Ten jsem přehlídlul, ten taky prostě chybí. Do seznamu ho jdu přidat
Podle mě teď maj nějakej emergency meeting, kde řeší co a jak s tím Věřím, že dodali sběratelskou aby dostali hru k backerům včas a zbytek přijde později…
No to by bylo možná ok když by to bylo jenom v česku, ale přece jenom poštovné kamkoliv po světě je velmi drahá zaležitost a pochybuju, že by platitli dalších 500 za to že někomu pošlou vytisknutý manuál a dvd. Další věc je že třeba meče atd. už spoustě lidem přišly, takže bych spíš řekl, že tu větu mají na stránce proto kdyby se náhodou něco před odesláním podělalo a backerům to dorazilo pár dnů po vydání.
Prostě si myslím, že se na to vybodli jelikož je jednoduší mít jednu edici pro všechny stejnou i za cenu, že někdo za ní dal 6k a umožnil tak přesvědčit investora aby jim dal finance na další 4 roky vs někdo kdo si to koupil minulý týden za 2k. Když si nedokázali poradit s tričkama, tak dost pochybuju, že tyhle specifické kickstarter věci pošlou, ale byl bych hrozně rád pokud jsem vedle a fakt to nějak vyřeší
Už jen posílat něco na dvakrát je prostě blbost, bude v tom šílenej guláš. Ale ok, měli na to jen pět let nebo kolik
Okr. Kutná Hora, Knight, žádná sms od kurýra, ani email, prostě nic. Závistivě rudnu, když už někteří mají a já nemám žádnou informaci.
Takhle vypada Soldier edice. Krabicka, 4x DVD a dva listky se dvema kody. Dostal jsem co jsem cekal. Za ty penize v pohode
Kde tam byly ty kódy? To bylo přímo v té krabičce?
Díky, takže soldier je v podstatě klasická krabicovka.
Já mám digipack - viz. moje foto výše se soundtrackem + mapou.
On tam ty kody měl, protože se jedná o klasickou krabicovku, kdyžto baron a ostatní vyšší edice jsou pouze pro backery, kterým se kody objeví v profilu.
Dnes mi Earl sběratelka přišla, akorát mi pár věcí taky chybí. Cínová postavička sice v Earl edici není zmíněná, ale za stejné peníze, co jsem přispěl lze koupit sběratelku s postavičkou a steelbookem. Tak třeba ještě něco dopošlou. Trochu mě to mrzí.
Hra dnes dorazila a jsem šťastný, i když těch skoro 15 táců za edici, která se na xzone prodává za 2599 je trochu zklamání. Alespoň to triko za ty prachy mohlo být Mko.
Mohu se zeptat a steam klíče už máte nebo zatím ne?
Tak meč máš ne? Hrrrrr na ně!
Steam klíče dostali zatím pouze ti, co mají tier soldier physical.
já mám jednu soldier ale klíč tam nebyl
4 disky a soundtrack
Co že se tu stalo? Earl je ~ o 750,- (30%) a nemá figurku namísto sběratelky? Teda tohle asi ne.
Ten DUKE je na tom asi nejhůř že, tam se ještě dá pochopit handrkování a seriozní outrage že je něco špatně, navíc má jen stříbro. Výš už doufám ne páč jsou to jiné částky a nemít něco dodaného max. zamrzí, tam je asi fakt škoda, pokud část s těch peněz vynaloží na druhé kolo odeslání dodatečných blbůstek Ale zase… mají na to ten pledge limit, ha. Spíš už od 2600,-+ to je opravdu podpora hry než kupování merchandise…
Tričko by mě taky asi zamrzelo, pokud řekli že pošlou podle velikosti a nakonec nic Asi to nejhorší co zamrzí nejvíc je speciální poděkování v honosnějších a honosnějších formách podle částky a tieru, no, bohužel už je to dlouho co to vymýšleli a tolik věcí se změnilo. Jinak souhlasím že aby to zvládli tak to snad rozesílali systematicky jako dvě verze a později doplňky. Už jen krabice a k tomu vedle mapka co přišla(erhm… no špatný tier :D).
Jinak pro ty co se ptali. Jeden listek s kodem pro aktivaci hry a jeden pro odemceni bonusu? Jestli tomu dobre rozumim…
Jak se to má s elektronickou podobou?Měl jsem na Webu KCD v profilu Steam klíč a už není.Budou aktualizovány?Díky
To bylo ale na betu.
Už mi taky došla limitka (Earl Tier). Jen otázka, ptže ji nebudu rozbalovat. Je stejná jako ta, co se dá normálně koupit ? Tedy tahle http://images.eurogamer.net/2017/articles/2017-12-21-11-22/KCD_CE_cz_vizual_resize.jpg/EG11/resize/600x-1/quality/80/format/jpg