Chybějící kodex. 177 hodin odehráno, konec hry

A co myslím že se to tak jmenuje - Čerttův žleb? Je to oblast na severu mapy, poblíž větrnýho mlýna - u lesní cesty. Našel jsi ho?

S tím jak se přidávaly DLC je možné, že jsi občas přehlídl nějakou tu knihu.

Někdy jsou knížky schovaný - občas je nutný použít chmatáctví :slight_smile:

Čertův žleb nemám. Díky mrknu

Tak jo. Čertova brázda. Aspoň místa mám komplet. Moc děkuju

No když jsi nedělal turnaj tak nemůžeš mít splněno Mrtví nemluví a když píšeš že lapky jdeš útokem tak turnaj je brnkačka na to abys vyhrál stačí se jen bránit

Nechápu. Bránit? Musíš je porazit přece, ne jen vydržet po nějaký čas. Ve chvíli když už mám ty úplně nejdražší věci a zbraně a psa tak lapkové a Kumáni nejsou problém. Vždycky je nějak upíchám pravým tlačítkem a ustřílím lukem. Takový způsob boje ale v turnaji není možný a já ten Vávrův soubojový systém prostě nesnáším. Hru jako celek ale miluju :wink:

Mam to stejně. Prolezl jsem každej metr mapy, udělal všechny questy, všechny DLC, mluvil s každým, přečet všechny knížky… A stejně mi toho v kodexu hodně chybí, kromě míst nemám komplet nic. Hlavně ty postavy mě zaráží, jak tam může být ještě tolik neznámejch postav? Podle mě to bude bug, že se prostě něco nezapsalo i když mělo.

No, pokud jsi dost trénoval s Bernardem, tak opravdu téměř stačí čekat na útok a včas mačkat obranu, to tě pak nestojí staminu a soupeři nejvíc ubere. Taky pomůžou lepší skilly na ostatní zbraně (palcát a sekera, pokud jinak hlavně používáš meč).

S tím vším souhlasím.

Za zmínku stojí pěstní souboj. Dá se použít všude a mít perk na 20 podporující právě tento styl, stojí celkem dost času, ale výsledek stojí za to. A aspoň pak to “honění” se za lepším brněním má smysl … :slight_smile:

Jde o to že když se bráníš tak zároveň dáš DMG takže je to v jednoduché a na to abys vyhrál turnaj ti to stačí a jinak na souborový systém jsem našel článek kde to perfektně popisuje a mě to hodně pomohlo

Nepamatuješ si, kde byl ten článek? Sice už jen dohrávám poslední DLC, ale přečetl bych si to.

taky bych si ten článek rád znova přečetl.

Šermířův rádce

Dík. Suprovně napsaný příspěvek. Musím tam něco napsat, aby se to téma dostalo víc nahoru :grinning:

To jsem rád že někomu pomohl

Úžasnej článek. Vážně. Ale nic pro moji (ne)trpělivost. 177 hodin chci hrát-ne se učit soubojový systém. No nic. Zpět k Zaklínači 3 (již podruhé) a velmi se těším na KCD 2. Ten konec byl prostě tak otevřený…

jj, parádně popsané. Já teda stejně chodím dost nalehko, takže se ani vylevelovanej do šarvátek nevrhám bez rozmyslu.
A konec vlastně nebyl, celou dobu bylo v deníku dostat zpátky meč a zabít Markvarta, takže kdyby ve dvojce měla být jiná doba a (nebo) jiná postava (jak se někde spekulovalo), nedávalo by to smysl… Každopádně jsem na KDC2 taky zvědavej.

100% bude dvojka přímo navazovat a museli to vědět už při dodělávání jedničky. Hlavní quest co dostanete od začátku je prakticky nesplněn (to jsem fakt nečekal) a příjezd Jošta na konci také hodně naznačuje (BTW Joštova ulice v Brně :). Určitě bude jiná oblast (možná někde na Moravě?) Jindra je navíc sympaťák… A jestli ne, tak nehraju… :stuck_out_tongue_winking_eye:

No máš ject na hrad Trosky tak to se těším vidět je v původní podobě

Máš recht. Já jsem to za těch 14 dní od dohrání zapomněl :rofl: Takže Trosky a okolí a počátky husitského hnutí. Ok, beru :upside_down_face: