From the Ashes, dotaz na vývojáře i na veřejnost

Mohu se prosím zeptat jak to je s vesničkou? V promo videích před vydáním, bylo říkáno, že bude potřeba cca 300 000 grošů na výstavbu celé vesnice. Dal jsem do ní tak cca 90K a už mám postaveno a není co stavět. Uvolní se další možnosti v průběhu hry? Díky všem za info.

tak tam ještě musíš přivést lidi, obyvatele a tak všechno kolem obstarat ne? Teda jen odhaduji, já to nehrál.

Pokud má postaveno, tak už to udělal, sehnal obilí, kámen, uhlí, a lidi z Ratají, teď už jde jen dělat soudce, jednou za 5 dní musíš někoho rozsoudit. ± stejnou cenu mě to taky stálo, a Diviš když byl na obhlídce mluvil o nějakém dalším rozšiřování někdy v budoucnu, takže by mě to taky zajímalo jestli je to dál ve hře, nebo v rámci dalšího DLC. Je to hodně krátké, ale když vezmu objem dat, tak je to možná všechno. Jen nejspíš půjde sehnat platnéř, a kupec, Kuneše už mám.

Mám to stejně, cca 90k peněz, suroviny sehnány, budovy postaveny, úkoly splněny…Taky by mě zajímalo, jestli to bude nějak pokračovat, protože dokončit to, zabere tak 3-4 hodiny času a je hotovo :smile:

Ale vždyť ten borec (Tobi nebo jak) říkal, že půjde o 300.000? Tak to kecal? A nebo tam v té hře děláte něco blbě :slightly_smiling_face:.
A pokud je pravda, co píšete, tak je to DLC teda voničem no. :slightly_smiling_face:

Kde udělali soudruzi chybu? Že by Království České postihla deflace? :grinning:

ono tam toho moc špatně nejde udělat.:slightly_smiling_face:

Vím že je teď víkend a byl svátek :smiley: jsem zvědav jestli někdo odpoví. Psal jsem i na Facebook :smiley: vypadá to že na odpovědi nemaj koule a prděj na to. Koupil jsem jak hru tak DLC v první den prodeje. Tu hru mám rád ale přístup vývojáčů fakt není moc dobrý.

2 Likes

Z mého pohledu je ta hra naprostá bomba, prošel jsem jí hned na poprvé s minimálními problémy
(v podstatě jsem se zasekl až na Vraníku), ty se ve větší míře začali u mě objevovat až po opravách, až teď jsem trošku zklamaný z toho DLC, čekal jsem trochu víc. Vývojářům bych až tolik nenadával, těch otázek je na ně spousta, a mají na výběr buď odpovídat na otázky, nebo pracovat na hře.

Trosku jsme ty naklady snizili :-]

Děkuji za info. Probůh proč? Měl jsem to hotovo za chvilku. To dlc mi zabralo asi dvě hodiny. Čekal jsem že to bude výzva, našetřit ty groše a prd. :frowning: škoda.

Jednak jsou v tom nejake optimalizace z hlediska game designu a navic by to melo byt hratelne i rekneme v polovine hry, ne jenom na konci s plnym pytlem penez.

1 Like

A co ten cas postaveni budovy? Proc to netrva nekolik hernich dnu. Je to prece relativne realisticka hra?

No jsem v půli hry, teprve jsem tu vesničku vyčistil :slight_smile: s Pěnezma není problém ani na začátku hry. Když se chce tak to jde. Je to škoda, protože jsem to koupil a hned bylo po všem no :frowning:

Tak jsem to uhádl - nastala deflace. :grinning:

Ja stejne nerozumim tomu, proc je budova postavena okamzite, jen se zpravou “O par dni pozdeji”. Kdyby to trvalo nejakej ingame cas, tak byste mohli mit naskudlenych penez kolik chcete, ale cekat byste proste museli. Klidne bych tam dal i podminku s nejakou minimalni reputaci, treba jen v nejakych dulezitych mestech, jinak se proste stavet nebude, neprijdou lidi apod.
Ted je to takovej datadisk nedatadisk, spojenej jen pribehem, ale jen minimalne propojenej s okolnim svetem. Pritom napad a zpestreni From the ashes je super, jen docela zbytecne zabitej.

3 Likes

Zaplatil jsem 10 euro za 2 hodiny gameplaye. Sorry jako ale to je dražší než film v kině. To mě neskutečně nasralo.

Mně to trvalo 15 hodin, takže vpoho.

Mohl bych se prosim zeptat kde se da sehnat obili to je jedine co mi chybi zkousel jsem u mlynare ale nic.Dekuji

Musíš jít do Úzic nebo Samosprší a jít za starostou a ten ti nabídne obilí. Stačí když si v úkolech zapneš sehnat suroviny a uvidíš to na mapě.:blush:

Take mam jeden na vývojáře, a nechci delat novy topic.
Trochu je nesoulad pri sušení masa a pri sušení hub a ovoce.
Pokud si v susarne dáte ususit maso, ususi to automaticky všechno, co mate v inventari.
Pokud ale sušíte houby ci ovoce, musi se to sušit po jednom, jak u de*ilu.
Neslo by tam dat množstevní posuvnik? Stejně jako u prehazovani z / do inventáře?
Posuvnik by se hodil i u vaření masa. Take to uvaří vse.
Nebo at to i houby a ovoce suší vsechno a množství se da korigovat právě přeskládáním na koně.
Moc děkuji.

1 Like