Kolik nás je tady?

Taky mam jinou badge, ale ja bych to neresil, nez ze to forum zabehne tak KS kampan skonci a lidem se refreshnou jejich finalni badge podle realne vyse jejich pledge :slight_smile:

ok vdaka za info :slight_smile: som zdvyhal pledge kvoli konzolovej verzii kedze o 2roky budem mat pravdepodobne na hranie ps4ku, alebo xbone.

Taky se přidávám. Doufám že nás bude tolik, že chlapci ještě zváží ten dabing, bez něj by to nebyla ta pravá hra z Česka ať si každej říká co chce… A reálný prodeje můžou bejt hodně vysoký, spouta lidí o tý hře ještě vůbec netuší a další spostě se prostě nechtělo jen přispět a radši počkat až ta hra bude opravdu hotová … Navíc tu máme další peníze z dalších Aktů, že …

1 Like

A dalsi Slovak.
Dufam ze prekvapia nejakym kvalitnym ceskym dabingom :slight_smile:

Já vám pořád nevim s tim českym dabingem. Pravda je, že Mafia byla krásně nadabovaná (Vašut a Rychlý co si tak vybavuju v momentu), ale koho si dneska představujete v rolích středověký husitský RPG hry? Mám dojem, že dnešní dabing už není co býval ani ve filmu (zlatá éra Filipovského jakožto četníka Cruchota, anebo “nověji” Pulp Fiction komplet obsazení, je fuč) natož ve hrách. Radši kvalitní anglickej dabing s perfektním českym/slovenskym překladem titulků. Ale stejně by mě zajímalo koho byste si asi tak představovali v těch českých (slovenských) rolích? Trojan jako Mistr Jan Hus? Nebo Roden jako císař Zikmund? Hm, možná se mýlim a výsledek by mohl být omračující…

Hlásím se do služby a držím klukům pěsti ať všechno klapne podle jejich představ.

Tak hlasi sa ďalšia Slovenská podpora z rad baronov. Chalanom držím palce a na hru sa neskutočne teším.

Neboj sa, je nás viac :slight_smile:

Zdravím, ďalší rytier sa hlási do služby :smiley:

Ahojky, těším se se moc!!!

taky by mě zajímalo, kolik holek tu je. Já se hlásím :slight_smile:

akorát nechápu, proč jsem tu ukázaná jako Peasant, když jsem před týdnem zvedla svoji pledge na 20 liber :frowning: S Peasantem jsem začínala první den, kdy to bylo na Kickstarteru, pak jsem ale za pár dní přihodila … tak fakt nevím…

Zdravím všechny, malý přispěvovatel se hlásí. Přeji všem ve studiu, ať práce na hře jdou podle plánu. A za necelé dva roky si hru všichni, kdo se na ní teší, užijou.

Nazdar. Keď som videl že išli na Kickstarter, okamžite som išiel podporiť. Vyzera to super a držim palce nech im komunita prispeje čo najviac :smile:

Podle mě to je kodem který warhorse rozesílala,buď ti dají jiný,nobo je zkus kontaktovat…za zeptání nic nedáš :smile:

1 Like

Hlavne ne Jiriho Labuse :wink:

Už to padlo jinde na fóru. Napiš tady na fóru zprávu uživateli Warhorse, oni ti to manuálně přehodí na vyšší tier.

1 Like

Také se hlásím ke svému národu…

Pozdrav zo sameho srdca Slovenska. :slight_smile: Som len KNIGHT (digital). Ale na nezamestaneho je to dost.

2 Likes

Nevíte někdo proč se mi nezobrazuje jako pár lidem ta hodnost? Je mi to celkem jedno, ale platil sem jen jednou, kód mi přišel na profilu ho mám normálně zadanej, ale nic …

Jinak nemůžu si pomoct, ale tohle fórum je naprosto příšerný. Děsně pomalý, ještě víc nepřehledný, tuhle sekci sem hledal celej den a když sem jí chtěl najít znova měl sem problém :smiley: Celý je to dost divný a v příspěvkách není ani běžná citace jako na každým fóru …