Kolik nás je tady?

Zdravím všechny, ze severu : )

Petrík z UK pôvodom s SK :wink:

Je nás tu dost, nechce se mi to ale moc přeceňovat. Každý jsme měli svoje důvody, u mně se to rozhodnutí složilo z patriotismu, z toho že jsem matfyzák (viz AI tým Warhorse) a fyzik (viz realismus a herní fyzika). Jo a taky uznání, které má Mafie 1 mimo ČR. Statistiky Kickstarteru budou zajímavé, jen pokud odhalí nějakou pikantnost typu “všichni Saints jsou z Kypru”. :wink: Samotná hra bude důležitější.
Prodat 10000 kopií v ČR je asi realistický odhad, většina našich backerů asi má aspoň první díl v ceně. Pokud se tedy marketing hodně nepochlapí a nepřijde s kampaní, která by dostala KinCoDe do každé rodiny s počítačem… Warhorse teď hlavně musí splnit sliby. Ohromně jim přeju, aby se jim to podařilo, aby byli úspěšní a KinCoDe znamenalo průlom v RPG. Ne proto, abych si mohl plácat po rameni, jak dobrou českou věc jsem podpořil, ale kvůli tomu, že tím splní i svoje vlastní cíle a sliby, které dali sami sobě. Přeju jim to, protože pokud toho dosáhnou, bude to opravdu zasloužené tvrdou a důslednou prací.

4 Likes

Ked uz, tak by sme mali mat na vyber ci obliat vodou, alebo olejom, co co vtedy mali :slight_smile:

Je tu někdo z Kunžaku?

Zdravim ze severních Čech!!! :smiley:
Chopte sjě všěci komoně osedlati a v bitvu vzjěti!!!

Zdravím z Náchoda. No doufám, že se u nás prodá hry mnohem víc. (Ideálně jako 1. Dragon Age, tuším kolem 50 000)

Kdyz se da promo akcni cena v Lidlu a Penny Marketu, tak se proda mnohem vic! :wink:

1 Like

Taky Vysočina…

Bruntál zdraví… :slight_smile:

Jihlava POWER! :smiley:
Teaser je naprostá pecka. Máme fakt krásnou krajinu tady v Čechách.

Taky to tak mám můj první příspěvek :smiley:

S blížící se Alfou je potřeba i prubnout, jak funguje forum :wink:
Snad se toho 22. dočkáme a padne nám čelist :slight_smile:

Jsem tu! :slight_smile: Držím palce.

Jj, teaser byl fakt boží! Nechápu, jak mohl proti němu někdo něco mít. :slight_smile:

Počítá to někdo ?! :smiley:

Západ drží palce! Už se na hru moc těším

Zdravim z Lince puvodne z Krnova.

Zdravim všechny, taky se tak nemůžete dočkat?
Dneska mám od 7 školu, ale vůbec se mi nechce jít spát. :smiley:

Severní Čechy… :slight_smile: