Kolik nás je tady?

Ahojte. Posielam pozdrav zo Slovenska a prajem vyvojarom vsetko dobre. Tesim sa na kazdy update o hre ako aj na finalnu podobu tohoto skveleho projektu. Drzim palce.

Je nás tu hafo :smiley: … A prý musím napsat aspoň dvacet znaků - takže ehmmmmm - jak se máte?? :smiley:

Přesně Baroni jsou strašně líní. Za to takový hrábě ty už něco umí!!! :smiley:

Zdravím všechny, taky se hlásím k rytířům a už se nemůžu dočkat bety…

a koukám, že mám taky problém se zobrazením hodnosti

Taky bych se chtěl nechat pasovat, ale zatím jsem nebyl ze strany WH dostatečně přesvědčen, že se mi to vyplatí. Mě je těžký přesvědčit :slight_smile:

Zdravím! Další Baron se hlásí do služby a drží Warhorse palce.

Pochválen buď Ježíš Kristus. Také já se hlásím do služby a budu se pilně modliti k Bohu za Kingdom Come a Warhorse studios. Ámen.

1 Like

Taky zdravím všechny čechy a slováky. Musím říct, že mě docela dost překvapilo jaký byl na KC: D ohlas hlavně ve světě.

Aj já zdravím všechny CZ and SK, strašně se těším na Alphu! :3 :smiley:

Čau a přeji Kingdom Come hodně štěstí a aby vybrali 1 000 000 liber

Až na věky!
Hlásím se do služby.
A přidávám příspěvek v češtině, jak jsem si vysnil, co by tam mohlo být, třeba. :blush:

Příběh
(text je použit z příspěvku na wikipedii, heslo: Moravské makraběcí války)

Koncem roku 1403 se podařilo králi Václavovi IV. uprchnout z vězení z Vídně a sesadit Zikmundem dosazenou vládu. K rozhodujícímu střetnutí došlo v létě roku 1404 uZnojma. Město, které drželi Prokopovi hejtmani Jan Sokol z Lamberka a Hynek Suchý Čert z Kunštátu na Jevišovicích, bylo obleženo Zikmundovými a Albrechtovými vojsky. Po dvou měsících bylo obležení rozpuštěno, protože Zikmund i Albrecht byli otráveni. Zatímco Zikmund Lucemburský se uzdravil, Albrecht IV. Rakouský zemřel. Markrabě Prokop byl propuštěn ze svého vězení v kartuziánském klášteře v Brně, ale zanedlouho, 4. září 1405 na následky vězeňských útrap zemřel.
Taková stealth akce, ve které má hlavní hrdina za úkol otrávit Zikmunda Lucemburského? :o)

Svět
Tábor
Chrám sv. Barbory, Kutná hora

Právní systém:
Ius regale montanorum
Popravčí kniha rožmberská, právní kniha středověku

Vylepšování koně:
uzdu, sedlo, opratě, sedlové podložky, ohlávky, třmeny

Crafting:
Blacksmith - podkovy
Mining – podzemní dobývání stříbrné rudy

Měna:
Pražský groš

Hudba
Něco na tento způsob, prosím? :o)
example no. 1
example no. 2

Medieval Music

Samozřejmě, že dosud prezentovaný hudební doprovod hodnotím velice kladně. :sunny:

Pamětní meč/příslušenství
Třeba tento :slight_smile:
ruční přezka
pochva na meč

Datum vydání:
6. červenec 2015 .)

6 Likes

Jsem tu a držím palec Danovi :slight_smile: Těším se na výsledek a nedej si do toho od nás kecat :slight_smile:

Uctivé pozdravení Tvoje Svatosti, panuje nadšení z možnosti setkání s tvůrci hry? Vznikne nějaký příspěvek, někdy v budoucnu, o tomto setkání - dojmy, fotky?

1 Like

Myslíte, že se jim podaří překonat výsledek Broken Age? Budou jako Double Fine nakonec vydávat i DRM-free verzi? Koupí si Vávra za peníze z Kickstarteru Hrad?:D

Broken Age se jim urcite prekonat nepodari. Co jsem to pocital, tak podle me skonci nekde mezi £900k - £1100k, coz na Broken age nestaci ani nahodou. A ze si Dan koupi za ty penize hrad je jasne, rsp. mozna to budenejaky zamek, tedka pujdou urcite koupit za dobrou cenu ty co dostanou cirkve. :smiley:

Tak preji hodne stesti vyvojarum a tesim se na dalsi Ceskou hru, ktera bude svetova!

Nespoileruj :slight_smile: .Je fakt, že taková exkurze do naší historie je lákavá. Těším se a přeji WH úspěšné následující roky vývoje…

Člověka zahřeje u srdce kolik národa (současného i bývalého) se tu schází a vytváří komunitu, doufejme úspěšné hry. Warhorsestudios sleduji od samotného začátku, kdy vydali první tiskovku z 2011.
Já se zatím moc do služby nehlásím, možná až skončí kickstarter kampaň. :wink:

Souhlasím, než mizerný český dabing, tak radši žádný. Ať věnují energii a peníze na další akty. A pokud by to měl být opravdu “realistický” dabing k dokreslení atmosféry, tak to tipuji na směs (staro)češtiny, němčiny a možná i latiny. Mohli by ale najmout Izera, ten jim namluví všechny postavy :slight_smile:

4 Likes

Dík. Nespoileruju. Jenom se nechám unášet představou, když jsi mohl v Assasins Creed II útočit na papeže, proč bys nemohl otrávit (nedokonaný pokus :smiley: ), Lišku Ryšavou?