Backeři ČR - dodání

Klíč na Steam se mi už zobrazil v profilu.

1 Like

Zdravím, nevíte prosím někdo kdy si mohu stáhnout art book? Tipuju že asi po vydání, plakat i 3D model mám, ale to se nestahuje přes steam. Mám firmu co mi ho vytiskne a beztak bych to rád řešil :smiley:

Já stále na Steam klíč čekám ale v mailu psali, že některé Soldier tier mají problémy se zobrazením steam kódu tak jsem napsal na podporu a uvidíme.

Plakáty se podepisovaly? Podle kickstarteru bych měl mít Limited edition (signed) poster. Jo a co mě nasralo tak sběratelská krabice je roztrhaná ale jen uvnitř ale meč krásný jen se mi zdá nenabroušený, asi bych s ním nikoho nezabil, pouze zmrzačil ale nemám to v úmyslu :smiley: . Překousnul jsem to a hra samotná je vynikající.

P.S. mimochodem na PSku už si hru od soboty užívám :stuck_out_tongue:

Konečně jsem na profilu objevil a redeemnul steam klíč s tím, že balíček měl kurýr dovézt včera podle systému, ale jaksi nedorazil. :smiley: Asi čučel taky na olympiádu. :smiley: Takže se omlouvám za mé komenty výše, jelikož vše je už v pořádku.

Promiňte, ale tohle fakt není hezké. Ja už fakt nevím. Prostě za svojí edici jsem dal přes 6k a dostal jsem obsah obdobný sběratelky v retailu za 2500. Jako ok. I kdybych tohle přehlídnul, že tam byla supporter přirážka, tak prostě když se na to podívám tak ze všech odměn v té finální edici chybí půlka věcí. Já nvm jak to máte vy, ale když si něco objednám tak očekávám že to dostanu a ne že pak dostanu půlku. Není to úplně přesné, ale je to jako bych šel do restaurace, kterou mám rád a chci ji podpořit a objednal si vývar s knedlíčky, hlavní jídlo a dezert dal za to 500kč a pak jsem dostal polívku bez nudlí a kledníčků, hlavní chod by byl ok ale dezert by chyběl a k tomu jsem dostal asi 20 důvodů proč dezert není, a proč není tohle, ale už žádná kompenzace. Copak tohle je normální naslibovat hory doly a pak to takhle ořezat? Takovým přístupem by jste to mohli udělat se vším. Meče už jsou dneska problém udělat tak nebudou, figurky z kovu stojí moc tak je dostanete z plastu a my z toho máme být na větvi? Čísla, že toho bylo hodně jsou cool, ale jen proto, že jste si to dobře nerozvrhli mám já teď být potichu a jenom se usmívat, i když mi půlka věcí chybí či jsou jiné? A ty další věci jako že jsme měli přístup na forum, tak nedlouho po kickstarteru se tam mohl přihlásit už kde kdo. Navíc všechno tohle bylo v edicích daleko levnějších než třeba ten můj duke a ty kromě manuál všechno dostali, za to my kdo do vás dali daleko víc peněz, tak jsem z toho vyšli jako hlupáci.

Upřímně kdybych věděl že to bude obyčejná papírová krabice, která mi taky přišla rozbitá, tak za to fakt 6k nedám. Jako vemte si, že v duke bylo to making of na rozdíl od ostatních tearu na dvd a ostaní to měli jako stáhnutelné. No jenže protože zas kvůli tisícům důvodům to nedostaneme a musíme se spokojit s něčím co bylo pouze u mnohem levnějších tearů. Nikde nevidím svojí druhou kopii kterou jsem měl dostat, Act II se nekoná takže tam taky nic, plakáty nejsou podepsané jen proto aby jste si ulehčili práci, atd. takže fakt díky no :confused: Hru sleduju a podporuju od 2011, ale tím jak jste to odrbali v závěru s rewardy, tak jste mi zkazili si tu hru fakt zahrát, takže díky moc. Co pak je tak těžké během 4 let napsat nastali problémy a ty odměny nejsme schopni dodat a dát nám tak třeba možnost refundu nebo třeba snížit tear, případně vymyslet něco alternativního co by to udělalo trochu speciální za to obrovskou cenu než jenom vzít a půlku vyhodit či udělat jinak/levněji, nikomu to neříct a pak přijít jako by to bylo to nejlepší pod sluncem jelikož krabice pujde do soutěže… To že ale spousta lidí to má tak rozbité, že si to ani nemůže vystavit to už je jedno, hlavně že vám spadla čelist…Jako jo ostatní fanoušci budou super nadšeni, že dostali alespoň něco bez ohledu na to, že toho je jenom půlka a vy si budete říkat, že jsem jen nějaký mamlas který furt není spokojen. No takže jo skvěle se to poslouchá, že kvůli toho a toho já přijdu o X věcí a ještě mám být rád, že vlastně vůbec něco dostanu. Přeji vám hodně úspěchu s prodeji, určitě toho prodáte hodně a váš počáteční core včetně mě, který do vás vložil spoustu peněz už tak budete moct úplně odrbat, jelikož jste získali spoustu nových věrných fanoušků.

8 Likes

Lidi drzkujou proto, že bylo něco slíbeno a 4 roky jim nikdo nebyl schopen říct, že se půlka z toho nekoná nebo je to nakonec v levnější variantě. Kdyby na kickstarteru uvedli, že duke je obyčejná papírová sběratelka kde je navíc pěkná figurka, ale stojí to 4x tolik, tak věřím, že do toho spoustu lidí nejde.

4 Likes

Ještě jedna věc, když jsme chtěli plakát se hrou museli jsme si koupit minimálně Duke, no ale nakonec jste ten plakát dali i do barona. Já jim to přeju, ale proč nižší teary dostali věci navíc za které neplatiti a vyšší jsou značně odrbané jak kvalitou, tak obsahem?

4 Likes

No já jsem chtěla hlavně podpořit vývoj. K tomu jsem si vybrala verzi, která pro mě byla finančně dostupná a obsahovala kromě fyzické kopie i soundtrack. Kdyby mi chyběli tyhle věci tak jsem naštvaná, ale to že nemám k dispozici Making of DVD, tištěný manuál a triko je pro mě příliš velké mi nijak zásadně nevadí.

Jak už jsem psala výše, triko mě mrzí pouze proto, že se mi líbí víc než ty co se dají koupit.

Krabice mi přišla nepoškozená a Steam kód už jsem taky uplatnila, hrát samozřejmě nemůžu, ale to mi nevadí do Úterka vydržím.

Zkrátka, já jsem spokojená.

Taky jsem doufal, že to tak budu mít, bohužel v tom duke toho chybí až moc :frowning: Jsem si chtěl dokonce i upgradnout duke na tu limitovanou edici s mečem, která byla po kikcstarteru, bohužel mi bylo řečeno, že v ní nejsou ty limitované věci z kickstarteru (které se však nakonec stejně nekonají)

Já hlavně doufám v šanci, že dostanu i pokračování.

1 Like

Můžu se zeptat, kde si necháš ten 3D model vytisknout?

Jako když se nepodařili ty fyzické odměny, tak nechápu proč warhorse není schopen dodat ten druhý klíč do hry. Ptal jsem se na to v mailu, na foru a zatím mi nikdo nebyl schopen odpovědět. Když nebude Act II, tak bychom měli rozhodně dostat nějaké budoucí rozšíření. To stejné pro ty co mají i Act III

Souhlas s BlackBull výše. Chci předeslat, že pro mě osobně to rozhodně není otázka utracených peněz nebo poměru cena/hodnota nebo jestli je srovnatelný produkt na trhu za méně než jsem zaplatil, ale spíš otázka přístupu k plnění závazků, ke kterým Warhorse při Kickstarterové kampani nikdo nenutil a ve studiu jaksi automaticky předpokládali, že lidé budou tak nadšení, že dostanou hru o dva roky později (ano, já vím že větší než slibovanou), že nad nepodepsaným plakátem a chybějícím steelbookem mávnou rukou.

Věci, které nekritizuji:

  • Zpoždění některých fyzických odměn - může mít různé důvody a pokud jsou dodány později, tak nevadí
  • Jednotná velikost triček - Individualizované velikosti nebyly původně slíbeny a logistická náročnost by byla neůnosná

K čemu mám výhrady:

  • Změna obsahu odměn (steelbook, podepsané plakáty, personalizované meče) bez udání důvodu, omluvy, oznámené na poslední chvíli, kdy už jsou balíčky na cestě a bez nabídky alespoň symbolické kompenzace. Opět zdůrazňuji, že nejde o otázku peněz, ale respektu k backerům. Oznámit rok dopředu, že personalizované meče pro každého jsou nereálné, ale backeři si mohou vybrat jeden ze tří možných designů nebo že místo steelboku dostanou všichni jako náhradu extra bronzovou minci nebo extra exkluziní plakáty, které váží minimum. Myslím, že takovým přístupem by si Warhorse zachovali goodwill u 99% dotčených backerů vyšších kategorií.
7 Likes

Plakát je i u barona physical jen pdf soubor ne? Takže pro WH nulové náklady s distribucí, proto bych řekl, že to dali všem… ale popravdě mi zrovna tohle přijde jako drobnost. Taky mají pravdu, že velkou odměnou pro KS backery byl přístup do alfy a bety, tím se to liší od současné sběratelské edice. Ale je fakt, že jako problém beru neexistenci tištěného manuálu, správné krabičky a velikosti trika… Už u KS jsem si říkal, že ty edice malinko překombinovali a byl jsem zvědav jak to zvládnou. :smile:

Špatně jsem se vyjádřil, art book si chci nechat vytisknout. O tu postavičku nijak zvlásť nestojím :smiley:

Tak to jo. :slight_smile:

Já bych k tomu asi řekl jen to, že podpora na KS nebo následná na stránkách nebyl obchod, proto není dobré to přirovnávat k polévce s knedlíčky. Já jsem hru chtěl především podpořit aby mohlo něco takového vzniknout a jsem rád, že se tak stalo. To jest ta největší odměna. Pokud jste chtěl nakupovat, měl jste počkat na vydání.

Jinak ale souhlasím s jednou věcí a to, že je mrzuté, že přecejenom nebyla taková věc ze strany studia komunikována dříve. Předešlo by se této mrzutosti a věřím, že drtivá většina podporovatelů by naprosto pochopila…jako si myslím to chápou i teď, stejně jako já.

Přesně tak. Nejde o to, že museli dodržet všechno za každou cenu, ale mohli prostě říct před rokem, že se ukázalo že to nepůjde místo toho tam dají třeba ten steelbook nebo že ten plakát bude mít jiný než všude jinde

Někdo tu postoval fotku z Baron edice a psal že tam má i plakát s mapkou. A st ou alfou už jsem to psal i před tím, to si měl i v baronovi a nemusel si kupovat earl či vyšší. Jasně kdybych to chtěl jenom kvůli alfy, tak přece není důvod jít do něčeho vyššího. problém je že nejsou schopni zatím dodtat věci jako další klíč, či prostě nějak vykompenzovat Act II nebo minimálně k tomu nic neřekli