From the Ashes - Update

Chtěl bych poděkovat za DLC From the Ashes, velice se mi líbilo a bavilo mě, avšak bych se chtěl zeptat, zda nemáte někdo nějaké informace o tom, že by bylo plánováno přidat nějaký update, kde by se mohly Přibyslavice rozšiřovat, jak chtěl Diviš, tudíž by tam mohly být další budovy, apod.
Velice děkuji za odpověď, přeji hezký den :slight_smile:

2 Likes

Myslím že nám za 10 babek smrkli na hlavu kousek hlenu a tím to končí :smiley: Nejvíc se těším na tournament. Ale jak vidím tohle, tak ten tournament bude za 30 minut dohranej :smiley:

1 Like

Asi takto… práve si sa dozvedel že hra ktorú si pár rokov vyvíjal aj zarobila prachy, takže rozhodne bude priestor aj na nové projekty. A ten prvý projekt má byť vonku za 3 mesiace… Tiež dúfam že to ešte rozšíria.

Edit: Len aby bolo jasno, za 3-4 mesiace pričom sa aktívne pracuje na debuggingu nedáš dohromady DLC o rozsahu “Hearts of Stone”. To je tak na rok.

1 Like

Odkud máš tyto informace?

To sú informácie o KCDčku a jeho vývoji a financovaniu, pričom odpovedám tecladovi.

1 Like

To vidím o čem jsou, ale nevím odkud jsou.

Hlavne som reagoval na “nedokoncenost” from the ashes. Snazim sa byt realista a neocakavat ze za 3 mesiace od vydania hlavnej hry to bude DLC s desiatkmai hodin playthrough a contentu.

Čiastočne informácie o vývoji hry od 2014 (sledujem to od Kickstarteru) a čiastočne moja skúsenosť s developmentom hier (projektu na ktorom som robil dosli financie).

2 Likes

Jo aha, už jsem to pochopil :slight_smile: Jinak já jsem s DLC docela spokojený, nic většího jsem od něj nečekal.

Ta čtyři plánovaná DLC mi přijdou jako něco, co už měli rozdělané do hlavní hry, ale neměli čas to dokončit. Takže nejedou úplně z nuly

Z toho čo som videl vo From the Ashes, je zrejmé že to mali rozpracované dlhšie. Je to preto ako ukončenie kvestov ovplyňuje možnosť získať niekoho do Pribyslavíc a je tam celkom dosť súvisiacich dialógov.

Potom asi padla otázka koľko z toho môže byť hotové ku konkrétnemu dňa, alebo otázka či by nebolo vhodnejšie to dať zvlášť.

Je to velmi dobrý nápad, ale chtělo by to, aby hráč měl možnost postavit co chce. I kdyby to třeba musel dotovat ze své kapsy. Lázeň, mlýn, tvrz, atd A žádné vyloučené stavby, aby byla možnost postavit všechny. Takhle je to silně omezené, to je důvod smíšených recenzí.

Ja si myslim, ze Pribyslavice nejsou zadny velky mesto, proto tam proste nemuze byt vsechno a na hraci je, cemu da prednost.
Dal je to na zaklade historie, tak co by by ve vesnici delala tvrz a podobny veci.
Hrac ma Pribyslavice jen ve sprave a dohlizi na jejich chodu atd. Pribyslavice mu nepatri, takze plnite jen jen plany nekoho jineho.

Treba pak bude nejaky mod, abyste si mohli stavet co chcete, ale k cemu to bude, kdyz vas to nebu proti nikomu chranit?

1 Like

To bude až ve 2. dílu. Že bude možnost spravovat vlastní hrad a podhradí. :star_struck:

2 Likes

Nogglli už tradičně nesouhlasí, jako vždy. Opakuji, jsem naprosto přesvědčen, že za nízké hodnocení může právě silné omezení druhů staveb. Hra by lidi bavila déle a víc, kdyby bylo možné postavit všechny stavby, které jsou ve hře možné. Co se týká tvrzí, opevněných kostelů a opevněných dvorů, byly ve středověku celkem běžné. Pokud je ve vesnici přítomen velký a bohatý pán, jako je Jindřich, někde sídlit musí.

Podle me je nizke hodnoceni hlavne kvuli velmi kratke dobe hrani, pokud ma clovek nasysleny penize.
Jak uz jsem nekde psal, tak staveni budov nemelo byt instatni, kdy se jen ukaze napis “o nekilik dnu pozdeji”, ale melo by to trvat treba 3-5 dnu ingame. Takhle by to ve hre udrzelo i ty, kteri maji hru dohranou a nastradanou kupu penez.

Nerozumim nazorum “melo by tam jit postavit vsechno”. Z jakyho duvodu by to melo jit? Dokazete mi nekdo napsat relevantni argument?

1 Like

Hodně lidí zapomíná že se striktně drží historie. V takové zapadlé vesničce zkrátka všechno po hromadě být nemůže.

1 Like

Nehledě na to, že žádné Přibyslavice dnes nemůžu na mapě najít. V té lokalitě, kde leží ve hře jsou dnes spíš Vlkančice :slightly_smiling_face: .
Zas bych ale obyvatele jiných Přibyslavic v ČR neurážel tím, že je to zapadlá vesnička. :slightly_smiling_face:

Nemůže se jednat o bývalé Přibyslavice na turistické mapě na sever od Stříbrné Skalice? I ten potok vede do čtvrti V Rovných (Rovná?)

1 Like

@kevin36 Ahoj, to jsitě chápu, avšak v tomto DLC i sám pan Diviš řekl, že by chtěl vesnici rozšiřovat.

Hele, vážně jsi takový mimoň, nebo jen tak trolluješ.

Máš pravdu, je to tam. Tak ale vypadá to, že stejně časem vesnice zanikla, tak je asi v pořádku, když je i ve hře její opětovné budování jen v omezené míře.

Ve II. KCD se posunout trochu na jih - cíl: Tábor. :slightly_smiling_face: