Moje postřehy, návrhy a nahlášení bugů

A tip s kým se dají komba dobře trénovat nedáte? S Bernardem fakt nestíhám.

nic mě nenapadá :frowning: hra se s tim nemazlí…já to udělal tak, že sem si ty komba přepsal na papírek a dal ho před sebe, abych je měl pořád na očích a přešli mi tak do krve …

Tak u Bernarda můžeš dat normální trenink, kde do sebe rubete hlava nehlava, pak je možnost dat trénink podle zbraně a tam myslim jde procvičit komba.

Bernard mě komba v pohodě vykryje. Mám udělat bod-sek-sek a já udělám jen bod-sek a už mě mydlí jílcem meče po kebuli.

1 Like

Já taky moc ne. Mě ty komba moc nenechá rozjet, Z pěti cvičných soubojů se mi to povedou tak tři komba, když chci nějakýho lapku vykombit (i nařvanýho) tak při vykrytí jeho úroku ho většinou rovnou zabiju :smiley: (louskáček a pod. ), a když už to přežije, tak než to rozjedu už lapka líbá svoje boty :smiley:

Ale musi se dodržet spravny směr úderů a musí byt plynule po sobe. Staci maly prostoj mezi údery a kombo se neudělá. Taky jsem u toho trpěl a trpim, , protoze to chce opravdu rychlost a přesnost. Pak je problém, ze celkem rychle se postava naexpi na silu a vitalitu a pak protivnici nemaji šanci, ale bohuzel ani vy jako hrac pak komba nestíháte, ,driv ho zabijete.

1 Like

Tohle je mimo me - ja jsem veskere pokusy o comba vzdal :slight_smile: vykryvam co se da, hlidam si smery kde je souper zranitelnejsi a proste jen bodam jako sileny. Dokonce jsem si kvuli tomu extra poridil ten mec, co ma nejlepsi hodnoty na bodnuti (nevzpomenu si ted na jmeno - sidlo, jehla… neco z toho) Na bodani je lepsi, nez mec sv. Jiri. Zatim mi to vsude vychazi. Dokazu takhle ubodat kde koho :smiley:

1 Like

řiká se upíchat :smiley:

2 Likes

Upichat jsem zkusil zatim jen Terezu a par dalsich, ale nepovedlo se :smiley:

4 Likes

To ja upicham Terezku az nekdy v opakování. Me docela laka achievment panic. :slight_smile: Jinak ten meč bude asi jehla, je to jeden z easter eggu ve hře, tento meč se vyskytoval v seriálu hra o truny.

Není to náhodou žihadlo?

Nahodou je to jehla, mec Arya Stark.

1 Like

tak to ja se stavim u lazebnic pokazde, kdyz mam jit do mesta - mam pak diky tomu nejaky bonus na charisma. Vlastne mi prijde skoda, ze neni tech moznosti ve hre vic :slight_smile: Na panice si to dam mozna priste, kdy mam v planu zaroven hrat tak, aby me vsichni nenavideli :smiley:

2 Likes

Na trénování komb bude asi dobré vzít si nějakou slabší zbraň navíc i trochu opotřebovanou a bojovat s nějakým slabším, pomalejším soupeřem.

Doplnil jsem další bugy do prvního příspěvku.

Jen bych poopravil bug u koni a jejich jmen, on to ani neni bug. Kone ktere prodejci nabízejí, běhají většinou nekde ve vybehu.

jj souhlas. Musi se obcas dost hledat. Treba Warehorse Jenda stoji az nekde o dve ohrady dal, nez handlir

A který kůň je podle vás nejlepší (komplexně vzato)? Já používám Al-burák.

opět wiki řeší vše :slight_smile:

Ja mam Jendu, koupil jsem ho nahodou, protoze u nej bylo napsano Tier 5 a rikal jsem si, ze pokud se jmenuje stejne jako spolecnost co hru delala, bude to urcite neco extra. Vsechny ty veci o tom, proc se jmenuje Jenda a ze je pravdepodobne nejlepsi ve hre jsem se dozvedel az potom.

Pokud vim, lidi se dost hadaji jestli je lepsi Jenda, nebo Al-Burak.
Me by hlavne zajimalo, jestli nejak ovlivnuje hru ta poznamka o tom, ze Jenda hrozne smrdi :slight_smile: