ale úplně přepálená.
No… Ne.
Jen zjistuju, jestli to neni proste chyba u me. Jak jste na tom vy? Registrujete to taky? A tim nemyslim ten chlast…
Nedokazu to definovat odborne. Vse je pak takove ostrejsi, na pohled vymazlenejsi.
Ano mam to taky, Kdyz se napijes tak se obraz zaostri na 32" pri 2k to vypada brutalne jeste jsem nezkousel kdyz se ozeru poradne dneska vyzkousim a diky za info myslel jsem ze je to jen u me
Cau Seki:). A taky ti to nepřijde škoda, že je ta nádhera jen dočasně? Upřímně… Jakmile jsem střízlivej, tak je ten obraz prostě o pár levelů níž. Zastává tenhle názor víc lidí? Jinak já si nemůžu moc vyskakovat, ale mám to vše na velmi vysoké detaily, plus dohlednosti, vegetaci a LODy na max. I5 4690, GTX 970, při cca 48 - 58 FPS a ve městě cca 32 FPS. Bál jsem se, že to bude bída, ale jsem překvapenej, jak to běhá…
Díky, tohle vypadá cool :). Bylo by ale fajn, kdyby to samotná hra nabídla v nastavení.
Drunk mode on/off
Ono to proste sharpne obraz, urcite bych to nedaval jako default, uprimne me se libi jak je to ted.