Změna "edice hry"

Zdravím :slight_smile: rád bych se zeptal, proč nabízíte všemožné povýšení edicí her (já osobně jsem zakoupil sběratelskou verzi hry). To “povýšení” mi přijde i nepřijde výhodné…chtěl bych fyzickou kopii hry i plakát ve fyzické podobě. Když vše dostanu v digitální podobě, tak to jsem si za to prakticky nemusel připlácet :slight_smile: dřív nebo později to unikne na internet a “ztratí to hodnotu” (tím poukazuji na to, že kdo to bude chtít zadarmo proste chvilku počká a stáhne si to…)

Edit: zapomněl jsem dodat, že jsem se na fóru právě už setkal s něčím podobným :slight_smile: A teď jsem to postřehl i u sebe, proto mluvím o různých edicích a ne jen o svém konkrétním případu.

U té nabídky na povýšení se objevilo spousta zajímavých věcí. 3D model na tisk postavičky je skvělý nápad a upřímně z toho tak trochu slintám :smiley: totéž platí o kompletním scénáři hry a dalších věcech.
Můj osobní názor je ten, že by jste měli tyto odměny spíše přidávat ke stávajícím “edicím”, protože já bych tyto věci bral, ale nerad bych přišel o ty stávající, které mám v rámci sběratelské edice.

A…ehmehm na závěr bych chtěl někoho poprosit, jestli by mi mohl odebrat tu edici na kterou je možno povýšit :smiley: a vrátit mi mou sběratelku…:smiley: nějaký hlupák totiž opravdu na to ošklivé tlačítko “povýšit” klikl a teď neví jestli se jít mlátit hlavou o zeď a nebo něco horšího. Děkuji předem :slight_smile:


původní sběratelka

ta zákeřná edice na kterou jsem povýšil

co bych rád měl zpátky :cry:

My czech is not very good. You are a Viscount. The Forum shows Collector´s Edition, but this is not correct. Do you want to be a Viscount or a Collector´s Edition?

I was “Collector´s Edition” and I want to be “Collector´s Edition” :slight_smile: Change my pre-order to “Viscount” was my personal mistake.
If you can change it back I would be very grateful.

1 Like

Sure. You are a Collector´s Edition again :slight_smile:

yeah! thank you :heart: :slight_smile:

1 Like