Meč královny ze Sáby

já si ten meč od něj koupil a stejnou částku mu pak ukradl. bylo s tím dost dělání a on za to chce takovou pálku. meč to neni zas tak zlej.

Meč sv. JIŘÍHO jsem našel v truhle v lázních, když jsem plnil úkol pro Slavíka, který po mě chtěl, abych mu přinesl víno. Zároveň je v nezamčené truhle SV od Neuhofu v táboře u cesty.

Řešení meče královny ze Sáby : pokud jste špatně umístili Petřinu (ne na vodu) - ÚLOMKŮ JE TOTIŽ 6 A NE 5 - takže ten Petřinovo nepotřebujete - úlomek navíc se nachází v Ratajích pod horním hradem v domě kováře - zadní místnost v přízemí, leží tam na poličce v regálu.

2 Likes

Ta truhla SV od Neuhofu není nezamcena! Já ji mam zamcenou a to velmi těžce,nemám šanci se svojim levelem paceni!

Quest s mečem královny ze Sáby jde udělat, i když nepošlete Petřinu ha vodu. V Ratajích je jeden kousek na polici v přízemí v domě kováře (u horního hradu) a druhý v truhle v prvním patře domu mečíře. Nevím, jestli je jich tedy celkem šest, nebo některý z tehle je ten co měl původně Petřina, ale to je asi jedno.

1 Like

Asi si přišel pozdě protože v patchi 1.3 zamknuli tyto truhly kde se dá snadno ziskat skoro to nejlepší vybavení.

Patch 1.3 nemám,hrají na ps4.a v táboře u Neuhofu mam truhlu zamcenou velmi těžce.:-/ Take v lázních jsem všechny truhly prohledal a meč Sv.Jiriho nenašel! Takže buď trénovat paceni,i když na ps4 to je dobrej vtip nebo počkat na ten patch.:-/

V lazních jsem ho taky neměl, ale je ještě jedno misto kde se dá najit, u ledečka v lesich je lesní zahrada a tam je truhla ktera ma lehkej zamek a tam je ten meč.

Hmmm zkusím mrknout. Diky

Co se týče toho meče v lázních, je tam právě jen když se v kádi koupe Jan Ptáček, je to jeho meč, co si tam odložil. Do truhly jsem koukal, ale brát jsem ho nezkoušel, tak nevím co by řekl, když bych si ho vzal. Když tam Ptáček není, je truhla prázdná.

Ne tech kusu je 6, ten nejmin znamek co vetsinou neni na youtube, je na horni police domu horniho kovare v ratajich v prizemi, u toho co tvrdi, ze to rozhodne nema… v jeho dome jsou nejaky buggy truhy v hornim patre, tam to neni…

meč sem získal po qvestu s Ptáčkem v lázních ukrad sem to ráno to pako prostě odešlo cestou k městu sem ho potkal jak skoro nahej míří zpátky k lázním už měl smůlu meč i jeho hadříky sem měl na koni :slight_smile:

1 Like

Tak já ho teda nakonec našel v te lesní zahradě u Ledecka,jak psal Souky! Vybornej tip, jsou tam i slušný peníze do začátku, díky. :slight_smile:

Díky moc! :slight_smile:

Teda…Vy jste všichni jak tataři…tak Petřek, Petr, nebo Petřina…nebo Vojt či Vojcek? Mně ho Vojcek slíbil, ale prd…takže nevím…

Quest hotový,ve hře je 6 úlomků a 5 se jich dá volně vzít.
1.Zbrojíř v Ratajích ho má v truhle
2.Kovář v Ledečku
3.Kovář Klášter
4.První dům vlevo od kováře v Ratajích,položený ba polici
5.Talmberg,dům vedle koželuha u cesty směr Rovná,položený na sudu.

Ahoj,co mám dělat když quest nosiči vody mám daného jako nesplnenej?

to je sice pěkné ale u kováře v talbergu ten barák sice vím kde je to jsem si jistej na 100% jenže v té místnosti ani v baráku není aní jeden sud ani není nic u kováře ani u jeho ženy ani v truhlách ani někde na polici nikde nic prosím o radu

sedmnáctá minuta
Kingdom Come: Deliverance CZ | #69 | MEČ KRÁLOVNY ZE SÁBY | ČESKÝ Gameplay Walkthrough | Lets Play - YouTube