Nové DLC návod/pomoc nevím jak dál

Ahoj, dostal jsem se až do tábora lapků a vůbec netuším jak odhalit vraha. Prošel jsem co jsem mohl, pokecal se všemi ale prostě nic. Nevíte jak dál? Stačí nápověda. Vyhrát turnaj, pokecat s tím šéfem mi nijak nepomohlo navíc pokud získám náhrdelník neukazuje se mi žádná značka ke questu kde mám zjistit kdo zabil toho vyjednavače. Díky za pomoc.

Zdar, neporadím, ale zeptám se…Jak jsi začal ty nové questy? Já totiž s Ptáčkem můžu mluvit jen o ukončení příběhu/hry…

Mám hru rozehranou a normálně jsem měl hvězdičku na pavě jako nový úkol.

Hmmm, tak to jsem asi v řiti, vyhozené 2 kila :smiley:

Zdenometal v příběhu můžeš pokračovat. promluv si s kovářem v Samopších. Ten ti zadá úkol.

DLC je sakra kratke. Vtipne. Lepsi kostky. Ale pomer obsahu vuci cene pri srovnani s puvodni hrou je tak na ctvrtine. Bohuzel. Tedy kdyby nasledovaly dalsi tri romance a vsechny NPC se aspon trochu znovu zapojily, bylo by to super.

V tabore vyhrajes turnaj v kostkach, vyzvednes nahrdelnik a kdyz se vsemi pokecas, staci vysledek oznamit (vybrat pachatele). Jednu chvili mi nabizelo i moznost promluvit s Lukasem, nakonec byl vsak jen zavreny ci neaktivni. Idealni prijit tam po pulnoci a pred odchodem jim jeste vybrat druhou truhlu na placku, kde maji vsichni veci.

No úkol s jeho synem a turnajem…Nebo jiné úkoly týkající se Ptáčka?

A co strašení? :slight_smile:

1 Like

Jake straseni mate na mysli? Ptacek uz odjel na Loket. Vsechny NPC jsem neobesel, to je pravda, turnaj z Rataji jsem zatim nehral a Pribyslavice zatim nemam dostavene. Na druhou stranu, co se tyka Ptacka, dalsi moznosti moc nevidim. Ale rad se necham vyvest z omylu :slight_smile:

Aha takže stačí mu říct jen koho si myslím. Mátlo mě to protože se mi úkol vůbec nijak neaktualizoval.

Ja som možno v tretine hry, no mám rovnaký problém. Tých 10 eur som mohol dať rovno bufetovým opilcom a vyšlo by to narovnako.

1 Like

Pomohl mi reinstall DLC, takže za mě už vše v pořádku, DLC projeto…Akorát je to fakt hodně krátké.

Ten náhrdelník je jen třetina toho DLC. Pak přichází strašení - moje oblíbená část. Byla to fakt legrace - asi si to dám celé znovu.

Strašení? Takže fakt tam je bug, který preskočí většinu obsahu…super :smiley:

Viz souhrn questu zde (spoilery): I love the Capon DLC

Snad to pomůže.

Aha, tak to jsem nějak minul, já od něj recept koupil a usmažil si ho sám :smiley:

Opravdu doporučuji si to strašení zahrát - je to ta nejlepší část questu a fakt legrace.

1 Like

Tak snad se dočkáme opravy abych si tento kvest mohl taky zahrát :slight_smile:

1 Like

Můžu se zeptat kde všude má řezník schované maso? Našla jsem skopové a v boční místnosti srnčí. Ale stále to ukazuje že mám něco najít ale už nevím kde. A další věc, kde mají lidé schované růžence? Moc se mi je krást nechce, ale vypadá to, že hra to bude vyžadovat.
Edit: tak jsem ještě na dvoře objevila kuřata. Snad už to bude vše :slight_smile:

Jo, masa jsou tři druhy. Ty růžence je potřeba ukrást, ale mají je tam snad všichni. Vyšívající ženy jsou asi nejsnažším terčem.