Hlásím se také do české komunity .)
Tak se také prásknu. Moc financí momentálně nazbyt nemám, ale na barona to ještě stačí
Co bych to byl za Čecha, kdybych se též nepřihlásil. A osobně jsem si koupil Barona (krabicového) s přístupem do Alphy. A doufám, že budu moct podat dobré hlášení o vývoji hry (samozřejmě, pokud tuto hru vůbec na svém počítači rozjedu).
Já jsem levoboček knížete Zaháňského. U nás ve městě zametám chodníky a nechávám si při tom říkat “pane hrabě”.
Myslím že čechů tu bude dost
malokdy se ukaze nejaka zajimava hra, zalozena na ceske historii, takze rozhodne respekt a thumbs up!
k otazce samotne, rekl bych, ze z 19tis supporteru bude tak 20-25% cechu
cechu moc nebude, ale rad se budu plest, nicmene at uz je alfa
Slovakov tu moc nevidim, teda zatial len jedneho.
Tady se to nějak rozjelo. Tak se taky hlásím.
A myslím si, že česká komunita tady bude hodně silná.
Taky se hlásím a držím palce celému studiu Myslím, že takovému týmu se dá věřit a nemusíme se bát, že bychom jako Češi přišli zkrátka…
Mě těší jedna věc. Kdokoli teď píše na fórum, prakticky už má originálku. Taková vybraná společnost se jen tak nevidí
Baron z SK sa hlási.
Je nás tady moc - pokud vím tak češi jsou celkem obsáhlá skupina plegerů na KS, ale možná by nám to mohl osvětlit více někdo z vedení (podle toho by se mohlo taky zohlednit - či protlačit český dabing :D)
Tech 10k kopii mi prijde jako prilis konzervativni cislo, KC: D ma na domaci pude jiste optimistictejsi vyhlidky.
Posielam pozdravy zo Slovenska a hlasim sa do komunity
Není lepší pohled, než jak se naše komunita rozrůstá.
Samej baron a bojovat za vás bude kdo? Hlásím se do komunity.
Taky se hlásím mezi Early
zial len teoreticky
Dalsia posila z SK sa hlasi