Bitva o Přibyslavice

Já už nevim co s tim…
Přejdu s jednotkou most, vymlátíme první vlnu odporu za mostem, pak přejdeme pod kopec před ten vůz co zatarasuje průchod pod kostel a tam mi to vždycky napíše, že “příliš mnoho mých mužů padlo”.

Hrál jsem to tak 60x, je úplně jedno jestli padnou 4 mojí nebo ani jeden, nikam jinam už se nedostanu, zkoušel jsem hrát to znovu od předešlé mise, nic. Zkoušel jsem nainstalovat hru na jiný PC a tam to hrát, zase to samé, Zkoušel jsem PATCH 1.3.1, 1.3.3, 1.4, 1.4.1, všude to samé… I když tam zůstanu stát a bitvy se neúčastnim, zase stejně…

Napadá mě, jestli by mi někdo nemohl poslat save, který je uložen těsně předtím, než prorazíme dveře do kostela, abych konečně moch dojít sejmout toho zlodějskýho bosse a přeskočit tu zabugovanou část bitvy.

Nebo pokud má někdo nějaký nápad, vítám vše…

Díky.

Sipy jsi spalil, kotliky otravil?

to delat nemusi… ja jsem nesabotoval a dal jsem je pak napoprve… to bude bud bug, anebo jsi Rackovi rekl, ze jich je tam malo a vzali jste malo vojaku… mate posily?

Já už zkoušel všechno…
Vzal jsem málo vojáků i hodně…
Dokonce se mi i několikrát povedlo, že mi nezabili ani jednoho vojáka a hra stejně napíše, že mi jich padlo hodně…

Pokud vím, toto se řešilo jinde a hráči to vyřešili tím, že se jim včas podařilo zničit lučištníky na ochozech.

  • to jde buď tak, že je postřílíš nahoře na palisádě (zdlouhavé)
  • nebo jako já je pomlátíš mečem (velice rychlé)
  • někdo zapaloval nějakou kupku sena, která začala hořet a znemožnila jim výhled.

Pokud vím, tak právě zapálení sena zlikvodovalo hlášku, že padlo moc bojovníků.

nevím, jestli je to bug nebo ne. Píše Ti hra úkol “zlikvioduje lučištníky?” Pokud ano, uděláš to a stihneš to?

ne, nepíše…
Já se tak daleko ani nikdy nedostanu, ukončí se to ještě na té vlně těch branců předtím, mě na ochozech ještě ani ty lučištníci nestojí…

U mňa to hra vyriešila za mňa… Tiež som mal problém dostať sa cez bitku u kostola … keď som to skúšal po XX krát, zazvonil mi telefon a tak som Jindru nechal stáť bokom a išiel telefonovať… (aj tak by som zasa chcípnul-vravím si) … lenže na moje prekvapenie, keď som sa asi o 10 minut vráril k hre, tak Jindra stál na povale kostola a okolo neho sa plížil Prcek… dostal zopár šípov do tela a bolo vymaľované … vlasne ešte nie, lebo prišlo video ako mu Jindra rozmlátil hlavu o podlahu :slight_smile:

Tak já to dal napoprvé, stihl jsem otrávit jen 1 kotlík a 1 šípy před bitvou, zapálil to seno a prcka dal na jednu ránu ani si neškrtl :smiley:

1 Like

Už tady podrobný návod několikrát je. Také mi to zpočátku nešlo, ale kombinace otrávení jednoho kotlíku, střední množství vojáků a zapálení sena hned, jakmile vojáci odsunou povoz co stojí v bráně do dolního tábora, a přiměřeně aktivní účast s otravenym mečem v případě, že máš naexpino a povedlo se. Tuším, ze jsem měl osmou úroveň. Nehazej flintu do žita. Určitě to jde.

