Nový update 5.0

Co si pamatuji, tak bylo řečeno, že zatímco růžice na levém tlačítku na seky je hotová, na pravém na bodnutí je zatím ve vývoji a funguje tak pouze jeden pohyb, který autoři prozatím aktivovali na celou pravou ružici. V nové verzi, tak nejspíše dali pouze na střed, aby nad tím právě takto někdo nešpekuloval. :smile:

Zdravím přátelé,dostal jsem se k testování nové alfy a mám dotaz,celkem zásadní,mám kručení břicha a nevím jak se najíst,poradíte mi,Díky :smile:

Ve většině domů a u některých obchodníků jdou sehnat jablíčka :slight_smile: Stačí jich pár snist a je po problému :smiley:

2 Likes

V inventaři jsem jich pár měl,zkusím,lítal jsem jak blbý kolem kotlíku a jen mi tekly sliny.Díky :smile:

2 Likes

Mám problém. Včera jsem kvůli téhle chybě přeinstaloval hru. Pak všechno běželo až do teď, kdy jsem to znova spustil. Změní se rozlišení, jakobych to měl nastavený na 6 monitorů. Nevíte co s tím? Děje se to i někomu jinýmu?

Edit: Tak mi to dělá pokaždý reinstalaci. :((

Tagguji @Hound, snad by mohl poradit.

edit:
Doporučuji, pokud umíte anglicky, psát do officiálního topicu na bugy: Alpha 0.5 Bug List

1 Like

Ještě jsem o tom přemýšlel, a vím že se v tom moc rýpu, ale ta čísla mi pořád nesedí. Ok jestli máš pravdu tak bude 6 různých bodných útoků, ale jde ted sekat doprostred ruzice? Já myslím že se dá sekat ze všech stran ale ne doprostřed, ani nevím jak by to vypadalo. Takže sečných útoků je myslím 5.

Chci se zeptat,při chůzy ve hře mi to asi zhruba každych deset minut lagne,podrhne ale když stojím je to plynulé,mate taky někdo tento problém?

Dnes mi Steam stáhl 1.3GB soubor,nemáte někdo informaci o co se jedná?Díky

Dělá mi to taky…nevím, co to způsobuje, snad to zvládnou odladit…

asi nějaký mini update není se čeho bát

1 Like

Chtěl jsem napsat každych deset sekund.Omlouvám se. :relaxed:

Mě to bylo jasný, protože to mám stejně :wink:

Škoda že nejsou titulky,nemáte někdo nějaké info?

ježiš vy s těma titulkama naděláte…neumíte trochu anglicky ?

1 Like

Jo nadělám,hra je namluvena do angličtiny a jsou tam i titulky anglické,myslím si že země v které se děj odehrává by si aspoň ty české titulky zasloužila dřív než německé,já minimálně anglicky rozumím ale diskuzi bych nerozjel takže mi něco nedává smysl a myslím si i že přizpívajicích z naší země bylo dost,takže si to zasloužíme. :relaxed:

3 Likes

podle mě je to teď zbytečná práce navíc opavdu to nemá smysl myslím že titulky v plné hrře jsou naprosto dostačující

1 Like

Pokud byl čas se zabývat německými titulky nemyslím si že by to bylo zbytečné,tímto samozřejmně nechci říct nic špatného o Warhorse Studios,jsem z této hry,spíše jejího vývoje unešen ale myslím si že plnění úkolů lidem s nedostatkem cizých jazyků je těžké.

1 Like

Jde o to z jaké strany se na to díváte.

Ano, hra vzniká v česku tak by bylo logické aby měla české titulky.

Ale, český trh je oproti německému pořád celkem malý, a na fóru se pohybuje celkem dost německých aktivních uživatelů (oproti těm českým). Konec konců je i community manager neměc. To vypovídá o tom že Warhorse se (ce se evropy týče) docela dost zaměřuje na německo. A člověk se jim nemůže divit. U nás prachy na další Akt nevydělají.

Obávám se že trochu anglicky stačit nebude.
Hru si má člověk užít a když v ní není schopen pochytit i male niance tak o něco přichází.

1 Like

… nové téma kvůli tomuhle nebudu dávat…
…ale na FB jsem viděl odkaz od WH : “padá hvězda, něco si přej…” . A předevčírem Tobi sháněl linky na zahraniční web stránky. Jakožto konspirátor a veliký fanda téhle hry, si dovolím očekávat oficiální alfu KC:D v nejbližších dnech.(prosinec??)
Já vím, je to blbost…ale jen mě to tak napadlo. Furt čekám na videoupdate, který tuhle mou teorii spiknutí vyvrátí…
Hezký večer, přátelé…a fajny sváteční 17. listopad. :slight_smile: