Zmizel ukazatel hlavnich Questu

Ahoj, hraju na HardCore a před dobýváním Přibyslavic jsem šel Machovi na ruku a prásknul mu kde je Péťa. On mě za to pozval do jejich tábora.
Sučasně co jsem prozradil místo kde je Péťa mi zmizel z mapy ukazatel hlavních Questů… takže pak když mám Rackovi reportovat co sem zjistil musím jít dle toho, že si z minulé hry pamatuju kde má být… Je to dost nepříjmné a nevím zda pokračovat dál. Před bitvou budu muset ještě dost trénovat, abych se tam mohl zapojit do boje a neřešit jen kam se schovat abych přežil:). Stalo se to někomu taky? Nevíte zda se ukazatel na mapě ukáže po dobytí Přibyslavic???

Vyreseno - najaky cas po bitve bylo mozne ukazatel na mape aktivovat.

Mám stejnej problém, že mi zmizel ukazatel, ale nejsem tak daleko. Jsem v misi Muj kamarád Peta, šefovi bandy jsem řekl kde je, pak jsem ho nezachránil a pak jsem odmítl práci pro toho šefa bandy, takže nevim kde je camp. Když přijedu za pětou, tak ten honí dva farmáře, který zabije a mně nic neřekne. Podle questu mám najít tábor lapků, jenže netušim kde a ty co jsou v okolí jsem už prolezl… Takže jsem zaseklej a nemužu pokračovat… Rada? Díky.