Nastastie tu sekciu v dome mozes obist ak pojdes rovno do klastora vyrabat protijed horsie je ze to crashuje po dokonceni dialogu so zajatym veznom tam ho musis zabit ak chces ist dalej…
Mrchojedy byly v 1.4.2 zpraveny. Můžu potvrdit, že Slámův dům i mluvení s vězněm fungují.
Já mám v mrchojedech větší problém, hlavní linku mám dohranou všechno bez problému, ale teď když se vrátím do Mrchojed ač se hlavní quest splnil vše normálně pokračovalo, mám půl vesnice zaseklých před stodolou kde stále hecují Slámu aby zmlátil zajatce, ikdyž už je dávno po všem, a to by i tak nevadilo, kdyby mezitěmi co stojí před hospodou nebyl i koňský handlíř a tudíž nemůžu v Mrchojedech koupit žádného koně…
PS4
verze 1.3 (bohužel stále)
Tak tohle jsem měl i já už ve verzi 1.2.5. na PC.
Ale ty koně tam stejně žádné na prodej nebyly, všichni vychcípaní po moru a znovu už se chov nerozjel.
No já jsem donesl správný lék takže vůbec nikdo neumřel… koně v hřebčíně normálně jsou jen prostě Johan je seklý před tou stodolou, no respektive všichni jsou seklý, když vejdu do domu tak ve spíži je ta žena co tam prve ležela a prostě stojí a taky hecuje Slámu, takhle to dělá celá vesnice, kromě Melichara, ponocnýho a jedný stráže…
Tak mám pořád problém, dnes se mi stáhla aktualizace a v Mrchojedech mám pořád všechny seklý před stodolou kde končil quest. Takže pořád nefunguje koňský handlíř… (hru mám dohranou vracím se pro sidequesty)
PS4
1.4.3
To iste ale na PC.
A k tomu halapartny furt na zemi a NPCs blbi a slepi ako v nejakej alfa verzii… Ku questom uz sa ani radsej nevraciam…