je tam spousta věci, jako chybějící dialogy, kdy NPC prostě nemluví,
dále nesmyslný “kurník”, který končí uprostřed kopce, atd. Jako jeden z
návrhu by bylo fajn, kdyby se dalo na lavičky posadit A ten systém boje, resp. výcviku mi nepříjde taky úplně optimální. Navíc v noci, když jde člověk dělat výcvik, vidí velké kulové Stalo se mi, že mi zmizely navigátory (kompas nahoře). Tlačítko X se nedrží dlouze, pro označení cíle, jak je napsáno pod mapou, hned první quest nejde dokončit…a to jsem to zatím hrál jen 2 hodiny Neznamená Beta náhodou, již skoro finální verzi jen s drobnými úpravami? Spíš bych to viděl na Late alfa vezi
No snad to zvládnou, moc jim fandím! Ale čeká je teda ještě nehorázně práce. Troufnu si říct, že to nejtěžší mají ještě před sebou. Tak hlavně ať to neuspěchaj a pořádně to doladí. Tak ať si dají v klidu na čas a vše vychytají. Že to vydají s ročním zpožděním mě vadit nebude, že to vydají nedodělaný ve špatném stavu ano. Tohle to zatím fakt působí spíš jak Alfa než Beta…navíc s ohledem na to, jak to šlape na PC mě, si moc neumím představit, jak to rozchodí na konzolích. Ona sice optimalizace bude, to je jasný, ale s jejich plány na AI, která zatím navíc moc dobře nefunguje, se trochu obávám, aby současné procesory vůbec zvládaly počítat.
No nic, teď z trochu jiného soudku takovej drobnej postřeh. Celkem by bylo fajn mít samostatnou klávesu pro vytažení louče. Je divný, že pokud vytáhnu louči, abych si posvítil, tak při tom vytáhnu i meč…a pak mě lidi v Samopších buzerujou
Možnost si sednout na kteroukoliv lavičku a sledovat západ slunce by byla taky fajn…a mít sebou nějakou kůži na kterou se můžu kdekoliv natáhnouti a vyspat se (pokud mě nebude budit strážnej apod. Zatím jsem se musel vloupat lidem do baráku abych se vyspal
no vidim, že nestíhaj, tak jestli si to někdo z warhorse tady čte, tak jim radim ať se už vyprdnou na pracné věci, ořežou to a realismus už hodí za hlavu a hlavně ať optimalizujou ve prospěch zábavnosti, hratelnosti, optimalizace a dokončení v dohledné době na ukor realismu za každou cenu, např. ten combat systém, AI.
Jo ta louče je dost otravná
Já jim taky hrozně fandím a sleduju vývoj úplně od začátku. Ale musím říct, že z Bety jsem dost zklamanej, hlavně z toho že tam není vydět skoro žádný posun od Alfy (AI, soubojový systém, animace).
hmmm… ne? proč by měli zahodit všechno co tuhle hru dělalo zajímavou jen proto aby vyšla?
Já tedy hodně oceňuji přínos počasí, kdy se plní louže a ráno odpařuje u lesů voda. I když se mi stalo, že pršelo tři dny v kuse a to pak v tom neustálém šeru degraduje hru a zážitek. Určitě bych byl pro nějaké snížení náhody deště, aby to byla spíše vyjímka. Potom jsem trochu nepochopil, když jsem naložil na koně loot a ten jen s cca 20/60 hmotnosti nemohl klusat. Od té doby jsem na něj narval vše, co jsem našel a používal spíše jako teleportující se truhlu, kdy jsem chodil pěšky a jen přivolal u obchodníka k vyprázdění. Dále mi postrádá smysl stealth, když neexistuje klávesa pro plížení. A ještě musím bohužel konstatovat, že soubojový systém se pro mně změnil ve styl mlať hlava nehlava, krokuj zpět, regeneruj staminu a zase mlať jak magor. Je to tak jak Dark Souls, kde člověk jen našel danou kombinaci na protivníka a neustále ji opakoval a tím si vlastně naprosto rozbil hru. Doufám, že v plné bude trochu více výzvy a také se v některých dalších verzích těším na vozy a domací zvířata, ať to trochu ožije. No a ty děti…
začínám mít pochyby už druhé odložení hry a konec v nedohlednu, jen jestli nás nevoděj za nos
Nevoděj, jen si toho zkrátka naložili moc. Ale co, koho baví hrát si s hotovým legem? Mne na tom baví stejně nejvíc pozorovat ten vývoj.
Heh, který dobrá hra nebyla alespoň 2x odložená… Witcher 3 byl taky odložen 2x a jen mu to prospělo
A myslím že nikdo kdo trošku vidí do vývoje si doopravdy nemyslel že by ta hra mohla vyjít dle plánu, na to je v až příliš mnoha věcech revoluční
Klávesa pro plížení samozřejmě existuje, na xbox controlleru je to Rstick, a na klávesnici myslím X
no ja s tím plánem počítal, od čeho pak je, jo kdyby řekli,že bude možná zdržení a odhad je konec roku 2015
a na to, že to mělo už vyjít, tak ta beta je hodně slabá, měla vyjít v létě nebo napodzim, ale nestěžuju si jsem rád, že vubec je
X určitě ne, tím se píská na koně. Klávesou C se skrčíš, ale nevím jestli tím byla myšlena možnost plížení ve smyslu stealth.
Ok a díky. Zkusím to C. Je to novinka a jak je tam teď místo nápovědy intro, tak mě nenapadlo, že by něco v tomto ohledu přibylo.
Náhodně jsem přišel na to, že s klávesou C se dá k osobě přijít zezadu a pak je myslím F jako knockout, kdy osobu nějak relativně tiše uškrtíte
Rozhovor banditů u mlýna? :o … když te překvapí po cutscene? … nebo je to nějakej jinej okamžik?.. jen abych věděl jak a kdy na to přijít
Potvrzuju, kláveca “C” přepíná do plížícího módu.
V plížení můžete zezadu omračovat lidi a nepřátelé si vás všímají míň.
Jen nejde v plížení bohužel používat luk, takže na lov zatím nepoužitelné. Jinak jsem zkoušel proniknout do tábora v kompletním přestrojení za kumána, které jsem obral v táboře nad Talmberkem. Bohužel také zatím nefunguje.
Mě z nějakého důvodu, fungovalo jako přestrojení oblečení jen jednoho z kumánú, když jsem si vzal věci toho druhýho tak to nefungovalo.
Podľa mňa aby ťa neodhalili potrebuješ prilbu vďaka ktorej ti nebude vidno tvár. Ale nie som si istý.