Zasekl jsem se u questu s Mikulášem,resp.ted už pomáhám Zajicovi. Unesl jsem Markétu a měl jit s dopisem za Mikulášem,aby se doznal.Ale když za nim zajdu,a mluvím s nim,tak mam na výběr jen jak to bylo se Zajicem a trenink. Žádná možnost,aby podepsal a vypařil se.
A také jsem v tomhle úkolu nemohl mluvit s Pištou,mam na výběr jen okrást. S Tomasem jsem si taky moc nepokecal,jen ze na rejdu nebyl a tudíž neví,kdo tam byl,atd. :-/
Neuniklo mi něco?
Jakou máš verzi/ na čem hraješ, tohle by mělo být už pokryté?
PS4 a prave ze patch 1.3 už mam.:-/
Možná si charaktery neoběhal ve správném pořadí. Mě na 1.3.1. fungoval quest v pořádku. Je tam velké větvení questů a dva vedlejší jdou proti sobě - úkoly od pytláka a úkol vedoucí přímo k Zajícovi(jak čeká na setkání s Markétou) a jestli pomoct nebo nepomoct je další větvení.
K tvému problému zkus pokecat v pořadí jak ti radí hra C,B,A a poptat se po městě. Tomáš se mnou také nemluvil a když jsem věděl víc, tak to tam bylo.
Mám stejný problém. Možnost podepsat není. Navíc Mikuláš chodí u svého domu sem a tam ve dne v noci.
Přesně tak. Pokud vyresis,dej vědět. Já se k tomu teď na dlouho nedostanu. :-/ diky
Tak jsem to zkusil znovu a podle pořadí. A teď mam na výběr,buď půjdu za Borkem potom co jsem udělal vše pro Mikuláše a vypátral pytlaky. Nebo mužu po rozmluve se Zajicem unést Markétu a pak nechat podepsat Mikuláše to doznání. Rozhodl jsem se pro Zajíce,ale za boha nemůžu s Mikuláše dostat doznání. Při rozmluve s nim nemám tuto moznost! Zkusil jsem ho i zbit,ale utíká dolu zbabělec,kde se na mě vrhnou vojáci a nemám šanci.
Nevzpomene si někdo,jak to udělal?
A Markétu jsi už unesl? Pokud jo, tak u mě následovalo to, že jsem šel s listinou za Zajícem, aby to podepsal, zrovna se vracel z té nastražené obchůzky lesa, byla možnost s ním promluvit, tak jsem mu řekl, že vím, kde je Markéta. Vše jsem prostě provedl v jednom rychlém sledu: únos Markéty brzo ráno a hned na to zpátky do hájovny s doznáním, pak zase hned s doznáním na hrad za Divišem.
Prave ze ano. Vše jsem udělal,dokonce jsem si to i projel znovu,abych vše měl správně. Jen teď jsem na YouTube našel,ze se když chci pomoct Zajicovi,tak musím s téma pytlakama se zkamaradit?? Tzn.donest Lukesovi parohy atd.
Protože,když udělám ty věci rychle (Uvěřit Zajicovi,unést Markétu a jit za Mikulášem)za sebou,tak tam proste možnost doznání u Mikuláše pořad nemam!!
Jak jsem psal, mám stejný problém a je to určitě bug. Důkazem toho je, že Mikuláš chodí od domu k brance nonstop ve dne i v noci…Doteď v noci spal, přes den tam pracoval se zvěřinou…teď se prostě zacyklil. Včera jsem hru dohrál a několikrát jsem ho byl ještě zkontrolovat a pořád chodil sem a tam. Takhle se mi zaseklo i pár dalších postav - extrémem byl klášteř, kde se všichni sekli v jídelně a synchronně jedli až do konce hry :-).
Za celou dobu hry jsem měl pár zákysů. Jak se ukázalo, všechno kvůli bugům.
A hraješ na PS4,Jo? Já jen,ať vím teda,co mě čeká…
A nedá se Mikuláš nějak natvrdo odstranit?
jj, PS4 pro. Fungovala mi varianta, že jsem šel za Bořkem a zabil Zajíce. Ta mi ale šla až po reloadu. Poprvé jsem za Bořkem přišel, řekl, že mi dává vojáky a nic se nedělo. Tak reload a pak už to fungovalo. Stejně jsem ale reloadnul a chtěl to vyřešit s tím doznáním Mikuláše. Podobně nešel udělat quest, kdy jsem měl ve Skalici něco najít a donést hospodskému, nebo tomu žebrákovi. Žebrákovi to odevzdat šlo, ale quest neskončil a věc mi zůstávala v inventáři. Šlo to jedině odevzdat hospodskému a pak teprve quest skončil…Vagabundovi nešla odevzdat pečeť - byl nonstop na pranýři (to ale opravil patch 1.3). V závěru hry jsem měl k něčemu přijít (nebudu prozrazovat detaily ) a něco tam udělat. Tak kolem toho běhám asi půl hodiny a zkouším různé věci, hlavně to nebylo vůbec připravené, abych to mohl provést. Tak to vzdám, reload a teprve pak mi to ostatní připravili a mohl jsem pokračovat. Většina herních hlavolamů byl bug
JJ, ja to teď našel i na youtube. Píšou tam, že je to nejvíc zabugovaný quest ve hře, takže mám asi smůlu. Prostě Zajíce neočistím no. A asi navíc ani nebudu moct mít ten dům lovčího, když Mikuláš neodejde.
