Mec kralovny ze saby

Mam dva kusy a nikde dalsi nejsou napr.kovar v ledecku nema ani moznost v nabidce abych se mohl zeptat jestli ho nema.v ratajivh jsem prolezl oba domy kovaru zkradl kde co ale mec tam neni.tanenbergu u kovare doma take nic.poradite kde je chyba?

  1. kovar zach sazava - tomu to musis ukrast z kapsy
  2. kovar v ledecku rovnou na zeptani rekne ze proda a proda :wink: asi bug…
    zatim mam 2 a nechci spoilery, ale vygooglis to

třetí má v truhle mečíř v ratajích :slight_smile:

V Ratajích horní kovář - zadní místnost v přízemí - napravo od dveří na polici.

SPOILER - Jeden kus má kováč v Talmbergu. Nachádza sa v kameňolome, ale povie ti, že ho stratil. Sleduj ho domov (končí okolo 20:00), a v jednej z miestností je položený na sude. - SPOILER

věděl sem, že to “nelžeš mi?!” tam není jen tak :smiley: vloupal sem se mu do bytu, projel všechny truhly, ale tohle sem neviděl :slight_smile:

Dojdi za rychtářem v Ratajích, pomůžeš mu rozdat práci běžencům ze Skalice, a jeden z nich ti dá jeden úlomek, pořádně si s nimi před tím promluv, ať víš který by ho mohl mít, a druhý den se ho půjdeš zeptat jak se mu práce líbí, a on ti ho dá za odměnu.

Tenhle quest má dvě řešení a úlomků není 5, ale 6 podle toho jak si zahrál před tím

SPOILER
první kovář před Sázavským klášterem - u sebe
druhý kovář v Ledečku - u sebe
třetí kovář v lomu v Talmberku - ztratil ho - má ho doma v zadní místosti na sudu
čtvrtý mečíř v ratajích - má ho doma v bedně v patře
a pátý se liší podle toho jak si zahrál quest s nošením vody. Pokud si poslal Petřinu nosit vodu, dá ti 5 úlomek, pokud vynášet žumpy, nedá ti nic. Pak ho musíš najít na polici v zadní místnosti u kováře v Ratajích.

2 Likes

Takze ten hajzlik v talmberku ho ma? Super. Zitra si na nej pockam. Vykradu ho a jeste mu dam pres drzku. Ten posledni ulomek hledam uz mesic!!!

Tak on priznava, ze ho mel, ale ze ho nekde ztratil. Ja taky prosmejdil cely lom, otevrel bedny, snazil se to najit v jeho kapsach i u ucednika a nakonec ho ma doma na sudu v chalupe v Talmberku. Ja se zase snad tyden snazil vymamit paty ulomek z Petriny a z ostatnich v Ratajich. Pak jsem nekde nasel, ze ho muze mit jeste kovar v Ratajich. Ten jeho dum jsem prolezl snad 50x a ne a ne ho najit. Vzdycky kdyz jsem sel kolem, zaskocil jsem, co kdyby. Uz jsem chtel napsat, ze tam proste neni a pak ho nasel. A to jsem to misto prohledaval snad pokazde a proste si ho nikdy nevsimnul.

Ahoj,dekuju ale toto vsevim.ja mam problem ten ze v ledecku nemam moznost se kovare na ten mec zeptat a tudiz mi ho neda.uz jsen ho i omracil a u sebe ho taky nemel.

Vojcek ho slíbil, souhlasil s nošením močky, ale nedal mi nic. V kapse ani v truhle ho taky nemá. Jak se k jeho kousku dá teď dostat?

Tak prý je ve hře 6 kusů toho meče, ale k jeho složení stačí jen 5…

to ano, stačí 5 kusů. jde jen o to kde ten 5 získáš, jestli u Petříny a nebo u kováře v Ratajích. Nezkoušel jsem jestli lze získat tyhle dva kusy oba. Já jsem řešil problém, že jsem Petřinu poslal nosit žumpu a nic mi nedal. Takže jsem dlouho hledal ten poslecbí pátý kus kde může ještě být.

1 Like

A je ten meč aspoň dobrý, ve výsledku, když to dalo takovou práci ty díly sehnat?

Záleží na tom jaké meče už máš. Je to jeden z nejlepších mečů ve hře. Ale jsou daleko lepší meče a já jsem v té době už dávno měl ten nejlepší meč ve hře, takže mě zase tolik nenadchnul, ale vypadá moc hezky. Navíc je to splněný quest

A nejlepší je prosím který? Mám už delší dobu jehlu a na lepší jsem zatím nenarazi.

Jehlu jsem nikdy nepoužil. ze začátku jsem měl nějaký střep či co a pak jsem někde potkal toho nesmělého rytíře a ten byl tak nešikovnej, že jsem ho zabil i když jsem nechtěl. A od něj jsem získal německý meč, který jsem používal docela dlouho. A pak jsem získal Meč Svatého Jiří. Narazil jsem na něj zatím na dvou místech ve hře. Nic lepšího z mečů ve hře není, nebo jsem nic lepšího nikde nesehnal. . A to je asi mám všechny, chtěl jsem si je pověsit na zeď do své chaloupky ale to nejde :smiley: :smiley: :smiley:
Popis: Meč sv. Jiří, také zvaný Drakobijec, je to nejlepší co kovářské umění 15. století nabízí. Ukázkově vyrovnaný meč, zdobená ostrá čepel s průraznou špičkou si dokáže poradit s jakýmkolic pancířem. Má křehkou čepel a zkušený šermíř udrží meč v dobré stavu mnohem dýl, než nezkusšený chasník. Kromě bojových kvalit jde i o meč symbolický pro vysoké společenské postavení.
Musíš na něj už mít šerm na úrovni 12

Tak dík:-) Ten jsem měl a prodal…

Nemáš zač, to jsou rozhodně super utržené peníze. :joy::joy::joy: A ono bojovat s ním je děsná nuda, každého porazíš, taky ho už tahám jen pro parádu a když je jóóó potřeba. Ani nevím kdy jsem naposledy vytahoval meč. Jo vlastně vím, ale to by byl spoiler, takže mlčím. Mám v poslední době mnohem raději luk a kladivo

Tím dík jsem rozhodně myslel, že jsem měl něco o čem jsem ani nevěděl, že to mám…a rozhodně jsem za to nedostal nic co bych potřeboval…no co už…takový je život…