A kdo toho Jendu prodává? Ještě jsem na něj nenarazil.
Já mám rád Buráka, protože na něj vždycky když ho potřebuji zavolám: “Kde pak jsi, ty můj Buráčku.”
A kdo toho Jendu prodává? Ještě jsem na něj nenarazil.
Já mám rád Buráka, protože na něj vždycky když ho potřebuji zavolám: “Kde pak jsi, ty můj Buráčku.”
Ještě že nemáš koně od Č
Myslim ze jsem ho koupil po ceste ze Sazavy, takze asi v Samopsich nebo Mrchojedech
Edit: byly to Mrchojedy
Zdravím,
Prosím o pomoc, když jsem se dostal do levelu těžko na cvičišti… tak jsem narazil asi na bug ktery mi znemožňuje hru dále hrát.
Jedna se o bug ktery se odehraje vždy když mě Jan Ptáček vyzve na souboj v lukostřelbě. Zápas začne a po několika výstřelech se mi ukáže - KONEC HRY stratil jsi důvěru Racka Kobyly.
Toto se děje vždy když se o hru pokouším znovu.
PROSÍM O POMOC
To je zajimave… nevim presne, ale byt tebou, koukl bych se jestli neni potreba pro Racka udelat nejaky quest driv, nez si budes na strelnici hrat s ptackem
Děkuju za radu určiťe vyzkouším
jj taky bych řek, že to neni žádnej bug ,ale že máš plnit nějakej hlavní časově omezenej úkol na kterej prdíš…v tejhle hře se často nevyplácí přeskakovat mezi 10-ti úkolama,člověk si tim zadělává na problémy…
Když jsem to hral poprve tak se mi to nestalo a Janův luk jsem i získal. ale pak jsem zemřel a nejbližší save byl tento a pak už to nešlo.
A objeví se tam počase zase koně na prodej, když já jsem teď ve fázi, kdy to tam vyplenili, takže tam žádný koně nemaj?
Hele to vypadá jako kdyby si udělal nějaký trestný čin díky kterému tě zavřou nebo tak a díky tomu že nemáš reputaci u kobyly tak je pro tebe konec hry
řek bych že máš smolíka, prodejce i koně umřeli
Tak neva, nechám si Buráka.
pokud se ti povede je v tech Mrchojedech vylecit tak tam za nekolik dnu je zase vse pry starem
to by mě zajímalo jestli máš tohle ověřený,protože mě to tak nefunguje, sice sem všechny vyléčil, sou mi vděčný a pořádali pro mě i sbírku darů,ale neobjevil se tam ani jedinej kůň a to je to už dost dávno co sem to vyléčil, hlavní linku mám dohranou ,ale radši sem tam teď eště počkal asi 7 dní a furt ani jeden koník…Johan sice jakoby nabízí možnost koupit ale pak tam v seznamu žádnej neni…???
aha tak to se tim padem asi omlouvam, ja jen ze sem tam byl asi po 14 dnech co sem je vylecil a byl na mape obrazek toho ze je tam hrebcin a kone tam byly , ale kupovat si nejakeho sem teda neskousel…
Clovek se nedivi, ze onemocneli, kdyz se to jmenuje Mrdkojedy:)
Mám tu menší bug u koně… Při nasednutí se začne obraz “točit” a nejde zastavit pouze restart hry pomůže.
Hej, ten tvůj příspěvek, nešlo to nějak jinak naformátovat než jsi to sem hodil.
To jsou obrázky přímo ze steamu, můžu je ještě upravit no
Tak koukám, že i po půl roce spousta z těch bugů, které jsem v prvním příspěvku nahlašoval, stále ve hře zůstala. Škoda, co já bych dal za takový seznam bugů, který by mi někdo sepsal. Opravdu nechápu, proč je problém některé triviality opravit. Na druhou stranu alespoň díky za ty věci, které jste opravit zvládli.
Vrcholem ale je, že po stažení druhého DLC se v něm opět vyskytujou bugy, které znemožňují dohrát některé questy. Sorry jako, ale očekával bych, že se ve Warhorse trochu poučí a že už nevypustí ven nějaký obsah plný závažných chyb.