Nové DLC návod/pomoc nevím jak dál

Zdenometal v příběhu můžeš pokračovat. promluv si s kovářem v Samopších. Ten ti zadá úkol.

DLC je sakra kratke. Vtipne. Lepsi kostky. Ale pomer obsahu vuci cene pri srovnani s puvodni hrou je tak na ctvrtine. Bohuzel. Tedy kdyby nasledovaly dalsi tri romance a vsechny NPC se aspon trochu znovu zapojily, bylo by to super.

V tabore vyhrajes turnaj v kostkach, vyzvednes nahrdelnik a kdyz se vsemi pokecas, staci vysledek oznamit (vybrat pachatele). Jednu chvili mi nabizelo i moznost promluvit s Lukasem, nakonec byl vsak jen zavreny ci neaktivni. Idealni prijit tam po pulnoci a pred odchodem jim jeste vybrat druhou truhlu na placku, kde maji vsichni veci.

No úkol s jeho synem a turnajem…Nebo jiné úkoly týkající se Ptáčka?

A co strašení? :slight_smile:

1 Like

Jake straseni mate na mysli? Ptacek uz odjel na Loket. Vsechny NPC jsem neobesel, to je pravda, turnaj z Rataji jsem zatim nehral a Pribyslavice zatim nemam dostavene. Na druhou stranu, co se tyka Ptacka, dalsi moznosti moc nevidim. Ale rad se necham vyvest z omylu :slight_smile:

Aha takže stačí mu říct jen koho si myslím. Mátlo mě to protože se mi úkol vůbec nijak neaktualizoval.

Ja som možno v tretine hry, no mám rovnaký problém. Tých 10 eur som mohol dať rovno bufetovým opilcom a vyšlo by to narovnako.

1 Like

Pomohl mi reinstall DLC, takže za mě už vše v pořádku, DLC projeto…Akorát je to fakt hodně krátké.

Ten náhrdelník je jen třetina toho DLC. Pak přichází strašení - moje oblíbená část. Byla to fakt legrace - asi si to dám celé znovu.

Strašení? Takže fakt tam je bug, který preskočí většinu obsahu…super :smiley:

Viz souhrn questu zde (spoilery): I love the Capon DLC

Snad to pomůže.

Aha, tak to jsem nějak minul, já od něj recept koupil a usmažil si ho sám :smiley:

Opravdu doporučuji si to strašení zahrát - je to ta nejlepší část questu a fakt legrace.

1 Like

Tak snad se dočkáme opravy abych si tento kvest mohl taky zahrát :slight_smile:

1 Like

Můžu se zeptat kde všude má řezník schované maso? Našla jsem skopové a v boční místnosti srnčí. Ale stále to ukazuje že mám něco najít ale už nevím kde. A další věc, kde mají lidé schované růžence? Moc se mi je krást nechce, ale vypadá to, že hra to bude vyžadovat.
Edit: tak jsem ještě na dvoře objevila kuřata. Snad už to bude vše :slight_smile:

Jo, masa jsou tři druhy. Ty růžence je potřeba ukrást, ale mají je tam snad všichni. Vyšívající ženy jsou asi nejsnažším terčem.

Pokud neholduješ kapsářství, tak jsou růžence i v některých truhlách po vsi. Všechny truhly s růžencem se dají lehce otevřít.

1 Like

Ten třetí druh je kuřecí - venklu na dvorku má pověšené čtyři slepice na provazu, taky jsem je nemohl najít, furt jsem prohledával dům a truhly :slight_smile:

Co se růženců týče, počkal jsem si na noc a obral jsem spící lidi v chalupách :sunglasses:

2 Likes

nejde načíst a womens lot,při spuštění to spadne

Zkoušel jsi reinstall?