Noc a viditelnost v ní

Zdravím, rád bych se zeptal, zda ve finální hře bude noc stejně tmavá jako v betě. Myslím tím tedy to, že bez louče si nevidíte doslova ani na špičky bot nebo nosu (ten neni stejně vidět ani ve dne :smile: ). Osobně by se mi líbila podobná mechanika jako při vcházení do budov, kdy se viditelnost po chvíli zlepší (jak si oči zvykají na tmu) v noci to funguje stejně a myslím si, že aspoň trošku by mělo být vidět :slight_smile:

Zdary :slight_smile:
Hele zrovna viditelnost v noci je něco, co se během bety adresovalo poměrně často, takže počítám že tohle už je víceméně velmi pěkně ošetřené. A předpokládám že zrovna zvykání zraku na světelnost okolí tam asi bude podchycené.

inu já tu fórum projíždim celkem krátce takže ty starší věci co se řešili nemam zmáknutý :smile: ale díky za objasnění :slight_smile:

1 Like

A já bych zase dodal, že když jdeš ve skutečnosti při bezměsíčné noci v lese, tak není vidět NIC, ani ty stromy, a bez problému se beznadějně zamotáš do křoví dva metry vedle cesty aniž bys měl tušení kde je. Takže mně to v betě přišlo docela realistické.

1 Like

to nepopírám :smile: vlastní zkušenost…ale když takhle jdeš třeba po louce i bez měsíce tak prostě vidíš kolem sebe co kde je…možná ne detaily ale poznáš kde co je

To jo, s tím bych souhlasil. No tak se necháme překvapit :slight_smile:

jojo asi tak :slight_smile: musíme věřit

Tak přece tě nenechám projíždět celý forum jen proto abys našel odpověď na jednu otázku :smiley: Ale při browsdání do minulosti určitě najdeš spoustu zajímavejch věcí, jako třeba tohle :slight_smile: Traveling to the game area and beyond

na tyhle věci si raději zajedu osobně :smile: nemam to ani moc daleko…a konec konců tady u nás se narodila manželka Jiřího z Poděbrad :smiley: takže

no tak to je bomba :smiley: to viš, my plzeňáci můžeme jen doufat že se v Kingdom Come XV: Žižka’s Revenge objeví dobývání katolické Plzně :smiley:

počkej na Kingdom Come XII: Spanilá jízda :smiley:

1 Like

Přesně tak - když jde člověk v noci v hustém lese, vidí víceméně prd. Ale jakmile vyjde na louku a není zamračeno, světlo hvězd je překvapivě použitelné. A když je ještě navíc měsíc, tak je to úplně jak o poledni. Jsem zvědav, jak to vyřeší.

Mimochodem ve všech Youtube videích, které jsem viděl, se všichni rozplývali, jak skvěle černá je noc, zvlášť ve srovnání s komediemi jako Skyrim nebo dokonce i Witcher. Tak snad ve Warhorse nevyměknou.

1 Like

stačí kdyby jenom tak jako lehce odtvrdnuli :smiley: a udělali to tak jak se to tu více méně napsalo…v lese - neuvidíš pařez co máš pod nohama na louce/poli - přiměřená viditelnost a v obcích - sem tam nějaká ta louče nebo svíčka