Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo neví, jestli jde změnit darovací částka aniž bych musel platit novou včetně té staré…
Chci darovat 25 liber na místo 15ti , protože chci alpha verzi… najel jsem i na kickstarteru na tabulku kde to pravděpodobně jde změnti ale přišlo mi jako bych tam právě měl zaplatit tu starou a tu novou též…
Proto bych se rád zeptal na vaše názory včetně vyjádření warhorse pokud toto téma budou číst, díky
Zdravim! Zatim jsi ve sve podstate nic nezaplatil, pouze jsi autorizoval platbu, ktera se provede na konci kampane.
Vysi castky muzes kdykoli (pred koncem kampane) zmenit nebo autorizaci zrusit.
Na konci kampane zaplatis jen tolik, kolik jsi zadal v tom zelenem policku “Pledge amount” v okne “Manage Your Pledge”. Doufam ze jsem to napsal srozumitelne
Po kliknutí na tlačítko “Manage your pledge” (předpokládám, že tam jsi se dostal) příjdeš na stránku, kde si můžeš vybrat kolik chceš platit a jakou za to chceš odměnu. To je poněkud matoucí, protože darovaná částka (zelené políčko nahoře) je v podstatě nezávislá na vybrané odměně.
Pro změnu darovací částky je třeba změnit “Pledge amount” nahoře a pak si můžeš vybrat z “Reward selection” cokiliv co je nižší než částka napsaná v “Pledge amount”. Platí se jen to co je napsané v “Pledge amount” (částka u “Reward” není čáska kterou budeš platit, jen označení stupně odměny, platí se “Pledge”).
Když jsem se poprvé na Kickstarteru snažila změnit výši částky, taky mě to mátlo.
Ahoj,
- Platby odcházejí až po skončení kampaně, takže jsi ještě nic nezaplatil.
- Takže do té doby můžeš lobovolně měnit příspěvek použitím tlačítka “Manage your pledge”. Poté procházíš stejným rozhraním, jako když jsi daroval prvně
Snad je to jasné.
Díky za podporu!
K tomuhle bych měl jednu připomínku - rozhodl jsem se přispět 15 liber a hned po zadání čísla karty atd, se mi strhla přesně 1 libra. Ještě podotknu, že je to můj první příspěvek na KickStarteru, je to normální a jedná se jen o nějaké ověření kreditní karty (jako má např. PayPal) a peníze se mi pak vrátí a nebo je to nějaká chyba? Ne že by mi tak záleželo na tom jestli přispěju o libru míň nebo víc, ale spíš chci vědět jak to je.
Pokud vim tak to je overeni karty. A na konci kampane se strhne celkem tolik kolik jsi se rozhodl prispet (tj. 14 liber + 1 strhnuta drive; pokud by byla kampan neuspesna tak by se ta jedna libra vracela)
K té změně částky - má na něco vliv ten odznak/badge tady na foru? Protože jsem kdysi celkem ze začátku zvedal částku, na Kickstarteru mi to píše, že mám Barona a tady jen Knighta, tak jestli to mám řešit nebo je to fuk a až bude KCD hotovo, tak věci dostanu podle Kickstarteru nebo ne
Update z dnesniho rana rika, ze finalni badge budou zaktualizovany do 24 hodin. Pokud se ti shoduje mail registrace na foru a na KS tak vydrz Pokud ne tak napis mail na kickstarter@warhorsestudios.cz.
Zde to má vliv jen ten, že lidi vidí kolik si přispěl. Určitě se nemusíš bát, že by ti poslali menší tier, než na který si přispěl.
Já třeba musel použít jiný email při registraci na foru než mám na kickstarteru, protože mi nefungoval při registraci ale když jsem poslal email na kickstarter@warhorsestudios.cz obratem mi přišla zpráva od postmaster@warhorsestudios.cz, že je nedoručitelný.
EDIT: Snad jsem to nakonec fixnul. Zřejmě se to musí poslat bez předmětu.
Zdravím, při změně darovací částky jsem si všiml toho, že mi vyskočili údaje k vyplnění jako je velikost trička, platforma či jméno ve hře, ale předešlá tier přes Kickstarter nic takového neobsahovala. A to ani tady na profilu. Věřím tomu, že to máte ošetřené, aby jste všem, kdo platili přes Kickarter, neposlali předvyplněnou základní velikost trička či platformu, ale raději to zde poznamenám. Co kdyby…