Kolik nás je tady?

Hlásím se také do české komunity .)

Tak se také prásknu. Moc financí momentálně nazbyt nemám, ale na barona to ještě stačí :sunny:

Co bych to byl za Čecha, kdybych se též nepřihlásil. A osobně jsem si koupil Barona (krabicového) s přístupem do Alphy. A doufám, že budu moct podat dobré hlášení o vývoji hry (samozřejmě, pokud tuto hru vůbec na svém počítači rozjedu).

Já jsem levoboček knížete Zaháňského. U nás ve městě zametám chodníky a nechávám si při tom říkat “pane hrabě”.

1 Like

Myslím že čechů tu bude dost :slight_smile:

malokdy se ukaze nejaka zajimava hra, zalozena na ceske historii, takze rozhodne respekt a thumbs up!
k otazce samotne, rekl bych, ze z 19tis supporteru bude tak 20-25% cechu :wink:

cechu moc nebude, ale rad se budu plest, nicmene at uz je alfa :wink:

Slovakov tu moc nevidim, teda zatial len jedneho.

1 Like

Tady se to nějak rozjelo. :smiley: Tak se taky hlásím.
A myslím si, že česká komunita tady bude hodně silná. :slight_smile:

Taky se hlásím a držím palce celému studiu :wink: Myslím, že takovému týmu se dá věřit a nemusíme se bát, že bychom jako Češi přišli zkrátka…

Mě těší jedna věc. Kdokoli teď píše na fórum, prakticky už má originálku. Taková vybraná společnost se jen tak nevidí :smiley:

1 Like

Baron z SK sa hlási.

Je nás tady moc - pokud vím tak češi jsou celkem obsáhlá skupina plegerů na KS, ale možná by nám to mohl osvětlit více někdo z vedení :slight_smile: (podle toho by se mohlo taky zohlednit - či protlačit český dabing :D)

1 Like

Tech 10k kopii mi prijde jako prilis konzervativni cislo, KC: D ma na domaci pude jiste optimistictejsi vyhlidky.

Posielam pozdravy zo Slovenska a hlasim sa do komunity :wink:

Není lepší pohled, než jak se naše komunita rozrůstá.

Samej baron a bojovat za vás bude kdo? :slight_smile: Hlásím se do komunity.

1 Like

Taky se hlásím mezi Early :smile:

zial len teoreticky :smiley:

Dalsia posila z SK sa hlasi :slight_smile: