Nazdarek!
Taky se tady hlasim do ceskeho fora.
Sice jiz delsi dobu neziji v Cechach, ale stale rad chodim na ruzne ceske stranky.
Hra zatim vypada velmi dobre a drzim klukum palce
Zdravím z Valašska
Další rytíř se hlásí do boje
… ani Jan Žižka nedokázal pokořit naše hradební opevnění v Tachově …tak doufám, že přijmete do svých řad jednoho starýho vysloužilýho rytíře (meč ještě uzvednu)
Zdravím z východu Slovenska.
Zdravim tez vsechny:) Jdu popremyslet, jestli taky neprikoupit nejaky ten titul, kdyz to tady tak pozoruji - preci jen by nas nemeli Skandinavci prebit, je to sakra hlavne nase historie:)
Tak, zmeneno na vevodu:)
Možná to bude také tím, že spousta hráčů dostala rozum a také příjem tak snadno mohou autory podpořit ^^
Ve svém okolí vidím také vývoj od dříve - stáhnu, zkusím k to vypadá zajímavě… to by se mohlo koupit
Dokáží mě nadzvednout ti, co do hw narvou peníze, ale sw chtějí zadarmo…
Zdravím z Moravy, chystám zbraně a těším se.
(praha/brno) zdravím bratry a sestry v boji : )
Co myslite - bude i Tournament mode, i kdyz se nevybere dostatek penez ?
Když by pokračovala kampaň po skončení Kickstarterový dál na samotným webu Warhorse, tak bychom se neměli mít čeho bát (teď si ale nejsem jistej jestli tomu tak bude, snad jo). Přesto stále držim pěsti za ten Kickstarterovej milión!
… už do toho miliooonku moc nechybí, taky by se mi líbilo - mít hafana ve hře. Sakra, to bych pak ale musel krmit dva - jednoho doma reálnýho a druhýho ve hrě. Doufám alespoň, že ten warhorsesovej nebude dělat bobky
Zdravím všechny z nedobytné JIhlavy!
I kdyby dělal, tak to nikomu přeci nemusí vadit a pokud ano, budeš mít přeci zbraň.
Myslím že by mohlo být zajímavé na dabing nějakých menších rolí nabrat lidi co se šermu, bitvám a larpu více věnují… Mají nacvičený přízvuk intonaci a i správnou volbu slov aby do prostředí zapadali… navíc ani nemusí být drazí… myslím že by to mohlo být zajímavé
Sice jsem tu už odpovídal na jednu zprávu, ale pro jistotu se taky přihlásím jako hrdý čech!
Zdravím z Moravy !
Srdečné pozdravy z Jižní Moravy. Jak už psal Spider.
Nevím jak vy, ale momentálně se strašně těším na ty oficiální statistické výsledky z Kickstarteru. Moc by mě zajímalo, jak přesně nakonec vypadá tenhle Úspěch českého gamedevelopera ve světě.
Zdar z Vysočiny,no hlavně to jen zkouším.