Backeři ČR - dodání

Ten jsem přehlídlul, ten taky prostě chybí. Do seznamu ho jdu přidat

Podle mě teď maj nějakej emergency meeting, kde řeší co a jak s tím :smile: Věřím, že dodali sběratelskou aby dostali hru k backerům včas a zbytek přijde později…

No to by bylo možná ok když by to bylo jenom v česku, ale přece jenom poštovné kamkoliv po světě je velmi drahá zaležitost a pochybuju, že by platitli dalších 500 za to že někomu pošlou vytisknutý manuál a dvd. Další věc je že třeba meče atd. už spoustě lidem přišly, takže bych spíš řekl, že tu větu mají na stránce proto kdyby se náhodou něco před odesláním podělalo a backerům to dorazilo pár dnů po vydání.

Prostě si myslím, že se na to vybodli jelikož je jednoduší mít jednu edici pro všechny stejnou i za cenu, že někdo za ní dal 6k a umožnil tak přesvědčit investora aby jim dal finance na další 4 roky vs někdo kdo si to koupil minulý týden za 2k. Když si nedokázali poradit s tričkama, tak dost pochybuju, že tyhle specifické kickstarter věci pošlou, ale byl bych hrozně rád pokud jsem vedle a fakt to nějak vyřeší

Už jen posílat něco na dvakrát je prostě blbost, bude v tom šílenej guláš. Ale ok, měli na to jen pět let nebo kolik :slight_smile:

1 Like

Okr. Kutná Hora, Knight, žádná sms od kurýra, ani email, prostě nic. Závistivě rudnu, když už někteří mají a já nemám žádnou informaci.

Takhle vypada Soldier edice. Krabicka, 4x DVD a dva listky se dvema kody. Dostal jsem co jsem cekal. Za ty penize v pohode :slight_smile:

1 Like

Kde tam byly ty kódy? To bylo přímo v té krabičce?

Díky, takže soldier je v podstatě klasická krabicovka.
Já mám digipack - viz. moje foto výše se soundtrackem + mapou.

On tam ty kody měl, protože se jedná o klasickou krabicovku, kdyžto baron a ostatní vyšší edice jsou pouze pro backery, kterým se kody objeví v profilu.

2 Likes

Dnes mi Earl sběratelka přišla, akorát mi pár věcí taky chybí. Cínová postavička sice v Earl edici není zmíněná, ale za stejné peníze, co jsem přispěl lze koupit sběratelku s postavičkou a steelbookem. Tak třeba ještě něco dopošlou. Trochu mě to mrzí.

Hra dnes dorazila a jsem šťastný, i když těch skoro 15 táců za edici, která se na xzone prodává za 2599 je trochu zklamání. :smiley: Alespoň to triko za ty prachy mohlo být Mko. :slight_smile:

Mohu se zeptat a steam klíče už máte nebo zatím ne?

Tak meč máš ne? Hrrrrr na ně! :slight_smile:

Steam klíče dostali zatím pouze ti, co mají tier soldier physical.

já mám jednu soldier ale klíč tam nebyl
4 disky a soundtrack

Co že se tu stalo? Earl je ~ o 750,- (30%) a nemá figurku namísto sběratelky? Teda tohle asi ne.
Ten DUKE je na tom asi nejhůř že, tam se ještě dá pochopit handrkování a seriozní outrage že je něco špatně, navíc má jen stříbro. Výš už doufám ne páč jsou to jiné částky a nemít něco dodaného max. zamrzí, tam je asi fakt škoda, pokud část s těch peněz vynaloží na druhé kolo odeslání dodatečných blbůstek :slight_smile: Ale zase… mají na to ten pledge limit, ha. Spíš už od 2600,-+ to je opravdu podpora hry než kupování merchandise…
Tričko by mě taky asi zamrzelo, pokud řekli že pošlou podle velikosti a nakonec nic :smiley: Asi to nejhorší co zamrzí nejvíc je speciální poděkování v honosnějších a honosnějších formách podle částky a tieru, no, bohužel už je to dlouho co to vymýšleli a tolik věcí se změnilo. Jinak souhlasím že aby to zvládli tak to snad rozesílali systematicky jako dvě verze a později doplňky. Už jen krabice a k tomu vedle mapka co přišla(erhm… no špatný tier :D).

Jinak pro ty co se ptali. Jeden listek s kodem pro aktivaci hry a jeden pro odemceni bonusu? Jestli tomu dobre rozumim…

Jak se to má s elektronickou podobou?Měl jsem na Webu KCD v profilu Steam klíč a už není.Budou aktualizovány?Díky

To bylo ale na betu.

Už mi taky došla limitka (Earl Tier). Jen otázka, ptže ji nebudu rozbalovat. Je stejná jako ta, co se dá normálně koupit ? Tedy tahle http://images.eurogamer.net/2017/articles/2017-12-21-11-22/KCD_CE_cz_vizual_resize.jpg/EG11/resize/600x-1/quality/80/format/jpg