Zvuk v rozhovorech

Ahoj, zajímalo by mě jestli jsem jediný kdo v cutscénách a skoro všech ostatních dialozích neslyší mluvené slovo od postav, když už je něco slyšet tak to zní jako bych to poslouchat z 20 metrů. Jediné co slyším jsou okolní zvuky přírody apod.

Pořádně jsem se nikde nedočetl jestli se to dá nějako opravit nebo co s tím mám vůbec dělat.

Jinak ještě drobný dotaz, nějaké pokračování tohoto titulu se chystá? Když mě po dokončení hlavní dějové linie zůstal úkol, že mám pomstít rodiče.

Hru mám koupenou na steamu.

zkus se nejdřív podívat do nastavení zvuku, jestli nemáš něco staženýho na minimum, může to být banální záležitost, která se nemusí hned řešit přeinstalovaním zvukovky a nebo celé hry. Jinak pokračování bylo nějak nadhozeno, ale ještě není nic jistého…

to byla první věc kterou jsem zkoušel, problém je v tom že některé dialogy (je jich většina) neslyším vůbec, jenom vidím jak pohybují rty, slyšet jsou pouze okolní zvuky a některé dialogy slyším ale dost špatně jak kdybych to slyšel z nějaké vzdálenosti.

Pred časom som nahral video a bola tam chyba, ale to bolo upravené video, takže som si myslel, že to editovaci program pokazil. Lenže mam gameplay z toho istého dňa v dvoch rôznych videách, kde v jednom je normálne v druhom hovoria ako by boli v prázdnej chodbe.