Zdravím pánové, tak sem se dneska pustil do vraníku po tom co sem se dostal ze stodoly kde mi pomohl zbyšek sem si v truhle nechal paklíče vzal sem si věci zpět a zlikvidoval sem 90% tábora za pomocí šípů a dýky sem zvědavý jesli to bude mít další vliv ! teď du skočit do kupy hnoje a pak spát
Mise Vraník…po misi kláštěr jsem se dle dějové linky spojil s lapky a zašel do Vraníku. Po dialogu s bossem jsem zašel na kolbiště, kde jsem domlátil instruktora a vrátil se do domku, kde jsem dostal léčebnou kůru dle intra.
Po rozpravě se Zbyškem jsem mohl konečně hrát a tak jsem si řekl, že jim rozhodně své věci nenechám, takže první úkol byl jasný…získat věci. Strážného pendlujícího venku jsem tiše zlikvidoval, sebral jeho vybavení a tělo odstranil. Následně jsem zaběhnul do kanclu a zde vyřídil vojáka a šperhákem otevřel truhlu a získal své věci zpět. Následne jsem si nechal cenné kousky a oblékl se do věcí s co největším stealth bonusem s tím, že jsem nepředpokládal šarvátky.
Dále jsem si oběhnul vnitřní perimetr a zlikvidoval strážného na severozápadní hradbě, ze které jsem seskočil (sešel, jelikož díky obtěžkání cennými věcmi jsem nemohl skákat ani sprintovat). Po obvodu vnitřní hradby jsem se plížil v křovích a vyhýbal se všem vojákům. Před branou dva vojáky a jednoho za bránou jsem (kupodivu) obešel středem. Pak podél stanů jsem se dostal ke shozu odpadu, kde jsem už (asi z netrpělivosti, ale zkoumat to zpětně nebudu) upoutal pozornost stráží a v rychlosti skočil z hradeb. Po nějaké chvilce chůze ve tmě jsem se zbavil stráží a pak pokračoval ke zbyškovi. Divím se, že jsem ve tmě z těch příkrých skal nespadnul, ale povedlo se. Následovalo video a já si mohl blahopřát k další zdárně provedené misi
Nesmíš sejmout toho lapku, co otevírá bránu. Toho totiž dosáhneš jako já vpravdě vynalézavě pitomým způsobem: napral jsem šípem úmyslně do vrat, tady ten nějak vyběhl a hotovo, mohl jsem pak přijít k vratům jak jsem chtěl, točilo se kolečko nahrávání a nic!
Vraník jsem vybil do posledního muže stejně jako Přibyslavice, stejně při útoku jsou tam zase všichni, co tam mají být. Jak tady tak v Přibyslavicích. Hraju samo na HC režim, jinak by mě pařba ani nebavila, hra by zasloužila ještě hodně dovylepšit a přidat questy a hlavní příběh a jedeme, protože tohle je super pařbička. Velmi se omlouvám machrům, co tuhle hru udělali, že si já, programátorská nula sedmkrát podrtžená, dovoluju něco na téma nedokonalostí říct.