BUG trestající kámen

Tak zase jeden problém kluci. Pokud se Vám to někomu stalo a podařilo se Vám to vyřešit poraďte prosím.

Hrál jsem tento level přesně podle pokynů. Pak, potom co jsem našel důkazy a ověřil lebku, měl jsem na mapě:
-dojit za kamenikama k Talmberku overit kamen
-jit za Divisem rict co a jak
-a pak tam mám at se zeptam Leška, jestli tam lebku nepodstrčil. Na mapě je to označené, ale lešek prostě nikde. Potkal jsem Zmolu a ten že se Lešek ke Všemu přiznam a utekl. Ale místo furt označené.

Je někde ten lešek? Dá se to nějak vyřešit?

Díky zase za názory a rady

Ne, Zmola ti řekne, že se má s Leskem sejít v večer pod lešením. A domluvíte se, že tam půjdeš s ním. Pak je potřeba tam přijít nebo počkat, a teď nevím do kolika (do 21h?) A pak hra pokračuje. Do té doby ho nikde nenajdeš.

1 Like

Tak bohuzel. Zmola tam ma furt dotaz “zeptej se na leska”, a kdyz se zeptam, tak ze se ke vsemu priznal a utekl, nez ho pry chytim. Tak se ptam Zmoly jestli ho nechal jen tak jit, ale on ze ho chtel zastavit, ale vysmekl se.

Zkousel jsem vsechno,…cekat tam po hodinach celeou noc jestli tam nebudou nebo sem nasel ze ho jeden typek na youtube nasel jak se schovava u mlynare,…ale nic.

Furt to je jako aktivni ukol, ale nejde. Nevim jak se nakonec quest ma vyresit spravne, treba nekde lezi mrtvola leska, ale me uz asi zbyva jit oznamit vysetrovani Divisovi. Quest sice skonci, ale mam tam skrtlebze jsem neprovedl to s Leskem a jestli jsem to udelal vubec dobre. Ten Zmola se mi nejak nezda.

Uplne stejny - vubec se na Leska uz nedostane a quest skonci sice odmenou, ale nedoresenej :frowning:

Už jsem myslel že jsem sám :smiley: NO nic jiného to asi nevyřeší než vzít odměnu.

njn stve me to - Zmola z toho takhle vyklouzne v pohode. Mor a pranyr na nej !!:japanese_ogre: a taky trochu postourat mecem v pupiku no … :slight_smile:

Já to měl takto. Po zjištění, že jde o falešný kámen a nalezení lebky jsem si měl promluvit se Zmolou. Ten mi řekl, že se sejdeme po setmění s Leškem pod lešením. Tam ale nebyl a někdo se pokusil na mě hodit z vrchu kámen. Vylezl jsem nahoru a popral jsem se s nějakým dělníkem, ten mi pak řekl že ho donutil Zmola a že si to šel vyřídit s Leškem do mlýna. Pak tam rychle jedu ale ve Mlýně nikdo, poté se ukázalo, abych zajel výsledky vyšetřování sdělit Divišovi. To jsem udělal a dostal odměnu, quest dokončen, nic však už o Leškovi a Zmolovi. Pak jsem zkusil při čekání pod lešení nejít nahoru, ale rovnou do mlýna, tak jsem tam pak viděl jak Zmola nese na ramenou Leška, po rozhovoru s ním se přiznal, že to dělal pro lepší postavení apod., a pak se do mě pustí, musím ho zabít no a pak za Divišem, quest ukončen, ale zase žádná zmíňka o Zmolovi a Leškovi, že v tom měli prsty a jsou mtrví.

Takže potom, co vyšplhám na lešení, nemám šanci Zmolu dostat? :frowning:

už je to sice dávno co sem ten quest dělal,ale proběhlo to v pohodě, po tom souboji na lešení mi dělník řek o tom, že šel Lešek do mlýna a tam sme ho hned sejmuli s drábama …

No už jsem tam bežela na 3x, dráby ani nikoho jiného jsem nepotkala ani po cestě (nebo jsem slepá), ani v mlýně ani před mlýnem. Jen jednou jedinkrát mlynáře okolo. Je teda ještě fakt, že mám zastávku u faráře, kde odevzdávám provinilce z lešení. Ale dráby tam posílá… no budu to zkoušet a snad mi nerupnou nervy. Napadlo mě ještě, jestli se nemám plížit, aby mě neslyšel? Ale Zmolu dostat chci :smiley:

to je divný, za nějakym černoprdelníkem sem byl taky,ten tam ty dráby právě vyslal :slight_smile: poslední co mě napadá je ,že sou tam mlýny dva vedle sebe, tak jestli neběháte do špatnýho :smiley: je to myslim ten severnější…joa neplížil sem se, ale sprintoval naopak,tady de o vteřiny :slight_smile:

Tak ono mě tam navádí písmenko a je tam i okruh, kde to “má” být… No běhat jsem běhala jak blázen, ale furt nic :smiley: Už fakt nevím co jinak, snad jen na těch 100m volat koně :smiley:

1 Like

Zvláštní, já jsem s Divišem vůbec nemluvil. Hlavní člověk přes ten quest byl jeden z mnichů. Ten mi pak pomohl zavolat stráže a Zmolu jsme dopadli (jak dopadl ten druhej týpek ani nevim, nejspíš ho Zmola zabil).

Kdyby někdo nemohl dohonit Zmolu jako já, dobíhejte k mlýnu zprava nikoliv neustále zleva… Jinak se ted potýkám s jiným problémem a to když přes rychlý cestování dojedu do Talmberku a chci se do poledne vyspat, tak se mi hra zasekne a musím ji natvrdo shodit a vymazat poslední log. :confused: Zkusím to bez toho rychlého cestování…

takže vyřešeno? Zmola vypustil ducha ? :slight_smile:

Supr, tak po updateu 1.3 Zmolu vyřídí stráže, já jen musím doběhnout :slight_smile: A už ani sekání v Talmberku se nekoná a hra beží jak jsem zvyklá, možná i lépe. Edit: A i dostanu odměnou více peněz :smiley:

1 Like

Zdarec. Mám ten stejnej problém. Zmola mi řekne že Lešek utekl do někam do kutné hory a víc už jaksi dělat nemůžu. Nechce se mi nahrávat starý save protože je to o moc hodin zpět. Třeba existuje nějaké řešení, třeba najít mrtvolu Leška. Neví někdo kam ji ten Zmola hodí ? Díky !

Jak mám tedy splnit zastav Zmolu ? Nahoře na lešení jsem propustil toho kameníka a když slezu dolů a běžím do mlýna podle značky na mapě tak ve mlýně jsou otevřené dveře a nikdo tam není …

Mám poslední patch 1.3.3. Poperu se s kameníkem na lešení, dojedu do mlýna, potkám Zmolu nahoře v patře, Leška není nikde vidět. Rozhovor jakoby měl Leška na rameni, ale nemá. Po rozhovoru Zmola na mne vytáhne meč, zabiju ho a pak jdu dál v prvním patře do dveří za místem, kde jsem potkal Zmolu. Stojí tam Lešek, očividně živý zdravý a jediná možnost, jelikož k němu přibíhám s taseným mečem, je zabití z milosti. Tak nevím …

Tak jsem to zkoušel několikrát, evidentně je to buglý … někdy se Q ukončí po chvíli sám jako nesplněný, někdy tam pobíhám po baráku a Zmola nikde není a Q se neukončí … Nakonec je asi nejlepší = nahoře nalešení říct tomu kameníkovi že ho potrestají mniši, následuje video s mnichem - ozbrojenci běží do mlýna zatknout Zimolu, hurá s nima - ze dveří vyběhne Zimola, tohu zapíchnu a v patře nahoře je mrtvý lešek …

1 Like