Kolik nás je tady?

Nebo uhasit Husa a změnit dějiny :slight_smile:

1 Like

+1 :smiley: Izer bude jedno velké překvapení i pro zahraniční hráče v tom případě :smiley:
Souhlas. Dabing v češtině netřeba, klidně si to dám v němčině a českými titulky. ACII/Brotherhood/Revelations jsem jel taky v italštině + titulky.

:smiley: No uhasit radši neúspěšně. Možná tak jedno, dvě vědra hodit na něj, získat plusové body do reputace. Pak už bych ho nechal osudu. Přece se nepřipravíme o vítězství nad intervenčními vojsky křižáků, první a poslední :smiley:

Ještě dodatek, k anglickému tématu - Co nechcete vidět v KC : D.
Prosím, pokud ve hře bude postava Jošta Lucemburského, jeho kůň, jakýkoliv jiný kůň, ať nevypadá [takto] 1 - budoucí podoba sochy v Brně.

To se v podstatě týká i brněnského orloje, jak se tak dívám :smiley:

Cesty Páně jsou nevyzpytatelné milý synu. Ale když Bůh dát, tak se rád podělím o své dojmy a přísahám, že ničeho neopomenu a vše vypovím podle pravdy.

4 Likes

Taky se hlásím do služby. Je hodně dobrá zpráva, že českou komunitu poctil i papež .) Tajně doufám v českého svatého :slight_smile:

1 Like

Nemyslim, ze Illuminatus bude cech :smile:

Zdravím ze západní Čech. Už se teším, až hra vyjde. Určitě bude o důvod víc upgradovat PC! :blush:

Tuhle hru sleduji už dlouho a strach z toho, že by se mohlo stát, že nakonec nevyjde, mě donutil okamžitě přispět. Byla to moje první podpora nějakého projektu na kickstartru, ale to prostě nešlo nepřispět.
Už se nemůžu dočkat až bude zveřejněná Alfa.

Ahoj, koukám, že nás tu je dost :slight_smile: Těšíte se na hru? Já moc :smiley:

Myslím si, že tuhle hru by mělo podpořit i ministerstvo kultury nějakým grantem, lepší reklamu pro památky ČR, její historii atd aby pohledal. Možná by o něj Warhorse měli zkusit požádat, každá kačka se hodí.

3 Likes

Dabing nedabing, hlavně ať je to dobrá hra. Titulky mi stačí, jí se totiž vždycky českého dabingu bojím, že to dopadne jak ArmA dabing, takový ten sterilní humus s Bohdanem Tůmou.

Jo, ale asi by to stálo víc, než fůru prachů a výsledek zanedbatelný, nejlepší dabing byl v 90. letech, dneska je ta dabérská banda dost prořídlá a asi by se muselo sáhnout do nějakých rezerv dobrých hlasů.
Dabing bych uvítal, ale než průměrný dabing, tak si to dám raději s titulkama. Slyšet Petra Rychlého, Bohdana Tůmu, podobné neřádstvo, tak to vážně nejde, né u mě.

1 Like

Co mas proti Bohdanu Tumovi? Ace Ventura, Cartman ani ten zelenej alzak teda sterilni nejsou. :smiley:

Zdravím. Zajímalo by mě, jestli jsou nějaké přístupné statistiky o Kickstarteru. Nemyslím kicktraq, kickspy, atd. Třeba kolik je v jakém Tieru Čechů, Slováků. Klidně až po skončení kampaně. Rád bych si prohlédl nějaké data. Jinak mám takový návrh. Možná je to trochu kostrbaté řešení, ale vytvořil jsem nové téma (kde půjde jen o čísla), čistě informačního chakteru: Pokus o zjištění počtu českých a slovenských backerů

Zdravím a přeju hodně zdaru !

Zdravím. Přeji Warhorse ať se všechno povede a hru si zahrajem co nejdříve.

Zdar všichni, jsem tu taky, a už se nemužu dočkat července až vyleze na svettlo sveta ta alpha.

Zdravím všechny backery a přeji Danovi a celému týmu úspěch se hrou.

Po trpkém postoji vůči PC komunitě, vyjádřeném například v článku z 4.4. 2011 na Games.cz Zabíjejí konzole PC herní scénu, nebo jsou v tom nevinně? bylo pro Dana Vávru jistě ironií a zároveň radostným procitnutím, když Kingdom Come podle všeho zachránili z podstatné části právě PC hráči. O to víc mě těší, že mohu pana Vávru a jeho přátele podpořit v jejich upřímném úsilí o zanechání další výjimečné české stopy ve videoherním univerzu!

Vidím, že tady to žije :slight_smile: