Žofiina svatba Bug?

Nejsem schopná sehnat věci pro Štěpánku, vůbec se mi po rozhovoru s ní nezobrazí quest a když zajedu pro belous, tak není možné na něj nasednout, když se chci zúčastnit turnaje kvůli vínu, v půlce rozhovoru s lukostreleckym Mistrem se hra zasekne, a co se týče korunky a Mistra Jeronýma, tak k němu mě to ani nepustí…

S tím běloušem si musíš prvně promluvit s podkoním a on ti řekne jak toho koně uklidnit a to ostatní bohužel nevím, to se mi nestalo ještě, jedině to víno zkusit ukrást. :slight_smile:

S podkonim jsem už mluvila, ale ve chvíli kdy jsem došla ke koní tak u něj není na výběr žádná aktivita, jen to píše Bělous a nic víc…

Ty brďo tak to fakt netuším, jako mě třeba pomohlo počkat na patch, když ještě vycházely často, ale takhle mě jedině napadá zkusit jestli nemáš save, kterej byl před tím než vzala ten úkol a zkusit to, jinak fakt netuším. Mně taky nešel quest Hřbitovní kvítí, objevil jsem ho při druhým průchodu hrou a prostě nešlo s tím nic dělat a teď při třetím ještě nevím, protože jsem na něj neměl čas :smiley:

Jako asi fakt jedině počkat na patch, ale bůhví kdy vyjde další :grin:

Jedině :smiley:
A kdy? To taky těžko říct :smile:
Tak hlavně ať to od hry neodradí je super! :smile:

To neodradí, mám už jinak dohrano, jak hlavní dějovou linii tak dostaveny Přibyslavice, takže dodělávám ty side questy :grin:

1 Like

Já bohužel teď nemám čas skrze maturitu :frowning: , ale jako těším se až si to zase dohraju, a nebo počkám na poslední DLC :smile:

A není problém tohle? Píšeš, že máš dohráno. Po Vraníku už některé questy nejdou, zvlášť ty, spojené s Talmberkem…

1 Like

Zdravím, jak se tu píše - spousty úkolů zejména ty v Talmberku se “seknou” či se vůbec nezobrazí, po dokončení “Vraníku”. Ale - úkol svatba - se automaticky zobrazuje - a to tak, že v okolí Talberka Vás zastaví strážný - prostě v titulkách se objeví něco jako - haloo … nebo něco takovýho, pak jen stačí si promluvit se strážným. Tím se onen Quest zaktivuje.

Další věcí je průchod (myslím, že je to v okolí Sázavy) kde je možné že jste narazili na onen tábor lapků - je tam “Martin” (nebo jak se jmenuje) a pokud jste “obrali” lapky + Martina, máte v invu i onen Vltavín. Není závislý na questu. No a při prodeji jste ho prodali. Ale zde lze zvolit podmínku zlatníkovi Jeronýmovi, aby tam vložil náhražku.

Další bod je, že v Ratajích tam kde bydlí “hrobník” je v místnosti truhla - ta jde vypáčit, a v ní se objevují “jinak” ztracené questové předměty. Opět nám to hra oznámý.

Bělouš tu je popsán, ale - mám dojem, že je nutný si promluvit s Vaškem, potom s 2 podkoním a až potom na něj hupsnout. Neni to podmíněné Talmberským závodem.

Co se týče té soutěže - mě se to neseklo ale těch možností je víc. Nejprve je potřeba si promluvit s Hagenem. (Před tím s mistrem na lukostřelnici). Vybrat u Hagena všechny možný dialogy. Pak půjde spustit soutěž. (Logicky - pokud jí nevyhraju, potom by se ztratila možnost jiného získání vína). Bud soutěž vyhraji nebo holt to víno koupím od vítěze.

Ale nemyslím si, že tohle co je popisováno je bug - soudím podle sebe, mě se tohle nikdy ani při 11 průchodu nestalo.

Páni, ty jsi tu hru hrál už 11-krát? :open_mouth: Tak to myslím útočí na rekord ne?! :slightly_smiling_face: