Kolik nás je tady?

Zdravím všechny!

1 Like

Zdravím všechny bratry Čechy a Slováky a těším se na hru.

Tak koukam ze ceska komunita je dacela silna :smile:

Ahoj, další čecháček se hlásí :o) Držím pěsti tvůrcům hry!

Taky se hlásím a podporuji!

Tak, abych nebyl pozadu, hlásím se do služby! Nakonec nás tu bude dost :wink:

Morituri te salutant!

Těch Baronů tady bude nejspíš hodně. S těma lidma, kteří si už své zaplatili je to trefné, alespoň jeden o druhém víme, že tuhle hru nebude pirátit a může na ní nadávat s upřímností. :slight_smile:

Všechny zdravím a doufám, že nadávat nebude na co. Každopádně je paráda, že pánové z Warhorse našli odvahu vydat se do světa s titulem vycházejícím z českých reálií - a že to (soudě podle statistik Kickstarteru) ten svět zaujalo. :slight_smile:

Také hlásím do služby. Tohle byl můj první kickstarterovský příspěvek.
RPG, česká hra, hardcore souboje … ono bylo možné nepřispět? ;]

1 Like

Fuu, tolko baronov a kniezat, to aby clovek zacal zvazovat doplatenie za alpha verziu :smiley:

1 Like

Podpora z Bratislavy :slight_smile: Urcite kupim tuto hru ked budu chapter 2 a 3.

Zdravím všechny a taky se přídávám :slight_smile:

Zdravím z jihu Moravy.
Tato hra je jednou z věcí, proč jsem hrdý na to, že jsem Čech. I když ještě nevím jak to bude vypadat ve výsledku, tak když se ohlédnu dozadu na díla vývojářů ve vedení Warhorse tak si říkám, že něco tak úžasného co se pomalu rodí z tohoto projektu snad ani neni možné :smiley:

Slováci nie sú pozadu! Pozdrav z Považskej Bystrice :smiley:

Tohle je naše (česká) hra!!! A už bude jedno jestli jen s titulkama!! Další čech Vám drží pěsti :smile:

siemka lidi, neviete mi poradit ako zistim aky forum badge mam? som zvysoval pledge z knighta na barona a netusim kde to tu na fore najst :stuck_out_tongue:

Zdarec vespolek! Drzim WH palce!
<— sice to rika baron, ale my name is Earl :wink:

Pozdravujem z Trnavy. :slight_smile:

Jestli chceš, aby se ti vyměnila i ikonka, musíš zvlášť napsat warhorsům message a oni to vyměněj manuálně.

no ja nemam ziadnu a malo to trvat 10min dokial sa mi tam objavi, a uz pol dna nemam ziadny. Kod som zadal taky aky mi poslali.