Ahojte. Posielam pozdrav zo Slovenska a prajem vyvojarom vsetko dobre. Tesim sa na kazdy update o hre ako aj na finalnu podobu tohoto skveleho projektu. Drzim palce.
Je nás tu hafo … A prý musím napsat aspoň dvacet znaků - takže ehmmmmm - jak se máte??
Přesně Baroni jsou strašně líní. Za to takový hrábě ty už něco umí!!!
Zdravím všechny, taky se hlásím k rytířům a už se nemůžu dočkat bety…
a koukám, že mám taky problém se zobrazením hodnosti
Taky bych se chtěl nechat pasovat, ale zatím jsem nebyl ze strany WH dostatečně přesvědčen, že se mi to vyplatí. Mě je těžký přesvědčit
Zdravím! Další Baron se hlásí do služby a drží Warhorse palce.
Pochválen buď Ježíš Kristus. Také já se hlásím do služby a budu se pilně modliti k Bohu za Kingdom Come a Warhorse studios. Ámen.
Taky zdravím všechny čechy a slováky. Musím říct, že mě docela dost překvapilo jaký byl na KC: D ohlas hlavně ve světě.
Aj já zdravím všechny CZ and SK, strašně se těším na Alphu! :3
Čau a přeji Kingdom Come hodně štěstí a aby vybrali 1 000 000 liber
Až na věky!
Hlásím se do služby.
A přidávám příspěvek v češtině, jak jsem si vysnil, co by tam mohlo být, třeba.
Příběh
(text je použit z příspěvku na wikipedii, heslo: Moravské makraběcí války)
Koncem roku 1403 se podařilo králi Václavovi IV. uprchnout z vězení z Vídně a sesadit Zikmundem dosazenou vládu. K rozhodujícímu střetnutí došlo v létě roku 1404 uZnojma. Město, které drželi Prokopovi hejtmani Jan Sokol z Lamberka a Hynek Suchý Čert z Kunštátu na Jevišovicích, bylo obleženo Zikmundovými a Albrechtovými vojsky. Po dvou měsících bylo obležení rozpuštěno, protože Zikmund i Albrecht byli otráveni. Zatímco Zikmund Lucemburský se uzdravil, Albrecht IV. Rakouský zemřel. Markrabě Prokop byl propuštěn ze svého vězení v kartuziánském klášteře v Brně, ale zanedlouho, 4. září 1405 na následky vězeňských útrap zemřel.
Taková stealth akce, ve které má hlavní hrdina za úkol otrávit Zikmunda Lucemburského? :o)
Svět
Tábor
Chrám sv. Barbory, Kutná hora
Právní systém:
Ius regale montanorum
Popravčí kniha rožmberská, právní kniha středověku
Vylepšování koně:
uzdu, sedlo, opratě, sedlové podložky, ohlávky, třmeny
Crafting:
Blacksmith - podkovy
Mining – podzemní dobývání stříbrné rudy
Měna:
Pražský groš
Hudba
Něco na tento způsob, prosím? :o)
example no. 1
example no. 2
Samozřejmě, že dosud prezentovaný hudební doprovod hodnotím velice kladně.
Pamětní meč/příslušenství
Třeba tento
ruční přezka
pochva na meč
Datum vydání:
6. červenec 2015 .)
Jsem tu a držím palec Danovi Těším se na výsledek a nedej si do toho od nás kecat
Uctivé pozdravení Tvoje Svatosti, panuje nadšení z možnosti setkání s tvůrci hry? Vznikne nějaký příspěvek, někdy v budoucnu, o tomto setkání - dojmy, fotky?
Myslíte, že se jim podaří překonat výsledek Broken Age? Budou jako Double Fine nakonec vydávat i DRM-free verzi? Koupí si Vávra za peníze z Kickstarteru Hrad?:D
Broken Age se jim urcite prekonat nepodari. Co jsem to pocital, tak podle me skonci nekde mezi £900k - £1100k, coz na Broken age nestaci ani nahodou. A ze si Dan koupi za ty penize hrad je jasne, rsp. mozna to budenejaky zamek, tedka pujdou urcite koupit za dobrou cenu ty co dostanou cirkve.
Tak preji hodne stesti vyvojarum a tesim se na dalsi Ceskou hru, ktera bude svetova!
Nespoileruj .Je fakt, že taková exkurze do naší historie je lákavá. Těším se a přeji WH úspěšné následující roky vývoje…
Člověka zahřeje u srdce kolik národa (současného i bývalého) se tu schází a vytváří komunitu, doufejme úspěšné hry. Warhorsestudios sleduji od samotného začátku, kdy vydali první tiskovku z 2011.
Já se zatím moc do služby nehlásím, možná až skončí kickstarter kampaň.
Souhlasím, než mizerný český dabing, tak radši žádný. Ať věnují energii a peníze na další akty. A pokud by to měl být opravdu “realistický” dabing k dokreslení atmosféry, tak to tipuji na směs (staro)češtiny, němčiny a možná i latiny. Mohli by ale najmout Izera, ten jim namluví všechny postavy
Dík. Nespoileruju. Jenom se nechám unášet představou, když jsi mohl v Assasins Creed II útočit na papeže, proč bys nemohl otrávit (nedokonaný pokus ), Lišku Ryšavou?