Kolik nás je tady?

**

Zdravím Vás všechny!

**

Mohli bychom vývojářům ukázat, že my Češi a Slováci jsme taky tady, a že je podporujeme.
Každý Čech nebo Slovák, baron či rytířka by sem mohl něco přispět.

Stojíme při Vás!

Blaničtí rytíři - ČERNÝ, Věnceslav. Muzeum České Sibiře, Blaník,Blaničtí rytíři. [online]. [cit. 2014-02-03]. Dostupné z: http://www.ceskasibir.cz/foto/foto.php?1004

6 Likes

Upgraduj na Illuminatus :smiley: Tak kluky podpoříš nejvíc. Bude nás dost, ale těžko odhadovat čísla. Myslím, že se nám potom Warhorse pochlubí. Sám Dan Vávra psal na Facebooku, že u nás, to nevidí na víc než 10 000 prodaných kopií (pokud se pamatuji správně). Takže jestli je teď 1 000 backerů z ČR bude to tak optimální číslo :sunny:

To se ještě uvidí pánové

To se všechny Earl edice prodávali do ČR ?
Jsem zvědav na souhrnné výsledky kickstarteru až skončí.
Vím že se Warhorse chtějí zavděčit, ale aby jim tohle všechno nežralo zbytečně lidi/peníze.
Raději ať scriptujou a motion capturujou, holčina do začátku už je hotová věc :slight_smile:
A budu se těšit na pokoření i 800 000 cíle.

Taky se připojuju k českým Earlům a zdravím kluky z Warhorse. Držíme palce!

Jo vypadá to tu jako semeniště Earlů :slight_smile:
Taky jsem zvědav na výsledky. Nemáte ponětí, jak velká může být hráčská základna v ČR? Respektive, myslíte si, že o Kingdom Come všichni Vaši kamarádi co hrají hry už ví?

Sice Cech niesom, ale myslim ze sa sem tiez mozem zapisat :slight_smile:

2 Likes

Zdravim, nedostatek financi bohuzel nedovoluje podporit vice :frowning:

No, moc nás tu teda zatím není :).

Damy se mohou hlasit take?

Hracu z CR moc nebude, 10 000 je velice strizlivy odhad. Coz je skoda.

Palmičko, díky překročení 600 000£ určitě ;o)

Tak jsem tady taky :slight_smile:
Otázkou je, kolik lidí by třeba přispělo, ale díky omezeni KickStarteru nemohou, protože nemají kreditku - předpokládám, že po ukončení kampaně na KickStarteru se ještě umožní příspěvky např přes PayPal (již jsem na jeden projekt takhle čekal)
Jdu trochu rozvířit stojaté vody facebooku a opět připomenout existenci projeku :wink:

Já jsem hodně zvědavý na ty questy za ženskou postavu. Doufám, že tomu nebude chybět logika, jak to u většiny her bývá. Středověk byl pěkný hnus a zvlášt pro ženský, tak aby to bylo vidět :smiley:

1 Like

Upravím tedy topic, aby více vyhovoval. Myslím, že jakákoliv podpora je hezká. Já jsem si Earla nekupoval, protože jsem na něj neměl dostatek peněz a protože nechci hrát v alpha verzi. Betta bude už vyladěnější, nechci být zklamaný z bugů a nejsem na reportování stavěnej.

Určitě nás bude dost a je fajn vidět v týhle zemi hráče vkládat peníze i do rozpracovaných projektů (dříve co Čech to pirát a teď už se to lepší).

Tak za takovou dobrou hru by byl hřích nezaplatit. :blush:
Máš pravdu, že u Mafie tomu tak nebylo.

Taky mě alpha verze nijak zvlášť neláká, ale kvůli fyzické PS4/XOne verzi jsem před chvílí upgradoval na Barona. Holt si tu alphu asi zkusím, když už ji budu mít a jestli ji rozjedu :smile:

Já šel do Earla mimo jiné taky kvůli tričku :smiley:

Jsem zde a už se těším na alfu!

1 Like