Zvědavost :-) ohledně vraníku "možný spoiler" + TIP

Zdravím pánové, tak sem se dneska pustil do vraníku po tom co sem se dostal ze stodoly kde mi pomohl zbyšek sem si v truhle nechal paklíče vzal sem si věci zpět a zlikvidoval sem 90% tábora za pomocí šípů a dýky sem zvědavý jesli to bude mít další vliv :slight_smile: ! teď du skočit do kupy hnoje :smiley: a pak spát

Mise Vraník…po misi kláštěr jsem se dle dějové linky spojil s lapky a zašel do Vraníku. Po dialogu s bossem jsem zašel na kolbiště, kde jsem domlátil instruktora a vrátil se do domku, kde jsem dostal léčebnou kůru dle intra.
Po rozpravě se Zbyškem jsem mohl konečně hrát a tak jsem si řekl, že jim rozhodně své věci nenechám, takže první úkol byl jasný…získat věci. Strážného pendlujícího venku jsem tiše zlikvidoval, sebral jeho vybavení a tělo odstranil. Následně jsem zaběhnul do kanclu a zde vyřídil vojáka a šperhákem otevřel truhlu a získal své věci zpět. Následne jsem si nechal cenné kousky a oblékl se do věcí s co největším stealth bonusem s tím, že jsem nepředpokládal šarvátky.
Dále jsem si oběhnul vnitřní perimetr a zlikvidoval strážného na severozápadní hradbě, ze které jsem seskočil (sešel, jelikož díky obtěžkání cennými věcmi jsem nemohl skákat ani sprintovat). Po obvodu vnitřní hradby jsem se plížil v křovích a vyhýbal se všem vojákům. Před branou dva vojáky a jednoho za bránou jsem (kupodivu) obešel středem. Pak podél stanů jsem se dostal ke shozu odpadu, kde jsem už (asi z netrpělivosti, ale zkoumat to zpětně nebudu) upoutal pozornost stráží a v rychlosti skočil z hradeb. Po nějaké chvilce chůze ve tmě jsem se zbavil stráží a pak pokračoval ke zbyškovi. Divím se, že jsem ve tmě z těch příkrých skal nespadnul, ale povedlo se. Následovalo video a já si mohl blahopřát k další zdárně provedené misi

Nesmíš sejmout toho lapku, co otevírá bránu. Toho totiž dosáhneš jako já vpravdě vynalézavě pitomým způsobem: napral jsem šípem úmyslně do vrat, tady ten nějak vyběhl a hotovo, mohl jsem pak přijít k vratům jak jsem chtěl, točilo se kolečko nahrávání a nic!
Vraník jsem vybil do posledního muže stejně jako Přibyslavice, stejně při útoku jsou tam zase všichni, co tam mají být. Jak tady tak v Přibyslavicích. Hraju samo na HC režim, jinak by mě pařba ani nebavila, hra by zasloužila ještě hodně dovylepšit a přidat questy a hlavní příběh a jedeme, protože tohle je super pařbička. Velmi se omlouvám machrům, co tuhle hru udělali, že si já, programátorská nula sedmkrát podrtžená, dovoluju něco na téma nedokonalostí říct.

Práce na Vraníku najdete na http://kcd.cloud/