Chtěl bych se pouze zeptat zda je jedna věc, na které jsem se zasekl bug nebo je to součást hry. Jsem zaseklý v příběhu, kde mám v Sázavě zjistit, kdo pracuje s mědí a zde je jeden úkol to, že mám něco zjistit v klášteře od někoho s poraněnou nohou, ale ten poraněný, který by to měl dle kompasu být, tak má na sobě pouze možnost, že jej mohu okrást, ale nemohu s ním mluvit. Děkuji
Pěkný soupis bugů…ale nevím jestli to tady vůbec někdo z WarHorse čte, moc se tady na fóru nevyjadřujou…
Z jejich strany obecně podpora nic moc - zkoušel jsem jim před časem na support posílat mail s hlášením bugu který znemožňuje pokračovat ve hře, ale dostal jsem jen automatickou odpověď že request přijali a někdo se tomu bude věnovat, ale od té doby nic…Těch bugů tam mají tolik že se lidem co je hlásí nestíhají věnovat
Ja myslim, ze ty emaily mozna uz rovnou vyhazujou Vzhledem k tomu, v jakem stavu ta hra je a kolik kusu se prodalo, potrebovali by na zamestnani nekoho kdo bude na vsechny ty e-maily odpovidat nejmin dalsich par milionu
Je to ale škoda no, myslím si, že ty bugy, které jsem zde vypsal, jsou na maximálně 2-3 hodiny práce, takže to nemůže být problém opravit, zároveň jsou to celkem dost viditelné věci, které hře ubírají charisma (-4).
Ono těch bugů co jsme jim hlásili emailama je fůra, já jsem reportoval dva dny po sobě a rozdíl čísla ticketu byl přes 1500. Jestli jim toho chodí každej den tolik, tak se není čemu divit. Někdo to musí pročíst, protože se většina hlášení určitě opakuje. Každopádně mě odepsali po 15 dnech, že už o většině vědí, dělají na tom a poradili jak obejít bug.
@Jave Ale vždyť my máme hromadu výhod, např.: můžeme sdílet hru s kamarádem (Xbox, tzn. všechny hry za půlku když se složíte - tzn. že jsme levnější než PC a máš parťáka na multiplayer), po celou dobu životnosti konzole máme všechny hry na maximální detaily (chtěl jsem napsat bez trhání, ale u KC:D se to zatím nehodí i když po posledním patchi tzn. 1.2.5 u mě ohromné zlepšení!), sedíme nebo ležíme pohodlně na gauči a hrajeme na 140 cm televizích … Neměnil bych.
edit : @nice86 Souhlasím, že jsou to jednoduché věci, ale v takhle velkém světě můžou mít velké následky. Neřekl bych, že je nezájem, v tomhle okamžiku řeší určitě primární problémy, což jsou questy, které nelze splnit. Vylepšovat se dá později a věřím, že toho ještě hodně přidaj.
konzole 4ever , a stejne mam pocit ze krom boje z kone je to mnohem lepsi, pohodlnejsi a snazsi hrat na konzoli jak na pc
PC vs Konzole, to je zase debata, hlavně ty argumenty jsou na obou stranách fakt k smíchu
Ale vždyť my máme hromadu výhod, např.: můžeme sdílet hru s kamarádem (Xbox, tzn. všechny hry za půlku když se složíte - tzn. že jsme levnější než PC a máš parťáka na multiplayer
No to je super, aspoň na XBOXu udělali mulťák
po celou dobu životnosti konzole máme všechny hry na maximální detaily
Tohle jsem myslel, že mě fakt roztrhne
sedíme nebo ležíme pohodlně na gauči a hrajeme na 140 cm televizích … Neměnil bych.
No to u PC vůbec nejde no
…v tom případě myslím, že to je spravedlivý trest za to, že nemáte PC, ale konzoli
no s tim že ti dycky může dát ránu někdo když bojuješ s vícema se asi je třeba smířit a nebrečet tolik
To je trest všech trestů
to je uplně normální argument,prtože na konzoli prostě nemáte dost tlačítek, aby ste hráli komplexnější hry než arkádový skákačky, na to je to dělaný
Na co? Na konzolích se nepíšou romány a neodpalují rakety
Kdyby ten ovladač vypadal ještě takhle tak to pochopím
Stačí že,hrajeme stejnou super hru ne? Do psí díry
Muj jeste delsi seznam - klikne na odkaz:
S tim lockovanim na xboxu nemate pravdu. Cil locknete zmacknutim prave packy aa odlocknete zmáčknutím “B”. Připadně zde je odkaz:https://kingdomcomedeliverance.wiki.fextralife.com/Controls
hmm to musim vyzkouset… v tutorialu primo ve hre nic o moznosti odlocknuti pomoci B nebylo…
Ad lockování cíle: Mne na lockování vadí, že mne ani nechce na PC nechat rozhlédnout se, jak se ostatní nepřátelé pohybují kolem mne a když už mne to po nějaké prodlevě pustí, tak mi to zase změní cíl, což taky kolikrát nechci.
Radši bych asi měl lock na cíl s větší volností rozhledu bez automatického přepínání cílů.
Bojová komba na PC: Jak se vám dělají bojová komba na PC? Já s tím děsně bojuji. Stačí mi hnout myší o milimetr jinam(lehké kliknutí na útok) a už jde útok z jiného směru a je po kombu.
Me teda to B funguje nebo spis fungovalo, ted mi hra dela problem se systemem a xbox zamrza. Jinak myslim ze to tam bylo pri prvním vycviku, bud jeste ve skalici na startu nebo pak s Bernardem.
Ty komba mě dělají stejný problém jako tobě. Občas se nějaký podaří proti hodně slabému protivníkovi, ale proti lepšímu, rychlejšímu, nemám šanci - vždycky to vykryje.
Jinak si myslím, že ty komba fungují trochu jinak než píšeš. Důležité je správné pořadí: seknutí - bodnutí. Směr útoku není důležitý. Opravte mě jestli se pletu.
pleteš se dokonce to rozlišuje i bodnutí a bodnutí na hlavu
Nevim jetli všechny, ale nektera komba maji v nakresu i smer vedení utoku, takze asi natom záležet bude.
Vím, že v nákresu je červeně vyznačen směru útoku, ale podle mě je důležitá pouze kombinace Bodnutí - Seknutí. Si všimni, že každé kombo má tuto kombinaci jedinečnou, zatímco směr útoku je u všech stejný.
Ale stejně, ono totiž není moc ve hře možnost si ty komba vyzkoušet, protože jak jsem psal, silnější protivník ti je vykryje, takže nic nepoznáš a slabší zase hned zkape.
není u všech stejný dokonce v rámci jednoho komba jsou tam různé směry
No zase když si vzpomenu na bernarda, tak je fakt, že jsem dostával body do splnění úkolu, když mne to učil, i když jsem ty strany netrefoval. Budu to muset vyzkoušet. Pokud by fakt stačilo jen dodržet sek - bod - bod a nemuselo být seknuto zespodu zleva, tak by to asi šlo, jenže teď v té rychlosti nevím, jestli to prostě jen není “unknown” combo, bez dalšího vedlejšího efektu, které v pohodě rozhodí slabšího soupeře…
podle mě to takle vůbec neni možný, protože existuje kombo pro dlouhý meč který má postup sek-sek-bod a druhé které má sek-sek-bod-bod … a jak bys to rozlišil že se nemá procnout hned po těch stejných prvních třech krocích a kdy ne ?
viz.
Jasně. Proč by pak dělali tak složitý bojový systém, kdyby nezáleželo na stranách. Jen tam je prostě možnost více druhů “combi”, které ale nemaj ty bonusy. Jo. Právě jsem nad tím taky přemýšlel a musí se ty směry dodržovat.