Nebo nějaké pěkné příběhové DLC jako dar za trpělivost
️:bangbang:️:bangbang:️
Ono je trochu problém je že za posledných 12 rokov neboli skoro vôbec hry ktoré vedeli využiť celý potenciál viac procesorov. KCD to dokáže ale problém je čiatočne ten že výrobcovia HW si zvykli ze ich HW nikto nepretestuje na 100%, s vynimkou par cvokov co ťažia bitcon.
To máš pravdu, ale pokud se nepletu, ten engin KCD není nejnovější (tím vůbec neříkám, že neni dobrý). Hw nároky splňuji vpohodě (papirově/dle praktických zkušeností též např. Bf4 na ultra rozlišení - grafarna topí, ale bez sebemenších problému, spousta dalších gamesek též včetně assasína origin, též max nastavení), jak byly inzerovány, nemám atari 130xe…
Co by tedy měl vlastnit skalní Kingdomista za stroj?
Mam prastary Phenom II x6 1090t - rok vyroby 2010. Sceny v mestach mu daju dost zabrat, ale za beznych okolnosti v lesoch pohoda.
Grafika je novsia AMD FuryX - rok vyroby 2015. Paradox je ten ze maloktore enginy do nej leju tolko dat ako KCD (tj cez 6 procesorov) tym padom hoci je vyrazne novsia tak vacsinou spomaluje prave ona.
Jediny technicky parameter kde mi nestaci komp som si vsimol u grafickej pamate. Mam 4gb a hra to vie cele zblajznut na vysokych rozliseniach.
Trik nieje ani vo veku enginu, ale v optimalizaciach a celkovom vykone ktory to vie vytazit zo systemu…
tak… došel sem do Q zajatec v mrchojedech a začalo to… do té doby nic… ted vejdu do nějakého domu snad za slámou mozna a crash…
Ale po znovuspuštění už to naskočí na cut scenu ale i tak prostě pak člověk nikdy neví kdy se to stane a nemusí mít dlouho uloženo a bude to k nasrání. ale jak říkám 2 hodiny do téhle části byla hra ok a stabilní.
Jo jo, z hřebčína domek v pravo - Slámojc, tím to začlo (v tu chvilku jsem již musel ignorovat již 1vedlejšák). Hlavní linii jsem dotáhl až po setkání s panem otcem na vyhlídce, potud Ok. Nahrál jsem par hodin mimo questy, ale padá to i při rychlém cestování, asi když přijde přepad, apod. Divně mi funguje/nefunguje bojový systém, navíc šerm, boj, obrana na 20ti a v campech u Skalice si připadám jak malej harant. Po loudu dám kapitána na tři rány (předtím výměna horší než s Bořkem)- mám obavu, že se mi to sere víc a víc. Integrita Ok, zkontroloval jsem všechny programy, případně aktualizoval Wyndejsy(i?), ale nic není jinak než bylo.
Je jasné že tohle se začalo dít po patchi 1.4 a děje se to opravdu hodně lidem takže předpokládám že chyba na naši straně nebude… ted jdu s lékem do mrchojed a za chvíli navštívím zajatce tak sem zvědav.
Držím palce!
Ták… nic se nestalo melichar mě odvedl k zajatci promluvil sem se zajatcem naskočila cut scéna rozbil sem hubu slámovi a odvedl zajatce do ratají to vse proběhlo v pořádku… takže když to shrnu…
Za 3 hodiny hraní mi hra spadla 1 při vstupu do domu Slámy ale jinak nic… co se týče rychlého cestování, spaní, a tak dále hra běžela stabilně… Takže je to divné
mimochodem s nastavením sem nic nedělal…
No gratuluji! Ale teď mi řekni, co jsem mohl podělat já?
v jaké části hry si byl když si updatoval na 1.4 ? já ještě před prckem
tyjo ale ted sem zkusil jen shodit rozlišení z 1080p na 900P a hned mám o 10-15 FPS víc s tím že na notebookovém monitoru ani není nejak moc zřetelně vidět pokles kvality
… jinak nevím jak funguje ten HD texture pack ale mě to nesežere ani 1 FPS při aktivaci teď se v tom trochu vrtám a tak nějak sem to ponastavoval a vycucnu s 1050ti při 900p High a něco na (very high) s LOD a vzdalenostma na 50% + HD Pack kolem 50 fps takže jsem dost spokojen
Zdary, instaloval jsem 1.4. i 1.4.1. ještě před Péťou, ale protoze mi to spadlo na konci vedlejšího questu, tak jsem dle doporučení WH začal na savu z 1.3.4… Ale už to bylo pořád rozbité, resp. ono se mi zdá, jak kdyby se to postupně i běžným hraním (campy, poklady, lov) rozbíjelo víc a víc. Od spuštění KCD jsem do kompu neinstaloval žádný soft. Pouze cca2 aktualizace W10 a 1 aktualizace GeForce experience. Popravdě od vydání hry na compu jede “v kuse” jen ona. Nechápu, že mi to jede přes 300h na vysoké rozlišení 60fps a spadne to jen jednou. Teď za pár hodin 20x a víc a potupně na nejnižší rozlišení? Comp mi sestavilo CZC na přání, takže kompatibilita dílů je ověřená. Ty sofistikováné úpravy chodu hardware, jak zmiňuje Offler, to je mimo moje technické schopnosti. Kdyby tak Warhorse aspoň tu a tam komunikovali, resp. řekli cokoliv, cože se to sere.
Podle všeho vůbec o hardware nejde a chyba je ve videích ve hře. Pár lidem se to povedlo nějakým zázrakem obejít, ale nám zbytku bude potřeba počkat na hotfix.
Díky, bohužel patřím k menšině těch “klikařů”…
já tak nějak doufám že do konce týdne vyjde nějaký ten hotfix na tento problém i když to nemám tak častokrát jako vy, padá mi to taky a vzhledem k omezenému ukládání je to pak opruz.
Ahoj, píšu i do tohoto vlákna. Nemá někdo odpověď na to, zdali WH o problému s Slámovo dome ví a zdali na něm pracují? Předpokládám ale, že tohle je asi už dost mrzutý malér. Nehledě na to, že mám jako více lidí pocit, že čím více se hloubíte do příběhu, tím více se vše komplikuje.
Ak dokonca tyzdna to neopravia tak ma to neprekvapi a ak po dalsiom patche to nepojde uz ani zapnut tak ma to neprekvapi tiez…
Ahoj, tohle teda rozhodně nezvládli programátorsky, ale hlavně marketingově. Tohle dělání mrtvého brouka je hodně k ničemu. Problém po patchi 1.4 a 1.41 je a je evidentně veliký. Nejdřív jsem se vracel k save 28.3. pak k 25.3. kdy po 1.4. nebylo vidu ani slechu, ale nepomohlo to. Otevřu dveře u slámy a je konec. Ani nemám chuť to zkoušet dál a nebo hrát jinak, protože upřímně přibyslavice jsem kvůli tomuhle dobýval z různých save už tolikrát, že je už nechci ani vidět.