Hru jsem nainstaloval, vše proběhlo v pořádku. Jak jsem postupoval hrou a pohyboval jsem se v jejím rozmanitém herním prostředí, tak v průběhu hraní občas hra spadla což dle diskuzí a informací, které o této hře koluji se dalo očekávat, že to je nová hra, která občas potřebuje nějaký ten patch. Takže mě to nepřekvapilo, spíš jsem se s tím smířil. Ta hra má sice svoje mouchy ale to se vyladí.
Jenže problém už nastává tehdy, když vám hra padá pořad dokola na tom samém místě v průběhu příběhové linky. Což je můj případ.
Jedná se o quest, kde musím vyslechnout zajatce a vyšetřit případ… Po ukončení dialogu se objeví načítací obrazovka a vždy po zhruba 2 vteřinách hra spadne… Hru jsem opakovaně restartoval ale pořád jsem se nemohl dostat dál přes ten diaolg do příběhu. Chybové hlášeni typu : hra KCD. přestala pracovat. Windows provede ukončení programu.
Na základě toho jsem provedl i reinstalaci hry , snížení grafiky na minimum, aktualizaci Nvidia Expirience Game Ready Driver, Vizual ++, DirectX… Pořád se to opakuje pořád ten samý bod hry.
Prosím o info radu cokoliv, protože tu hru mám prostě rááád