By mě zajímalo, jestli s tím WH něco udělají v připravovaném patchi 1.4??
Tak toho lovčího zamorduj a máš barák taky.
EDIT: Taky je vhodné udělat nejdříve Quest - Beránek v rouše vlčím (zadá ho hostinský v krčmě uprostřed mapy) a až pak - Hon na Zajíce, protože pak by už mohl být problém sehnat pro pytláky roh lovčího nezbytný pro přijetí do “cechu” pytláků.
Tak jsem chtě nechtě musel Zajíce zabít, abych aspoň splnil část questu. Tzn. že jsem pomohl Mikulášovi, i když nerad. Chtěl jsem pomoct Zajícovi. Jinak to nešlo. Blbej BUG!
Ahoj, tak jsem se zajícem taky v louži a po přečtení vašich příspěvků je evidentní, že došlo k pomotání questů “hon na zajíce”, "beránek v rouše (či jak se to jmenovalo) a “zajícovo oko”. Začalo to tím, že:
- jsem se poptával v talmberku po pytlácích
- ve chvíli, kdy jsme promluvil s tomášem, tak se mi podquest “promlouv s Tomášem” neuzavřel".
- spustila se část, kdy mám najít jana zajíce
- spustila se část, ať prohledám lesní mýtinku,kde se děly rejdy.
- vyrazil jsem tam,ale nic na místě nenašel. Ani jsem nevcěděl, co mám hledat, co mám najít. nic tam nebylo, hra nedala žádné vodítko.
- vyrazil jsem tedy za zajícem:
náhle hra napsala, že jsem nesplnil questy hon na zajíce a beránka.
I šel jsem v questu se zajícem dál.
- uvěřil jsem zajícovi
- unesl jsme markétu
- přinutil lovčího k doznání
- odnesl doznání zajícovi
- zajíc mě pochválil a řekl, že spolu počkáme do rána a vyrazíme na talmberk.
- hra pustila sama “čekání” a když přišlo svítání, markéta ani zajíc v lese nebyly, ani nikde jinde, ani na talmberku. proste nikde nic.
Takže jsme došel nejdál. Předal jsme doznání k zajícovi, ale po nuceném čekání, které hra spouští sama, nemám s kým ani za kým jít. na hradu není ani diviš, ani marktéa, ani zajíc
své může hrát i roli, že jsem mezi questy “hon na zajíce” - tedy hledání pytláků, “zajícovo oko” a ten třetí stihnul vyhrát talmberský závod. Je evidentní, že člověk určitou “opatrností v přijímání questů” může eliminovat pravděpodobnost bugu. tady jsem asi rozehrál moc do široka. Stejně jako ve chvíli, kdy hráče nějaké NPC z dotázaných postav někam pošle, je patrně lepší ihned jít na dané místo. Já se poptal po celé vesnici, čímž jsem se dozvěděl základ hned několika questů dohromady. Ale teda znovu hrát se mi to nechce, protože znovu hrát závod jsem poněkud lenivěj. Jediné, co jsme udělal, je, že jsem loadnul stav, kdy se mám z rána setkat se zajícem.
Hmmm tak to je zajímavý. Já jsem quest, který jsem dostal od hospodského Ondřeje, vrátit mu oblíbený korbel, udělal, načež mně řekl o černém Lukášovi, za ním jsem zašel a chtěl po mě parohy, ty jsem měl v inventáři, ale nešly mu je dát. Asi chtěl zabít čerstvého jelena. Takže jsem to dál už nedělal.
Po vesnici jsem promluvil s kým jen bylo možné. Snažil jsem se jít podle abecedy. Tomáš ti sám od sebe nic neřekne, práskne ho až Pišta v lomu. Pak teprve to přizná a pošle někam za uhlířema k dalšímu podezřelému.
Mezitím jsem měl rozjetý i quest se Zajícem. Řekl jsem mu, že mu věřím a měl jsem unést Markétu, když jsem to porpvé udělal, tak pak nešlo u Mikuláše podepsat doznání (BUG), tudíž jsem načetl starý save a musel udělat opak…tzn. zajít za Bořkem na Talmberk a s jednotkou vyrazit proti pytlákům, pak zabít Zajíce, odevzdat prsten Mikulášovi a hotovo.
Kdoví, jestli kdybych udělal quest pro pytláky, tzn. dostal se až k nim a se Zajícem se seznamil až zásluhou Lukáše (parohy, roh, atd) jestli by mi to pak Mikuláš nepodepsal. :-/ Ale už jsem několik hodin dál, a nechce se mi to opakovat.
A ten rejd, je tam místo u tech laviček a ohniště, kde je hrob se zakopanou kostrou jelena, To je vyřešení toho questu “rejd”.
A máš pravdu došel jsi nejdál. To by mě naštvalo ještě víc. Zkus se kouknout na youtube, jestli to tam není. Já koukal na youtube, tam říkají, že je to nejzabugovanější quest.
Tak pokud by tam byl jen ten závod, tak bych si to nahrál znovu. Ten závod je docela v klidu a i když nevyhraješ tak se quest splní, žádný strach.