Změna platformy

Zdravím lidi,

už jsem měl tu možnost si vyzkoušet BETA verzi hry, ale zjistil jsem, že už asi nemám tak nadupanou sestavu abych si to v klidu zahrál. Moje sestava: i5-3550P (4 jádro, 3.1 GHz), GTX 770 2GB DDR5 a 8GB RAM. A chtěl bych si to změnit na PS4, kde mám jistotu, že se mi to nebude sekat, i když to nebude takový grafický zážitek jako na PC. Jenže to nemůžu nikde najít, dřív jsem to mohl změnit normálně v profilu, ale teď tam ta možnost není.

A další, vedlejší otázka, výjde to vůbec na PS4? Nějak jsem tady nenašel, že by se o tom mluvilo, tak by mě zajímalo, jestli to SONY schválí/schválilo nebo jak to nyní probíhá?

Díky.

Ahoj,
Po změně hlavní stránky změna platformy teď automaticky nefunguje.
Doporučoval bych napsat do Warhorse mail.

Předpokládal bych ale, že se to časem zase zprovozní, ale nic neslibuju.

Upřímně bych řekl, že ve finále tvoje sestava bude docela stačit :slight_smile: Já hraju s GTX660 2GB, a obvykle jedu kolem 30fps, myslím že až se to odladí tak to pojede dostatečně dobře

Mám úplně stejnej problém, je tedy možné ještě platformu změnit než hra za 14 dní vyjde?

Bohužel už teď změna platformy nejde provést.
Protože konzolové verze vydává Deep Silver tak je to o něco složitější.
Pokud se nepletu někdy minulý rok jsme rozesílali e-mail kde jsme na tohle upozorňovali, podle odppovědí jsme pak objednávali kusy konzolových verzí, které už teď nemáme.

Pro podrobnější info bych napsal na info@warhorsestudios.cz