Min. požadavky PC na hru

Zajímalo by mě jestli mi tato hra vůbec půjde… například pokaď je grafika a náročnost podobná mafii II tak ta mi šla úplně v pohodě… takže by můj PC tuto hru mohl též zvládnou v pohodě? Je to podporováno W7?

Já osobně mám procesor: intel® Core™ i5-2500 CPU @ 3.30GHz 3.60GHz
Paměť: RAM - 4GB
Typ Systému 64 bitový operační systém
a W7
Osobně se v tom moc nevyznám :stuck_out_tongue: Jaká je třeba grafická karta? Kde je napsáno jakou mam v pc?
Bude mi toto na hru stačit ? Je to víc než minimum kvůli lepšímu zážitku ze hry? Díky za info…

Grafárna:
Podrž win(ten čudlik s logem windows mezi alt a ctrl) a zmáčkni ‘R’, vyskočí ti okno na spuštění programu. Napiš ‘dxdiag’ a zmáčkni enter. V záložce zobrazení nebo tak bys měl mít vypsané údaje o grafické kartě. Obvykle stačí udat ‘název’ a ‘paměť’. Vzhledem k tomu, že Crysis 3 engine je náročný jak na procesor (quad-core by měl stačit, to máš), tak na grafiku, uvést tu by asi stálo za to - ale pokud máš vyváženou konfiguraci, mělo by to být v pohodě. Samozřejmě zakládám na Crysis 3, nikdo neví, jak se změní požadavky Kingdom Come.

NVIDIA - GeForce GF GTX560 Ti
celková paměť: 2728 MB to je okey?

Máš prakticky stejnou konfiguraci co já a Crysis 3 rozjedu v pohodě. Sice ne na maximální detajly, ale dost slušně. 560ti je boží grafárna. No, v každym případě jsou ale jakékoli předpovědi požadavků dost předběžné - ale Crysis 3 je hodně dobře naprogramovaný kus softwaru, který je schopný se hodně dobře přizpůsobit. Uvidíme.

1 Like

No pevně doufám, že to pujde, to by byl fail kdyby ne… a též přepdokládám, že se k tomu sem WarHorse vyjádří :slight_smile:
Jiak dik za info Fenixp, máš u mě jasnej palec hore :smiley:

Vyjádření Warhorse je, že cokoliv se srovnateleným hardware s konzolemi nové generace by neměl mít problém to spustit se slušnou grafikou. Ze zběžného porovnání mi příjde, že to co máš je jen o maličko horší než co je v XBox One a PS4. Takže možná vypnout nějaké stíny, nebo o neco horší textury a mělo by to být v pohodě.

No co, aspoň bych měl důvod po třech letech na nějaký update HW, zatím nebyla hra, která by mi nešla, tak bych aspoň obměnil železo :smiley:
JIsté je, že kdo bude chtít užít su to v plné palbě, bude muset mít HW o dost lepší než jsou konzole “nové generace” což by neměl být moc problém, protože ty konzole zase moc našláplý nejsou, co si budeme nalhávat…

Tak tento muj PC jsme před rokem sestavovali nově z dobrých herních kusů, ale asi nebyli uplně nejlepší … já doufal, že mi tydle hry budou šlapat jako nic a bez debaty :slight_smile: ale oni si klidně udělaj naročnější hry a já na tom pak tratim :smiley:

Základ je, koupit si v danou dobu to nejlepší co je na trhu a máš na pár roků postaraný :slight_smile: Já třeba před pár lety kupoval CPU i7 3 Ghz, 12 Gb ram, atd… a tři roky jsem nic neinvestoval… ale je pravda, že mě práce na PC živí, kupovat si to jen na hraní, nevim nevim… :smiley:

Já počítam že si lepší PC koupim cirka za sedm - osm let :smiley: v podstatě mě PC neživí a živit nebude

To byla i moje výmluva proč do PC vrazit kolem 20k své doby. No a teď programuju na notebooku a na PC hraju když kompiluje. Cože, že bych na PC mohl kompilovat mnohem rychleji? Lži a pověry.

2 Likes

Heh… 20k, to já nalil do PC 60k a to není ani vodník :smiley: ale je pravda, že návratnost byla řádově v měsících…

Taky jsem se chtěl živit programováním… nakonec dělam autotronika a automechanika… Ale naučil sem se psát web v HTML a CSS a chci se naučit i JS… třeba to s tou grafickou kartou je zajímavá věc… a pak znam ještě spustit %AppData% to by mě zajímalo jak se dostat do nitra PC a jak vytvořit viry a podobný věci… né na používání ale kvůli systému na jakým to funguje… a strašně rád bych tvořil nějakou hru jako WarHorse :smiley: Ale to vzhledem k mému povolání už je asi tabu

A to jsi hodňákovi Vávrovi dal jenom na Soldier tier? Styď se :stuck_out_tongue:

Naučit se programovat je strašně snadný, stejně jako ve volných chvílích něco psát. Musíš na to mít správný způsob myšlení, ale ve dnešní době už existuje tolik nástrojů že ti v podstatě stačí chtít. Ale najít na to odhodlání když se vrátíš z práce, to už je druhá věc

3 Likes

Zrovna GTX560Ti jsem měl tři roky taky, ale už nezvládala Assassins Creed 4 v grafice kterou požaduji, tak jsem jí vyměnil za novej Radeon 280X. Tipnul bych si že Kingdom Come na GTX560Ti pojede, ale bude potřeba snížit rozlišení a detaily, a i tak se to k 60fps moc asi blížit nebude.

Tak hry nejsou můj prioritní koníček a když má člověk rodinu, děti … tak holt nemůžu Vávrovi rozdat co mám :smiley: navíc mě nevzali do studia, když jsem s nimi chtěl dělat, takže “Soldier tier” na ně! :smiley:

… pokud se dočkáme benchmarku od chlapíků z WarHorses, tak si to budeme moc všici pěkně otestovat. Ale tihle kluci nejsou žádní amatéři, tak si myslím, že by hra měla bejt dobře optimalizovaná a rozjedou to všici - holt si bude muset jen někdo někde něco ubrat :wink:

Přesně tak, nebojím se že by to bylo jako s ARMOU od bohemky :smiley:

No 7 000 se mi dávat nechce… navíc mě se grafika na mafii líbila tak předpokládám že minimálně to bude vypadat jako v mafii II … i grafika v Gothic III byla pěkná… tak snad to takový problém nebude ne? :slight_smile: reálnost nepředstavuje jen pohled a detaily… :slight_smile: musim bejt optimista :stuck_out_tongue:

Navíc mě jde hodně pomalu net takže vide sleduju vždy s 240px takže pokud to bude mít aspon 720px tak je to pro mě jako nejlepší grafika na světě :smiley:

Musíš si uvědomit že Mafia 2 je téměř 4 roky stará hra. Mě se taky moc líbila. Dohrál jsem jí dvakrát a plánuju si jí dát časem znovu, vypadá nádherně. Ale je to DX9 hra ještě na staré konzole. Kingdom Come už vyjde jen na nové. Ale neříkám že ti to nepůjde. Určitě půjde. Jen si neslibuj zázraky.