Zoufalost. rozčarování, zklamání, zloba. Takové jsou mé pocity. už od 3 mise nemám žádného koně, prostě jsem ho měl a přestože ho volám, tak ho nemám nyní přišel quest s lovem s panem ptáčkem a hned to začíná tím, že jsem nesplnil úkol, přestože jsem se ho zeptal jestli mi půjčík koně, nakonec jsem ho ukradl a dorazil jsem do tábora, splnil jsem úkoly než přišel finalní úkol pronásledovat divočáka a já nemám jak protože mi ujedou, když ten ukradený kůň tam znovu není. co mám sakra dělat? prohledávám nějaký palouk, kde mi to píše, že je ptáček a on nikde není a navíc jsem unavený a přestože čekám odpočatost se jenom zmenšuje. prosím pomoc!!!
tak se hoĎ do klídku týpku, oficiálně dostaneš koně až dýl,takže ho mít zatim vůbec nemáš…toho z prologu si měl v podstatě taky jen pučenýho/ukradenýho (nevzpomínáš ?)…a ptáčka jde normálně najít uplně v pohodě i bez koně, dokonce v podstatě celej ten quest je založenej na tom že si kmán (bez koně) a on pán (na koni)…vůbec si tu hru nepochopil,doporučoval bych urychleně změnit přístup…odpočatost se logicky snižuje stále a zvyšuje se jen spánkem
Pokud si promluvíš na začátku s Terezou, tak ti řekne, že ti nejen ukradli meč, ale i koně.
Jestliže ukradneš koně, tak si ho fakt nepřivoláš.
Zkus v reálným životě čekat a uvidíš, jestli se takovým způsobem vyspíš…
No me tam taky zarazilo, , že vyskocil quest dožen divočáka, a vzapeti nesplneno. Ptacka pak bez problemu najdu, ale bylo by fajn aby clovek mel možnost dohnat i to prase. Jinak Ptáček je vlevo nahoře v tom vyznacenem prostoru v táboře kumanu a je uvazan u stromu. Chce to trpělivost a premyslet u hry, neni to tuctova hra kde vse spadne do klína.
tak teoreticky pokud se na hlavní linku vyprdneš hned po probuzení ve mlýně a děláš vedlejšáky tak si ho můžeš v tý době už koupit třeba nějaký tier 2,takže teoreticky to legálně splnit de…
Přijde mi že by to nešlo ani s tim konem, to ze je quest nesplněn naskoci téměř okamzite. Jinak kone moc neřešim, postava zvladne tak nějak co potrebuji a kone si vyniram podle toho kak se mi libi. Jednou jsem koupil šemíka a podruhe kone old shatterhanda hatatitlu.
Děkuji všem za rychlé reakce, nakonec to dobře dopadlo a quest splněn a mám koně, jenom jsem to nechápal a dlouho ho hledat. děkuji
Taky jsem viděl nějaký gameplay, kdy měl Henry již koně.
A Ptáčkovo nasedej/na koně (teď nevím) neberu jako chybu. Prostě v zápalu lovu si neuvědomil, že výjimečně s ním je někdo, kdo nemá koně (a proto i ujíždí a nečeká).
Jo chvili trva nez clovek prijde na něco jak to má udelat. Ale proto je tam denik, kde si mizes kazdy quest poradne procist a pak se rozmyslet jak to udelat. Chce to opravdu trpělivost a hru prochazet pomalu a když bude vse fungovat jak má, bude to super hra. Me to teda zatim moc radost nedela, zbouralo mi to systém na xboxu a asi to pujde na reklamci a pak budu cekat na nejaky poradny opravny patch.
ses nevernej Sedivce? no to je hrozny, tu bych nikdy nevymenil… klidne zmasakruju 20 pocestnych, ale muj kun je proste muj kun!
Šedivky je mi trochu lito, ale kdyz jsem viděl hatatitlu, musel jsem ho mít a Šemík je česká legenda, to nějaká šedivka neprebije. Hlavne ty kecy prodávajících k tem konim nejsou špatný. Hatatitlu tam nechal nějaký Němec, semikovi museli postavit větší ohradu protoze jim vse přeskočil a podobne.
zeby? tak muzu si nechat i Sedivku ne? akorat kterej pak pribehne na pisknuti…
To nevím, ja vzdy šedivku nechal na protiúčet. Jinak nechat si ji asi muzes, ale nevím jak se pak nastavuje ktereho kone chceš.
(jen tak na okraj): U Buráka řekli, že je to arabský plnokrevník a jeden z nejlepších koní.
Koně můžeš mít jen jednoho. Vždy musíš prodat původního na protiúčet. ( jiná možnost není )
Možná by ti pomohlo trochu používat hlavu a číst dialogy. pak by ses nerozčiloval nad něčím, co je jen a jen tvoje chyba.
Mě dostalo, že tam Klepnu nechal nějakej Polák…