Tak stojím s prckem na ochoze a už asi 20x mne dostal…kdyby se to pak dlouho neloadovalo, dalo by se zkoušet, ale takhle je to dost žrout času a nebavíííí to…nevíte někdo jak odtud utéct nebo jak to elegantně vyřešit? Všechny rady které mi bylo možno vyzkoušet jsem vyzkoušel…střílet po něm lukem to se nedá:-( otrávit meč nemám čím…ani pěsti…ani boj…sice mám docela naexpíno, ale je to pořád dokola…ufff…

Pokud ti nejde boj, pak je všeobecná rada luk. Některým údajně stačil i jeden šíp, má nekrytou hlavu. Osobně jsem ho po ní vzal mečem a určitě tehdy Jindřich nespadal mezi vrcholné šermíře.
Zkus se zaměřit na hlavu a nevzdat to, vzal ti poslední meč, který jsi s otcem koval :wink:

Nejsem si uz jist, jestli jsem to tady nekde četl, nebo mi to někdo říkal, ale na te střeše se prý dá najít místo, kde na Tebe nedosáhne. Nějaký trám či co. Zkus někam vyskočit a pak buď dlouhý meč nebo luk. A ideálně, pokud mu dáš louskacek na nekrytou hlavu.

Ak máte dosť sejvovice a trpezlivosti, dajú sa pred bitkou v tichosti kompletne vyvraždiť oba tábory a potom nerušene otráviť kotlíky a zapáliť šípy. Nie je to časovo obmedzené, a bez problémov si môžete odskočiť napríklad dokúpiť ďalšiu sejvovicu, zhoubu alebo čokoľvek. Ak je niekto neustále pod dohľadom ostatných, a vy ho preto nemôžete podrezať dýkou, je možné odprásknuť ho šípom z miesta, na ktorom vás nikto nevidí, a hneď na to sa premiestniť, pretože miesto, z ktorého priletel šíp, prídu skontrolovať. Ak vás však na danom mieste priamo nenačapajú, neprídu na to, že ste za to zodpovedný vy.
Akurát samotnú bitku to nijak neovplyvní, počet nepriateľov je, aspoň čo som postrehol, rovnaký.

Na plížení je ideálny ten mníchovský mundúr. V kláštore (v časti, kde sa nachádza převor) nájdete v niektorej z truhiel aj taký, čo má nasadenú kapucňu. Možno je ešte dobré použiť tiché boty, inak ale nepotrebujete nič.

BTW ten quest ale odporúčam robiť tak, že sa necháte najskôr naverbovať Machom pri tom veternom mlyne, kde ste hľadali toho týpka. Vtedy vám Mach prezradí polohu tábora a vyslovene vás tam pozve, takže sa v ňom môžete voľne pohybovať aj bez kumánskeho prevleku.

bodej mecem do hlavy a uhybej…a urcite to das i s nevyexpeny Jindrou

Děkuji:-) Nebylo ani třeba uhýbat…jeden bodanec do hlavy a bylo vymalováno…jo…když člověk ví co a kam je to jednoduché…teď můžu machrovat, ale zoufalý jsem byl…

1 Like

Hlavně uhýbej a kryj se! A mezi tím mu zkoušej útočit na hlavu. Nemá helmu, tak stačí jedna dobrá rána :slight_smile:

Nevím nakolik mám Jindru natrénovaného, ale o levelech to není (určitě pomůže, ale…), je to taky o tom, jak ty jako Jindra bojuješ. Rozhodně se nevidím jako kdovíjakého šermíře, ale proti Bernardovi mám konečně už i trochu šanci (nezbuší mě do pár vteřin) a dokonce jsem mu pár úderů zasadil, nicméně lapkové v plátech/kroužkových zbrojích jsou na mě pořád moc.

problém je opravdu v tom že po cestě od mostu ke kostelu ti umře příliš mnoho bojovníků tzn konec hry… proto se vyser na lootění a prostě zabij každého co nejdřív

To by mě zajímalo, kam jsi bodal předtím?:slightly_smiling_face:

Ja se pokousim o pacifistickou hru a cele Pribyslavice jsem sel proste 10 metru za zastupem, lootil mrtvoly a nikoho jsem se ani nedotknul. A v pohode, zadny problem.

voe hrdina recyklator :smiley: