Zdravím všechny, ze severu : )
Petrík z UK pôvodom s SK
Je nás tu dost, nechce se mi to ale moc přeceňovat. Každý jsme měli svoje důvody, u mně se to rozhodnutí složilo z patriotismu, z toho že jsem matfyzák (viz AI tým Warhorse) a fyzik (viz realismus a herní fyzika). Jo a taky uznání, které má Mafie 1 mimo ČR. Statistiky Kickstarteru budou zajímavé, jen pokud odhalí nějakou pikantnost typu “všichni Saints jsou z Kypru”. Samotná hra bude důležitější.
Prodat 10000 kopií v ČR je asi realistický odhad, většina našich backerů asi má aspoň první díl v ceně. Pokud se tedy marketing hodně nepochlapí a nepřijde s kampaní, která by dostala KinCoDe do každé rodiny s počítačem… Warhorse teď hlavně musí splnit sliby. Ohromně jim přeju, aby se jim to podařilo, aby byli úspěšní a KinCoDe znamenalo průlom v RPG. Ne proto, abych si mohl plácat po rameni, jak dobrou českou věc jsem podpořil, ale kvůli tomu, že tím splní i svoje vlastní cíle a sliby, které dali sami sobě. Přeju jim to, protože pokud toho dosáhnou, bude to opravdu zasloužené tvrdou a důslednou prací.
Ked uz, tak by sme mali mat na vyber ci obliat vodou, alebo olejom, co co vtedy mali
Je tu někdo z Kunžaku?
Zdravim ze severních Čech!!!
Chopte sjě všěci komoně osedlati a v bitvu vzjěti!!!
Zdravím z Náchoda. No doufám, že se u nás prodá hry mnohem víc. (Ideálně jako 1. Dragon Age, tuším kolem 50 000)
Kdyz se da promo akcni cena v Lidlu a Penny Marketu, tak se proda mnohem vic!
Taky Vysočina…
Bruntál zdraví…
Jihlava POWER!
Teaser je naprostá pecka. Máme fakt krásnou krajinu tady v Čechách.
Taky to tak mám můj první příspěvek
S blížící se Alfou je potřeba i prubnout, jak funguje forum
Snad se toho 22. dočkáme a padne nám čelist
Jsem tu! Držím palce.
Jj, teaser byl fakt boží! Nechápu, jak mohl proti němu někdo něco mít.
Počítá to někdo ?!
Západ drží palce! Už se na hru moc těším
Zdravim z Lince puvodne z Krnova.
Zdravim všechny, taky se tak nemůžete dočkat?
Dneska mám od 7 školu, ale vůbec se mi nechce jít spát.
Severní Čechy…