Dojmy po dohrání hlavní příběhové linky

Tak jsem po 83 hodinách dohrál hlavní příběh (+ nějaké vedlejšáky) a nevím co si myslet. Hra jako celek fajn, bavil jsem se, paráda. Ale mám pocit jako by se neudálo téměř nic. K tomu konci: Je to celkem zklamání! Ne příběhově, ale zpracováním!! Velká bitva tu znamená “podivná řežba 20-ti lidí” a obléhání hradu je snad o deseti lidí. Nebýt toho jednoho krátkého filmečku, kde se na hrad vrhne vojsko, mám pocit, že ten hrad obléhám jen já a dva vojáci. Potom mě dostalo, když jsem bojoval na hradbách s 10-ti vojákama a odběhl jsem kousek dál, nikde nikdo nebyl!! Z repráků se linou hlasité cinkání mečů, davové řvaní, napjatá hudba, ALE NIKDE NIKDO! Na nádvoří nikdo, na hradbách nikdo… Pak jsem se tedy vrátil zpět tam “kde mám být” a tam se mordoval s hrstkou nepřátel a uprostřed boje najednou animace a dobito… Navíc při všech cut scénách se nedočítala grafika a všichni vypadali jako simpsnovi… Nevím jestli jsem se měl smát nebo brečet… Ten konec je strašně technicky odfláknutej! Hra bohužel ve větších scénách selhává a mám pocit, že hraju snad céčkovou hru a né AAA titul za 1600kč. Nejsem si jistý jestli tuhle hru někdo někdy vůbec opraví! Hraju na PS4 a sype se tu snad už úpně všechno… Kdybych měl hodnotit, tak v současném stavu dám 68/100. Jelikož je hra ale moje srdcovka dám 78/100 :slight_smile: PS: Bugy v některých situacích, neskutečně pobavily a manželka se u toho dobře pobavila. Ke hře samotné ale máme stále respekt, není prdel to vytvořit!

3 Likes

Já to dohrál po 130+ hodinách a jsem nadšenej. Ta hra by se neměla hrát tak, že člověk střemhlav jede hlavní linii (samotná hlavní linie má očividně místa, kde má člověk řešit jiné questy). I tak mi přišla dlouhá dostatečně. Bohužel v ní jsou i body, které jdou proběhnout rychle. Nemusíte nabourat tábor v Přibyslavicích, nemusíte vůbec vstoupit do Kláštera, nemusíte řešit vedlejší části hlavní linie (prohledávání dolů atd.).

Co mně se líbilo na hlavní linii bylo, že si na nic nehraje. Žádné zachraňování světa. Vlastně kolikrát ztroskotáte. Třeba noční přepadení Talmberku. V každé jiné hře byste nejen osvobodili rukojmí, ale patrně Hrad dobyli a stali se císařem svaté říše římské a ve finálním duelu zabili Zikmunda. Tady ne. Postavy se chovají tak, jak by se chovaly. Jde jim o čest, vyměňují zajatce, propouštějí zajatce a vy třeba nezískáte meč nebo nepomstíte smrt polo-rodičů… přijde mi to takové jako ze života. Hlavně se mi líbí ten otevřený konec. Jestli je to předzvěst DLC či druhého dílu, jsem velmi natěšen… :slight_smile:

2 Likes

Naprosto souhlasim v kazdem bode a na ten konec nemam slov tam se to rozsypalo uplne vsechno. :smiley:

1 Like

Z toho se dá dostat nějak jinak než tím, že je všechny pobiješ? Já už tou dobou byl na max levelu síly a palcátu, tak jsem to tam prostě vyčistil a ptáčka v klídku odnesl :smiley: